Bildirim
Fiat marea
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
almayı düşünmem.. hiç sevmediğim bir araçtır. ne görünüşü , ne kullanımı , nede yakıt tüketimiyle... donanımıda vasat.. accentle rakip olur .. 2 side dandik gözümde.. _____________________________ Katanashuzi -
manifoltlarının buyuk olduğunu ve bu yüzden modifiyeye uygun olduğunu duydum ama yol tutuşu hakkında hiçbir bilgim yok bence şık duruyor italyan estetiği var ama yırtıcı değil -
fazla yakıyor...ama donanımı iyi... _____________________________
Canon EOS 60D | Canon EF 50mm f/1,8 II | Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 SP Di VC USD | Lowepro Nova 3 AW -
fabrika verisi sehiriçi 11.2l şehirdisi 7.4l eski chevroletler gibi -
quote:
Orijinalinden alıntı: husNUKE
fabrika verisi sehiriçi 11.2l şehirdisi 7.4l eski chevroletler gibi
O ne beeaahh...Biz 2.0 motora bakmıoz çok yakar diee...._____________________________ -
bu arabayı sürdüğüm süreLerce..
sw nunu sürmüştüm 1.6
performansı gerçekden çok iyi..motor sesi mükemmeL..yol tutuşu idare eder..
frenLeri berbattı ;) iç tasarımı ve konforu yeterLi seviyeydi..
bence hak etmediği yerde bu araç.._____________________________ -
konfor güzel ama parca fiyatlari ve kalitesiz malzeme yorar tofas uygun fiyata satiyo ama sonra is yazicilardaki gibi kartus isine dönüyo yazici 100 $ kartus 70$ hesabi bide tofas lar oldum olasi fazla yakar albeasida öyle mareasida düsün albea 1.2 80 hp ile dacia logan 1.6 95 hp yaklasik ayni yakiyo _____________________________ DACİA LOGAN -
O araba ölmüştür.Yakıt tüketimi ve frenleri yüzünden hiç bir zaman çok satmamıştır. _____________________________ -
arkadaşlar bende marea sx 98 model almayı düşünüyorum.ne dersiniz.klima var abs yok.fiyatıda 12000 ytl.elx ten farki ne? _____________________________ -
Elx daha dolu bir araç.
Yakıt tüketimi çok yüksek ve iç malzemeler çok çabuk dökülüyor._____________________________ 2013 Passat 1.6 tdi dsg -
quote:
Orjinalden alıntı: sakman2003
arkadaşlar bende marea sx 98 model almayı düşünüyorum.ne dersiniz.klima var abs yok.fiyatıda 12000 ytl.elx ten farki ne?
2.5 yıldır 2004 ünü kullanıyorum...
fiyat/donanım-performans olarak en iyilerdendi...
Valla çok memnunum...
Bu arabayı nedense hiç sevmezler çok yaktığı içinmidir nedir anlamam...
Eşim her gün 2 km lik mesafede okula gidiyor artı bende ara sıra kullanıyorum 11 litre yakıyor...ki 2 km de ısınana kadar ne kadar yakar tahmin edin.
1.6 araba için çok değil bence.
Performansıda iyi...Ufak çaplı modlamaya girmeyi düşünüyorum,egzoz+filtre+chiple oynama.
Yada çok az kullanılmış hlx bulabilirsem takasa veririm...hlx ler 155 hp sanırım...
çok methediyorlar makineyi.
Olmadı benim 2004 e hlx motoru nu ve fren sistemini takarım
....
sana tavsiyem 2003 altı alma...daha az yakıyorlar._____________________________
-
2 AY ÖNCE ALDIM MAREA WEEKEND İ.OTM VİTES HERŞEY FULL BİR ARABA.TÜP TAKTIRMAZSAN BİNİLMEZ.KONFORU BENCE İYİ.GİDİP 93 MODEL BRODVAY ALMAKTANSA ÜZERİNE 4000 YTL DAHA KOYUP ALINABİLİR.HİÇ OLMAZSA KLİMALI. -
mareaya sıralı sistem lpg taktıran varmı varsa sakıncaları ve artıları nelerdir _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: m_kucukaksoy
mareaya sıralı sistem lpg taktıran varmı varsa sakıncaları ve artıları nelerdir
ben taktırmadım ama duyduklarım çok olumlu.zaten lpg tercih eden taksiciler 1.6 tüplü albea kullanıyorlar.
şehir içi km de 150 bin e düşer.
tüplü marea yı tavsiye ederim.konfor ve ön takım olarak accent a büyük fark atar._____________________________ -
biz geçen hafta 2005 model liberty mareayı 11.500 e almadık ...
çok pahalı sakın o fiyata alma !
quote:
arkadaşlar bende marea sx 98 model almayı düşünüyorum.ne dersiniz.klima var abs yok.fiyatıda 12000 ytl.elx ten farki ne?
_____________________________ Cont & Comp Eng.
Donanımı Güvenle Kaldırabilirsiniz :)
. -
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
ben taktırmadım ama duyduklarım çok olumlu.zaten lpg tercih eden taksiciler 1.6 tüplü albea kullanıyorlar.
tüplü marea yı tavsiye ederim.konfor ve ön takım olarak accent a büyük fark atar.
valla dostlar ben taktırmak istemiyorum,epeyde karşıyım ama bu zamlar ve tartarinin efsanesi düşündürtüyor insanı...
performans düşer diye korkuyorum...
yoksa motor zarar görcek derdinde değilim göbek bağımız kesilmedi eninde sonunda vedalaşacaz
sadece patlar diye korkarım ve performans olayı_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Fosters
biz geçen hafta 2005 model liberty mareayı 11.500 e almadık ...
çok pahalı sakın o fiyata alma !
quote:
ben alırdım yav,modeli yükseltirdik.,,
çok ii fiyatmış..piyasası 15-17 arası gezer..
keşke kaçırmasaydın._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: dozi17
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
tüplü marea yı tavsiye ederim.konfor ve ön takım olarak accent a büyük fark atar.
valla dostlar ben taktırmak istemiyorum,epeyde karşıyım ama bu zamlar ve tartarinin efsanesi düşündürtüyor insanı...
performans düşer diye korkuyorum...
yoksa motor zarar görcek derdinde değilim göbek bağımız kesilmedi eninde sonunda vedalaşacaz
sadece patlar diye korkarım ve performans olayı
sıralı da 103 hp 100 e düşer.fark etmezsin bile_____________________________
-
şahin doğan broadway e vereceğin paraya gidip marea almak daha mantıklı bence!
ne kadar yaksa da onlar kadar yakmaz!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler