Şimdi Ara

Fiat Fiorino için en verimli ses sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
19.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba ben de fiorino kullanıcısıyım sistem olarak ben de bir şeyler yaptım işine yarar belki. öncelikle ben de senin gibi düşünüyordum ana üniteyi değiştirmeyecektim ama olmadı bizim araçların teybi çıkış konusunda zayıf bu nedenle pioneer avh-5450 dvd indash aldım oldukça memnunum ön kapılara 13cm jbl component tam oldu arkaya da 10 cm powerbass component uyuyor bilgin olsun araçta kesme biçme ya da mdf vs. tarzı bir uygulama olmadan halloluyor. Amfinin yerine gelince benimki ön yolcu koltuğunun altında bana en müsait burası gibi geldi bagajı sık kullandığım için ayak altında olsun istemedim.Jbl 1000w bası da soketli olarak ayarlattım istediğimde de kolayca söküp alabiliyorum.Umarım içinden işine yarar bir bilgi çıkar.
    Sağlıcakla kal.
  • arkadaşlar merhabalar benimde bir kaç sorum olacak ?

1)orjinal teybi sökmeden ne kadar güzel ses alabilir ve elimde;

ön ve arka olmak üzere 2 çift kompenant kicker
    aynı kutuda 2 bas kicker
    2 adet anfi
    1 kapasitör

mevcuttu bunları orjinal teybe bağlayabilirmiyim sanırım bir aparat varmış onunla oluyormuş teybe zarar vermek istemiyorum yakmayalım :D birde direksiyondan kontrol olması için orjinal teyple kullanmak istiyorum sizce olurmu olursa nasıl yapmalıyım yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • bana kimse yardımcı olamıcak sanırım :(
  • arkadaşlar fiorinoya en iyi önlere mid takımı 13 cm arkalara coaxiel oluyor. arkayada 30 cmlik bir sub ile birlikte olursa güzel ses çıkıyor.

Benim önceki arabam fiorinoydu ve ses sitemi eklemiştim.

Önler 13 cm- ben hertz 13 cm esk lardan aldım, yan panellerde twetter lar var onları çıkarıp diğerlerini takıyorlar, midler de alta tam oluyor kapılara, fakat araya bir mdf halka attırman lazım kapı camlarının açılması için, içerde kalıyor sorunsuz oluyor görünmüyor.

Arkalardan birşey beklemeyin, coaxieller yaramaz...

Arkaya 30 cm lik jbl 1000 lik bir bass aldım arkasına da jbl gto serisi 1004 ü yanılmıyorsam amfiyi maonte ettirdim.

Orjinal teybe çevirici ile denedim. Maalesef ses benim için fazla tatminkar olmadı çünkü, tiz ve baslarda çok iyi performans olmuyor.

Daha sonra pioneer mvh 1500 türü bir aktif teyp aldım, direksiyon kumandası ortadan kalktı ama memnundum.

Şimdi gelelim inceliklere, Power kablosu ve ses kabloları aracın farklı yanlarından arkaya gitsin, kesinlikle silikonlu ses kablosu alın, deck çeviriciyi kaliteli marka alın (orjinal teyp te istiyorsanız) aracın aküsü sitemi kaldırıyor sorun yok fakat mutlaka arada sigorta olsun, ben çok memnundum.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryalcinkaya -- 30 Mart 2014; 9:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dryalcinkaya

arkadaşlar fiorinoya en iyi önlere mid takımı 13 cm arkalara coaxiel oluyor. arkayada 30 cmlik bir sub ile birlikte olursa güzel ses çıkıyor.

Benim önceki arabam fiorinoydu ve ses sitemi eklemiştim.

Önler 13 cm- ben hertz 13 cm esk lardan aldım, yan panellerde twetter lar var onları çıkarıp diğerlerini takıyorlar, midler de alta tam oluyor kapılara, fakat araya bir mdf halka attırman lazım kapı camlarının açılması için, içerde kalıyor sorunsuz oluyor görünmüyor.

Arkalardan birşey beklemeyin, coaxieller yaramaz...

Arkaya 30 cm lik jbl 1000 lik bir bass aldım arkasına da jbl gto serisi 1004 ü yanılmıyorsam amfiyi maonte ettirdim.

Orjinal teybe çevirici ile denedim. Maalesef ses benim için fazla tatminkar olmadı çünkü, tiz ve baslarda çok iyi performans olmuyor.

Daha sonra pioneer mvh 1500 türü bir aktif teyp aldım, direksiyon kumandası ortadan kalktı ama memnundum.

Şimdi gelelim inceliklere, Power kablosu ve ses kabloları aracın farklı yanlarından arkaya gitsin, kesinlikle silikonlu ses kablosu alın, deck çeviriciyi kaliteli marka alın (orjinal teyp te istiyorsanız) aracın aküsü sitemi kaldırıyor sorun yok fakat mutlaka arada sigorta olsun, ben çok memnundum.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

sadece tatlı ses almak istiyorum..baslı müzik dinlerim..minumum fiyat düzeyinde sistem önerebilirmisiniz

• teknologs T kullanıcısına yanıt
    en ucuz ve tatlı ses alabileceğin sistem önerim

13 cmlik mid takımı olarak güzelses veren hertz esk serileri veya macoustic mt serileri olablir.
    arkaya yumuşak bass istiyorsan JBL 1000 lik sert istiyorsan kicker veya RE audio olabilir.
    amfi olarak tümünü besleyebilecek birşey al 4 ohmlık her bir çıkışa bak 1000 watt 2000 watt aldatmacalara kanma.. ortalama her birkanal 75-100 watt çıkış verse mükemmel olur.
    arka kolonlar 10 cmlikti yanılmıyorsam onlar önemli değil bağlamasan da olur.

en önemli mesele kablolar. iyi bir takım kablo al.

Toplam maliyet 1000-1500 tl civarı olur yanılmırsam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryalcinkaya

en ucuz ve tatlı ses alabileceğin sistem önerim

13 cmlik mid takımı olarak güzelses veren hertz esk serileri veya macoustic mt serileri olablir.
    arkaya yumuşak bass istiyorsan JBL 1000 lik sert istiyorsan kicker veya RE audio olabilir.
    amfi olarak tümünü besleyebilecek birşey al 4 ohmlık her bir çıkışa bak 1000 watt 2000 watt aldatmacalara kanma.. ortalama her birkanal 75-100 watt çıkış verse mükemmel olur.
    arka kolonlar 10 cmlikti yanılmıyorsam onlar önemli değil bağlamasan da olur.

en önemli mesele kablolar. iyi bir takım kablo al.

Toplam maliyet 1000-1500 tl civarı olur yanılmırsam..

o rakamlar çok benim için..öyle müzik hastası adam değilim..hafif tatlı tok ses verse yeter..bassıda severim..yüksek sesle işim yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler konuyu açmıştım ama aradan uzun zaman geçmiş. Şimdi kontrol ederken bazı arkadaşların da fiorino araçları için uygun sistemi bulmaya çalıştıklarını gördüm.

Şu anda ses sistemin şu şekilde:

1- Pioneer 1400 w woofer (Kabinli)
    2- Xetex 5 kanal anfi
    3- Pioneer Mvh 1400 Ub teyp
    4-Önlere Herz marka 13cm kompenant
    5-Arkada 1 çift 500 w Pioneer oval hoparlör (Kutu içerisinde)

Şu anda ses sistemimden o kadar memnunum ki araçta müzik dinlemek benim için bambaşka birşey. Her şeyden önemlisi iyi bir anfi ve iyi bir woofer almanız gerekiyor. Teybin ses özelliklerinde "Loud" seçeneği var, Pioner kullanan arkadaşlar bilir. Şu anda bu "Loud" seçeneği "Off" konumunda ve bu şekilde bile bas çok güçlü ve tatminkar vuruyor. Eğer o ayarı "low" ya da "high" yapsam araç resmen titremeye geçiyor ve bence gereksiz. Ben en güzel sesi bu şekilde aldım.

• tk0731 T kullanıcısına yanıt
    ps-101 ses sistemi nasıl bilirmisiniz hic denedinizmi teyp olarakta double din takıcaz ason diye bi marka 700 tl butce var saglam bas vuran ses kalıtesi düzgün olan bişeyler önerirmisin arac fiorino 2009
  • Banada yardım edermisiniz

Bende 2008 fiorino var

16cm kompenat var

Pioner 66s serisi kolon var

Anfim orta derecede ses anfisi

Üzerine 1000tl harcayabiliceğim ama kaliteli ses alabileceğim bir öneri verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.