Şimdi Ara

Fiat Palio 1.2 Active 2005 sizce alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2005 model 1.2 active KLİMASIZ palio buldum araç 80.000 km'de. Hasar geçmişini sorguladım 8 adet kazaya karışmış 7 çarpma 1 tanede çarpışma, büyük ihtimal araç sürücü kursundan gelme. Bütün kazaların toplam bedeli 2300-2700 Tl arası (2 kazanın masrafı belirtilmemiş ). Araca istenilen fiyat 14.500 tl . Aracın koltukları boyası pırıl pırıl sıfır araç gibi. Piyasa analizi yaptım 2002-2004 modellere 13.000- 14.750 isteniyor bazılarında klima var çoğunda 1 parça değişen 3 parça lokal boya var. koltuğu yırtık tavanı yanık lastikleri dandik çin malı aracın içinde inek yatmış gibi.

Sizlere sormak istediğim bu araç alınırmı yoksa yanından bile geçilmezmi ? Satarken başıma bela olurmu ? + klimada yok,Lpg yok - Yetkili servis bakımlı

Aracın hasar bedelleri

Çarpışma : 149 TL
    Çarpma : 778 TL
    Çarpma : 145 TL
    Çarpma : 400 TL
    Çarpma : 842 TL
    Çarpma : 139 TL
    Çarpma : Belirtilmemiş
    Çarpma : Belirtilmemiş
    ---------------------------
    Başka bir araç daha buldum 1.2 SL 2004 model 98.000 km'de klima,hidrolik direksiyon,2 cam otomatik,merkezi kilit, "ABS YOK" - LPG YOK 13.500 istiyor sağ ön çamurluk değişmiş 2 parça boyalı temizlik açısından 10 üzerinden max 6-7 lik araç lastikler çin malı

• bulaşma hocam
  • rapzedee kullanıcısına yanıt
    hocam 2011 yilinda 1998 model 1.4 olani 2 yil kadar kullandim.Beni hic uzmedi,triger ve yag degisimi harici sanayiye hic gitmedim arabayida 1 gun icinde sattim bagaj kucuk olmasa hic satmazdim.Bence alinir ama brazcik daha dusurun fyatini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.