Şimdi Ara

Fiat palio 1.2 sl nasıl bir araç? Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araba almayı düşünüyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-klimali-sadece-8-gunlugune-bu-fiyat-degisensiz-acilll-56739595/detay/. Bu ilandaki oto aklıma yattı gibi. Ama sizin önerileriniz nedir? 8V ve 16 V mevzusu var. Bu araçtaki nedir? Ne yakar? Sürüşü nasıldır? Fiyatı nasıl? Ticari mı olarak geçiyor yoksa binek türü mü?
    Cevaplar için çok teşekkür...

• bunlar 8valf oluyor sanırım bide 16valf olanları var , onlardan bulabilirsen daha iyi olur ,birde araba belli iş için kullanılmış ve kompla boyalı büyük ihtimalle
  • KM Olmuş 201000. 8V OLSADA 16V OLSADA ÇOK YAKIYOR. LPG ŞART
  • Şimdi saticiyla konuştum 80 bg 16V dedi. Acaba aracın yanına gitsem 16 V olduğunu nasıl anlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

Şimdi saticiyla konuştum 80 bg 16V dedi. Acaba aracın yanına gitsem 16 V olduğunu nasıl anlarım

Ruhsata bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

Şimdi saticiyla konuştum 80 bg 16V dedi. Acaba aracın yanına gitsem 16 V olduğunu nasıl anlarım

Kaputu aç motorun üzerinde yazar
  • araç van dan çevrilmiş gibi arka koltuklar yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bir otomobil değil panelvan , mtv si otomobil osa 172tl olacaktı, panelvan olduğu için 436tl ayrıca muayene her yıl

2 kişilik bir araç içinizi görecekse lpg masrafını da göz önünde bulundurarak değerlendirebilirsiniz yada dizelleri var bunların onlara da bakmanızı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.