Şimdi Ara

Fiat Palio 18 bin TL Acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha öncede fikirlerinizi almıştım. bir tanıdık vasıtasıyla bir palio bulduk 2006 model. arabasına kefil yeni motor yapılmış vs. fiyati 18 bin.

sizce bu para verilir mi yoksa biraz daha beklesem fiyatlar daha da düşer mi?

palio hakkında yorumlarınızı bekliyorum araba acemi arabası olup aile arabası olacak.

tahmini kullanım süresi 2-3 senedir..

acemiliğimi atıp düzeni oturtunca yenileceyeğim inşallah. ne düşünüyorsunuz bekliyorum fikirlerinizi.

• Makyajlı kasa astra f 1.6 16v gls al konfor görsün gözün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NinthMenderReturns N kullanıcısına yanıt
    min 2005 model istiyorum hocam.
  • Arkadaslar acil.

Up

• Motoru satilmalik idare etsin kafasıyla yapılmamiş ve aracın eli ayağı düzgünse alınır. 18.000 liraya o modelde araç bulamazsınız. Alternatif olarak hyundai getz bakabilirsiniz.

• Ne zaman tanıdıktan araba alınsa sonu hüsran olmuyor mu ? Dost kazığı moda olmuş hocam tanıdık bile olsa servise yada ustaniza mutlaka gostermelisiniz bence.

• Bu devirde araba fiyatlarının düştüğünü ne zaman gördünüz? Bir de araba fiyatları düşer mi yazmış. Beklediğin her gün hata zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usezer11 kullanıcısına yanıt
    hocam ustaya göstereceğim zaten o konuda sıkıntı yok ama ben fiyata takıldım açıkçası. 18 bin palio icin ne bileyim. birde küçüklük mevzusu tabi..
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    hocam aralık sonu subat gibi düser diyorlar bende piyasada olmadığım için bilemiyorum neyin ne olduğunu açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leoon17

min 2005 model istiyorum hocam.

İyi kazık gibi koltuğa oturup 2 gün sonra sırtım ağrıyo diye buraya gelme o zaman.

• Hocam aslında yani bu paralara modelli araç sonuçta öyle boyunuz uzun değilse 4 kişi için sıkıntı olmaz gibi alacağınız araç dizelse bagajda idare edebilir.Sonuçta b segment araba bagaj düşünürseniz accent yada albea bakmalisininiz. Birde aracın orjinal km kaç motor yapilmamis haliyle

170im hocam dizel evet onu bilmiyorum ama yukarıdaki arkadasın dediği gibi kötü dostlardan değil tanıdığım bildiğim bir insan tam bir acemi arabası ömür boyu kullan dedi. multijet motorları biliyorsunuz zaten. albeaya göre palio tercih ederim hocam. accent icinde ona da bir süre baktım ama arabanın uzun ve yere yakın olması beni tedirgin ediyor acıkcası.
  • Leoon17 kullanıcısına yanıt
    Acemilikten dolayı uzun araba sizi tedirgin ediyorsa palioyu kabullenmek gerek hocam o zaman. Evet yakitta hiç üzmez sizi performansıda yakitina göre tatminkar olur. Bence araç içinize sinerse kazasız belasız kullanın hocam.

Acikcasi etmiyor deaem yalan olur hocam.

Evet yakiti parcasi vergisi de beni cekiyor acikcasi hocam. Bakalim iste.

• Leoon17 kullanıcısına yanıt
    Hakkınızda hayırlısı olsun hocam kazasız sürüsler şimdiden

Sagolun hocam Allah en iyilerini size nasip etsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.