Şimdi Ara

FIAT EGEA'NIN NCAP TESTİNDE KIRILAN KOLTUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
16.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nedir yav.Linea da kırıldı bir ara.Egeada da kırılmış.Çarpışma testine iyi bakın.
    https://www.youtube.com/watch?v=ICXrlL4nYfI

Edit:QralCess +9 artı neden?Adam hala Tofaşı savunuyor.Bu araçlar yüzüne onlarca kişinin canı yandı.

Edit2: Arkadaşlar size gelin kozlarinizi paylasin diyen yok ki?Ben forumu bilinçlendirmek amaci ile actim zaten.Herkes mal,ezik,asagilama,terbiyesiz konusma yapmis.Aracin koltuklari kirilmis zaten hala daha iddia eden var.Ben size Egea almayin vefat edersiniz demedim.Ama bazilari bunu anlamis.Ciddi ciddi yorum yapanlara tesekkur ederim.Konu silinsin lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Egea B +segment bir araçtır kırılması normal güvenlikten 2 yıldız alan bir araçtan pek bişey beklememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 12 Mart 2017; 14:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR de üretiliyor diye mi bu kampanya? BÖLEMEYECEKSİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Egea B +segment bir araçtır kırılması normal güvenlikten 2 yıldız alan bir araçtan pek bişey beklememek lazım.

Haklısınız ama 80-90 bin uçuk fiyat çekerken bir şey yok.Yazıklar olsun.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

TR de üretiliyor diye mi bu kampanya? BÖLEMEYECEKSİNİZ

bölünmüş hocam koltuklar 2 ye. izle videoyu gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

TR de üretiliyor diye mi bu kampanya? BÖLEMEYECEKSİNİZ

bölünmüş hocam koltuklar 2 ye. izle videoyu gör.

Yazık vallaha yazık.Teneke diye boşa denmiyor.
  • İçimizdeki Hollanda lobisi devreye girmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESP'nin Önemi-Fiat Egea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

İçimizdeki Hollanda lobisi devreye girmiş

fiat italyan ama..
  • Bu araçlardan güvenlik beklemek bence yanlış kardeş, ha aynı sınıfta dağılmayan araç varsa o zaman iş değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Egea B +segment bir araçtır kırılması normal güvenlikten 2 yıldız alan bir araçtan pek bişey beklememek lazım.

Haklısınız ama 80-90 bin uçuk fiyat çekerken bir şey yok.Yazıklar olsun.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Bakın Fiat asla güvenli araç imajı çizmedi ucuz araç imajı çizdi.Fiat en düşük güvenlikli araçlardır.Amaç güvenlik değil uygun fiyat ile alt kesime araç satabilmek Fiat da bunu gayet iyi yapıyor.Fiat alan adam zaten araçı güvenli olduğu için değil uygun olduğu için alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 12 Mart 2017; 14:34:1 >
  • 2017 Şahin, uçan tabut diyince linç ediyorlar bizi. Şuna bak yahu, Türk halkının reva görüldüğü otomobile bak. Tama eyvallah yerli malı yurdun malı ama insan hayatını tehlikeye atan malları sırf yerli diye alacak mıyız?
  • 2yıldız almış vs

Yok B+ vs vs

Güvenlik paketi olmadan 3yıldız Güvenlik donanımlı 4 yıldız almış...

Egeada slım Best koltuk sistemi var...

Merak etmeyin sizin gibiler yüzünden bu Egea(Tipo) ailesinin üretiminide bizden alırlar...
    Sonra bakalım ihracat fazlası nasıl karşılanır..
    Bizde üretilen arabalar böyle en fazla 4 yıldız alıyor ki bunları anca Toyota egale ediyor...

Fiatın Euroncap ve IIHS nin rekortmeni olduğunu unutmamak lazım ki bknz Guilia,500x..

Koskoca markayı karalamak sizede düşmez..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Cahiller toplanmış buraya 2yıldız almış vs

Yok B+ vs vs

Güvenlik paketi olmadan 3yıldız Güvenlik donanımlı 4 yıldız almış...

Egeada slım Best koltuk sistemi var...

Merak etmeyin sizin gibiler yüzünden bu Egea(Tipo) ailesinin üretiminide bizden alırlar...
    Sonra bakalım ihracat fazlası nasıl karşılanır..
    Bizde üretilen arabalar böyle en fazla 4 yıldız alıyor ki bunları anca Toyota egale ediyor...

Fiatın Euroncap ve IIHS nin rekortmeni olduğunu unutmamak lazım ki bknz Guilia,500x..

Koskoca markayı karalamak sizede düşmez..

Cahil olan sensin.Hangi markanın diğerinin güvenli olup diğerinin teneke olduğunu gördün?
    Kabak gibi fiyat çekerler ama.Yazık günah paralara.
  • quote:

quote:

quote:

Bakın Fiat asla güvenli araç imajı çizmedi ucuz araç imajı çizdi.Fiat en düşük güvenlikli araçlardır.Amaç güvenlik değil uygun fiyat ile alt kesime araç satabilmek Fiat da bunu gayet iyi yapıyor.Fiat alan adam zaten araçı güvenli olduğu için değil uygun olduğu için alıyor

Hocam iyi tamam da bu kadar da olmaz.Benim aracım bundan daha kötü ama 2017 model araçta bu kadar olmamalı.

• Merak etme senden çok iyi biliyorum...

Hiç canınısıkma; hayır benim anlamadığım birkaç sene önce adamlar 5yıldızlı Bravo üretirken 3yıldızlı Reno Megane HB vardı.

Neden bu durumlar ona söylenmedi?

Yerli olmasını dokunuyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam iyi tamam da bu kadar da olmaz.Benim aracım bundan daha kötü ama 2017 model araçta bu kadar olmamalı.

Size katılıyorum.Fiat maalesef onlarca kişinin hayatıyla oynuyor umarım en kısa zamanda firmanın batması dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Merak etme senden çok iyi biliyorum...

Hiç canınısıkma; hayır benim anlamadığım birkaç sene önce adamlar 5yıldızlı Bravo üretirken 3yıldızlı Reno Megane HB vardı.

Neden bu durumlar ona söylenmedi?

Yerli olmasını dokunuyor..

Sen kim oluyorsun da renaulta laf ata biliyorsun Renault Fiat'ın 5 katı kaliteli araçlar üretiyor.

• Rezillik ya, bir de ilk çıktığında arkadaşıma önermiştim, iyi ki almamışlar, suçlu hissederdim kendimi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Size katılıyorum.Fiat maalesef onlarca kişinin hayatıyla oynuyor umarım en kısa zamanda firmanın batması dilegiyle

İnşallah.Kelek Tofaşlara bile daire parası çektiler zamanında vallaha yazık yazık.

• Renocular basmış burayı...

Şu Megane testi var mıydı söylesinler de bir zahmet Euroncap yollasınlar..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.