Şimdi Ara

FİAT LİNEA SEVENLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydan bu yana Linea 1.4 dynamic kullanıyorum.Aracımda stil paketi mevcut.Oldukça memnunum.Çekişi ve malzeme kalitesi oldukça iyi.Bu araca sahip ya da kullanan beğenen ya da eleştiren ancak önyargılı olmayan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.Aracın arka sileceğinin olmadığını farkettim.Gerek olmadığı mı düşünüldü acaba..Bu konuda da görüşlerinizi de bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parthenia74 -- 6 Ekim 2007; 14:46:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: parthenia74

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydan bu yana Linea 1.4 dynamic kullanıyorum.Aracımda stil paketi mevcut.Oldukça memnunum.Çekişi ve malzeme kalitesi oldukça iyi.Bu araca sahip ya da kullanan beğenen ya da eleştiren ancak önyargılı olmayan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.Aracın arka sileceğinin olmadığını farkettim.Gerek olmadığı mı düşünüldü acaba..Bu konuda da görüşlerinizi de bekliyorum.

HAYIRLI OLSUN.. SEDAN ARAÇLARDA ARKA CAMIN YAPISI İTİBARİYLE (İSTİSNALAR HARİÇ: TEMPRA) ARKA SİLECEK BULUNMAZ... ONLARCA SAYFAYA ULAŞMIŞ LİNEA KONUSU VAR....ORADAN DEVAM ETMEK DAHA MANTIKLI .......

http://forum.donanimhaber.com/m_10280345/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 7 Ekim 2007; 20:23:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.