Şimdi Ara

Fiat linea neden sevilmiyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
3
Favori
62.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiat linea neden sevilmiyor?

yollar linea dolu ,her tarafta görülebiliyor,
    2-3 yıldır satışlarda birinci ,
    iyi ki sevilmiyor ,sevilmeyen hali buysa ,
    sevilse , yer gök linea olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

quote:

Fiat linea neden sevilmiyor?

yollar linea dolu ,her tarafta görülebiliyor,
    2-3 yıldır satışlarda birinci ,
    iyi ki sevilmiyor ,sevilmeyen hali buysa ,
    sevilse , yer gök linea olurdu

aynen katılıyorum.
  • Kalite yok kalite olmayinca ucuz maliyet oyle olunca arabanin fiyati segmentlerine gore ucuz... Arabayi alan ucuza kaliteli bi araba aldigini sanip aldanan cok kisi var ve 1 ay sonra satılık bizim gibi arabayi da rent a car aldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxllsc -- 2 Eylül 2012; 10:18:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her tarafın linea dolu olmasının tek sebebi rakiplerine gören fiyatının çok uygun olmasıdır.ucuz etin yahnisi misali,kalite,konfor,tasarım beklentin olmayacak.özellikle tasarımı çok çirkin,orantısız birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 2 Eylül 2012; 10:27:20 >
  • ben şahsen beğenmiyorum aracı, ama tam şirketlere göre bir araç. bizim pazarlamacılar eşek gibi binmelerine rağmen taş gibi. bu araçlardan yılda 120.000 km yapan var araçta tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

54.000 liraya bunun dolusunu alacağıma

59.000 liraya

Insignia NB 1.4 140 HP ‐ Benzinli Edition  Elegance Paketi 59.400

bunu alırım

YENİ LİNEA 4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP 44.600 FULL

doğru indirimli fiyata bakmamışım.gerçi benim verdiğim insignia fiyatı da indirimli fiyatmış

Insignia NB 1.4 140 HP ‐ Benzinli Edition 55.341

10.000 lira koymaya çalışırım

Abi Allah aşkına biraz mantıklı yorum yapın. 10 bin Lira koymak nedir? 10 bin lirayı ha deyince koyabiliyorsan zaten Fiat ile işin ne?

• Herşeye rağmen Linea dedelerimize, ninelerimize katil damgası vuran, bunu inkar edenlere hapis cezası veren ve yetmedi üstüne birde milli eğitimde ki kitaplarını değiştirerek çocuklarının beynine bunlar katildir diye kazımaya zemin hazırlayan Fransız milletinin arabalarından çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 2 Eylül 2012; 11:34:33 >
  • Çarpışma testine girmeyen bir aracın gözümde tofaş serçe kadar kıymeti yoktur. Bedavaya versen satar başka araba alırım o derecede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

54.000 liraya bunun dolusunu alacağıma

59.000 liraya

Insignia NB 1.4 140 HP ‐ Benzinli Edition  Elegance Paketi 59.400

bunu alırım

YENİ LİNEA 4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP 44.600 FULL

doğru indirimli fiyata bakmamışım.gerçi benim verdiğim insignia fiyatı da indirimli fiyatmış

Insignia NB 1.4 140 HP ‐ Benzinli Edition 55.341

10.000 lira koymaya çalışırım

Abi Allah aşkına biraz mantıklı yorum yapın. 10 bin Lira koymak nedir? 10 bin lirayı ha deyince koyabiliyorsan zaten Fiat ile işin ne?

Dogru orada bir hata yapmisim kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Herşeye rağmen Linea dedelerimize, ninelerimize katil damgası vuran, bunu inkar edenlere hapis cezası veren ve yetmedi üstüne birde milli eğitimde ki kitaplarını değiştirerek çocuklarının beynine bunlar katildir diye kazımaya zemin hazırlayan Fransız milletinin arabalarından çok daha iyidir.

fransız züppelerine tepkinde haklısın ama italyanlar da melek değil! apoya kucak açan memleketlerden birisi değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Herşeye rağmen Linea dedelerimize, ninelerimize katil damgası vuran, bunu inkar edenlere hapis cezası veren ve yetmedi üstüne birde milli eğitimde ki kitaplarını değiştirerek çocuklarının beynine bunlar katildir diye kazımaya zemin hazırlayan Fransız milletinin arabalarından çok daha iyidir.

fransız züppelerine tepkinde haklısın ama italyanlar da melek değil! apoya kucak açan memleketlerden birisi değil miydi?

Hıı kesinde öyledir. İtalyayı bırak 2012 yılında apoya kucak açan Türk devletinin ta kendisi
  • önü çok uzun olunca tekne döndürür gibi oluyor, tam kestiremiyorsun alışmadan.
  • valla benim sevdigim bir arac, zaten sevilen bir arac. Her kösede gördügümüz olan bir arac, o yüzden konuyu
    anlamis degilim

Made in Turkey, genis bagaj hacmi, uygun fiyatlar, servis agi vs vs vs vs..Linea, its a very very good car
  • yahu rent a car ve filo haricinde normal bu arabayı alan kac kişi var sevilmesiyle alakası yok ucuz dizel araba oldugu için cok satıyo millet cok sevdiği için almıyo tamamen maddi bir husus sevilcekde bi şeyi yok aracın motoru haric
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Hıı kesinde öyledir. İtalyayı bırak 2012 yılında apoya kucak açan Türk devletinin ta kendisi

Ne alaka birader

• Euro NCAP'a takılmayın. Çünkü oradan 5 yıldız alan arabalar geçenlerde Amerikan Otoyol Güvenliği Ens. tarafından bir kaç çarpışma testine tabi tutuldu ve sağlam zannettiğimiz bir çok marka rezil oldu. Jetta ve C class mersedes testi geçemedi. Linea 2007 de piyasaya çıktı ve yollarımızda yüzlerce kez Turkish Ncap'a tabi tutuldu. Öyle kasası sağlam olmasa idi bu kazalar ile ilgili yüzlerce yakınma duyardık. Var mı öyle bir şey. YOK. Tavsiyem makyajsız bir lineanın torpido kapağını açıp kafanızı eğip içine bir bakın. Orada bir sürpriz var. Hiçbir arabada görmediğim telefon direğine yakın kalınlıkta bir boru var. Yatay konumlanmış. Yaşam alanını korumak için oraya konulmuş. Linea tercih etmeyebilirsiniz ama tavsiyem Linea'ya en azından önden başka bir araba ile çarpmayın. Çünkü o boru... Ayrıca burunlu arabalarda sürücü kaza mahalline epey bir uzak olur. Araba dar değil. 2005 Corolla ile arasında iki santim fark var. Oraya da 4. bir kişi sığmaz zaten. Sorun genişlikte değil tavan biraz dar o yüzden dıştan oturma alanı da dar gibi gözüküyor. Oysa bu handikap değil. Her arabanın Body si farklı tasarlanır. Linea gibi bazı arabalar omuz mesafesine kadar geniş, omuz üstü dardır. Zaten oraya kafanız denk geldiği için geniş olmasının manası yoktur. Bazıları ise bu gözetilmeden yapılır. Megane 1 ve Tempra gibi. Bu fark tavan genişliğinden ve çamurlukların bagajın içine girip girmmesinden anlaşılır. Çamurluklar bagajdan görülüyor ise insanlar bagaja göre göreceli olarak daha aşşağıda oturuyorlar demektir ve bu ağırlık merkezini aşağı çekeceğinden yol tutuşunu arttırır. Araç seçerken buna da dikkat edin. Yani sadece dingil aralığı fazlalığı ve arabanın alçak olması yol tutuşunu arttırmaz. Bunun yanında yüzlerce komponent vardır. Linea ya dengesiz demek dengesizlik olur. Yol tutuşunda en önemli unsurlardan bir de lastiktir. 1.6 kasası fabrika çıkışı 1.3 üne göre daha kaliteli lastiklere sahiptir. Kışın 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda kış lastiği kullanmassan, yağmurlu havalara yönelik en az 3 oluk kanallı lastiğin yoksa mercedese binsen ne yazar. Kış şartlarında ciplerin patide kalıp Şahinin yanlarından yardıra yardıra gittiğini izlemediniz mi?. Parçası ucuzdur. Farı 125 Tl. Oparda. Yakıtı çok makuldür. Bagaj bitirim zaten. Yeni kasada ses yalıtımı da çok iyi. Arka çamurlukların içine bakın. Yalıtım malzemesi görülüyor. Otomatik çift bölgeli klima Urban ve üstünde standart. Motor mükemmel zaten. Hava atayım, çok yaksın önemli değil, masrafına da katlanırım diyorsan başka araba al. Ama param değerli, parama göre en iyisini istiyorum diyorsan Linea dan başka adresin yok. Ne kadar para o kadar köfte...

• Bence fiat olduğu için sevmiyolar. Aynı araba audi linea, bmw linea ya da ne biliyim mercedes linea falan olsaydı bayıla bayıla alırdı yurdum insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Şirket arabası olarak kullanılır genelde.
    C sınıfı gözükür,ama standartları bakımından c sınıfının altındadır(benim için B sınıfıdır).
    Sorunsuz bir motora sahiptir(multijet)geniştir,ailenin ihtiyacını görür.
    Malzeme kalitesi zayıftır,konfor çok zayıftır.Yol tutuş zayıftır.

aynen katılıyorum...

sadece hacmi fazla olduğu için c sınıfına sokuluyor halbuki b sınıfında...
  • Mümessil arabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

Bence fiat olduğu için sevmiyolar. Aynı araba audi linea, bmw linea ya da ne biliyim mercedes linea falan olsaydı bayıla bayıla alırdı yurdum insanı

e herhalde! audi,bmw,mercedes kalite demek!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.