Şimdi Ara

FIAT EGEA'NIN NCAP TESTİNDE KIRILAN KOLTUĞU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
1
Favori
16.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O paraya başka markalardan daha dolu bir araç değil daha dolu bir oyuncak alınabilirdi. Sürüş zevki, yol tutuş vs... gibi arabayı araba yapan kalemlerde BMW'nin önüne çok fazla marka geçemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Tofaş'ın ürettiği araçlarla gelmeyin...Aynı şekilde Oyak içinde geçerli...Bizim fabrikalar açık açık çalıyor Tofaş,Oyak fark etmiyor bundan sonrada böyle bir proje verilmez...

Oyak'ta üretilen Seda'nın neden testi Yok veya Patates Clionun(kazalarda görüyoruz)

Otomotiv konusunda Ar-Ge miz özel sektör için çok geride..

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Fiat Babanızın markası değil bu,bende linea sahibi oldum araçta gerçekten çok kötü işçilik ve güvenlik kusurları var. Elin Çin malı arabasında bile bu kadar büyük güvenlik zafiyetleri yok. Airbag,kopan kemer,yamulan koltuk Koç grubu maliyetten kısmak için herşeyden ödün vermişler.

quote:

TOFAŞ A.Ş.'nin lisansiyer olarak ürettiği FIAT Linea marka araçlarda kullanılan koltukların standart dışı olduğunu ve aksam tip onay belgesine uymadığını yasal yollarla kanıtladım. FIAT marka araçlarda koltuklar yüzünden insanların hayatlarını kaybettiğini, yaralandığını ispatlayınca sosyal medya paylaşımlarımdan rahatsız oldular ve hakkımda haksız rekabet'den ceza davası açtılar. Fakat Mahkeme hakimi yaptığım çalışmaların toplum yararına olduğuna karar verdi ve beraat ettim.

Hocam ben şimdi babamın malımı dedim.Ama haklısınız geri kalan yerlerde.Hala daha Fiat'ı savunan var.Eminiyet kemeri kopan fiorino,koltuk kırılan egea,linea... Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Bana Tofaş'ın ürettiği araçlarla gelmeyin...Aynı şekilde Oyak içinde geçerli...Bizim fabrikalar açık açık çalıyor Tofaş,Oyak fark etmiyor bundan sonrada böyle bir proje verilmez...

Oyak'ta üretilen Seda'nın neden testi Yok veya Patates Clionun(kazalarda görüyoruz)

Otomotiv konusunda Ar-Ge miz özel sektör için çok geride..

neyle gelelim ya? tofaşla gelme oyakla gelme neyle gelelim? var mı özel tercih etttiğin bir fabrika???
  • Hocam yerliler bozuk yerliler..

• quote:

Hocam yerliler bozuk yerliler..

arkadaşım. bu egea nerede üretiliyor? bana bunun cevabını verirmisin?
  • quote:

Bak az aşşağıda with safety pick diye birşey yazıyor bir bas ona istersen o zaman görürsün...

Ee tabi 4yıldızı görsen ne olur?

Hayat sizin gibi üç beş fanboya renault..

Aracın ne dostum Egea mı?Ağrına mı gitti?

Allah aşkına bana Fiat'ın adam akıllı bir şeyini savunma.Rekor falan kırdı demişsin.Dış ülke bağlamaz beni.TR de olan araçtan bahset.Kemeri kopan fiorino yüzünden adamın hayatı karardı.Al buyur:

https://www.youtube.com/watch?v=w7HZJrQV7xc

Al bu da Linea:

https://www.youtube.com/watch?v=kkfYaQqp_Xg

• Anlamıyorsun hocam anlamıyorsun Tofaş veya Oyak bunlardan çıkan sonuç Fiat ve Renoyumu tasdim ediyor..

Bu markaların yurt dışı üretimlerine bak

Euroncap veya IIHS testlerine bak

500l %94,Talisman %86,Megane %88,500x %86..

Bu araçların hiçbiride kendi öz anavatanlarında üretilmiyor..

• Araç burada üretiliyor ya hocam onun için demiş arkadaş

• 2,5 yıl albea kullandım. bu arabanın ne kadar güvensiz olduğunu bildiğimden 100 -110 km yi hiç aşmadım. sağ şeritten gittim. ha pişmanmıyım değilim. sabretmeyi öğrendim. 180 de basabilirdim. çıkıyor o hızlara. ama 110 dan sonra araba uçmak istiyor. aracım bakımsız değildi. en ufak seste servise giden adamım ben. şimdi burda bu aracın durumu belli. sen kalkıp testlere rağmen egea diyorsan gözlerini aç öyle bak derim. çünkü burada hayatın söz konusu.
  • Fiat marka aracımda Yok Renoda doğal olarak ağrıma giden birşeyde yok asıl sana dokunan Ne her yerde Megane Sedan da Sedan tutturmuşsun çarpışma testide olsa..

• Ferrari ureten bir firmanin diger yandan boyle araclar uretmesi, utanmalari lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

2,5 yıl albea kullandım. bu arabanın ne kadar güvensiz olduğunu bildiğimden 100 -110 km yi hiç aşmadım. sağ şeritten gittim. ha pişmanmıyım değilim. sabretmeyi öğrendim. 180 de basabilirdim. çıkıyor o hızlara. ama 110 dan sonra araba uçmak istiyor. aracım bakımsız değildi. en ufak seste servise giden adamım ben. şimdi burda bu aracın durumu belli. sen kalkıp testlere rağmen egea diyorsan gözlerini aç öyle bak derim. çünkü burada hayatın söz konusu.

Sen şimdi Megane Seda'nın Egeadan güvenli olduğuna inanıyorsan ben sana daha Ne diyeyim..

• Çok uzadı konu daha yazdığımı anlamayan adamla muhabbet,tartışma içine girmem..

Şu son yazdığımı Türkçe yazım ve okunuş kurallarına göre bir okusana....

• quote:

quote:

2,5 yıl albea kullandım. bu arabanın ne kadar güvensiz olduğunu bildiğimden 100 -110 km yi hiç aşmadım. sağ şeritten gittim. ha pişmanmıyım değilim. sabretmeyi öğrendim. 180 de basabilirdim. çıkıyor o hızlara. ama 110 dan sonra araba uçmak istiyor. aracım bakımsız değildi. en ufak seste servise giden adamım ben. şimdi burda bu aracın durumu belli. sen kalkıp testlere rağmen egea diyorsan gözlerini aç öyle bak derim. çünkü burada hayatın söz konusu.

Sen şimdi Megane Seda'nın Egeadan güvenli olduğuna inanıyorsan ben sana daha Ne diyeyim..

ben ne seda diyorum ne egea diyorum. bir türlü anlamıyorsun. sorunsuz olarak albea ya bindim. bundan sonraki aracım da büyük ihtimalle başka bir fiat olur. kararını daha vermedim. ama aracın durumunu bilerek ona göre kullanmak mühim olan. uçan tenekeleri bana premium diye savunma yeter.

• quote:

Çok uzadı konu daha yazdığımı anlamayan adamla muhabbet,tartışma içine girmem..

Anladım ne demek istediğini.Anlamak istemiyorsan,konu maden uzadı ise kırmadan birbirimizi uza o zaman Hocam.
  • bu arada megane sedan'ın ncap sonuçlarına baktım. adamlar 5 yıldız almış. bir egea niye bu sonucu alamadı. onu düşünmek lazım.

http://www.euroncap.com/tr/results/renault/megane/22039
  • quote:

Çok uzadı konu daha yazdığımı anlamayan adamla muhabbet,tartışma içine girmem..

Örnek vereyim Renault ile ilgili o zaman Hocam.

Al buyur:
    https://www.youtube.com/watch?v=UAfuOKEF4AAhttps://www.youtube.com/watch?v=Fz4x5kkQ7ig

Al hocam her markanın kazaları kötü olur ama koltuk kırılması bana göre daha kötü.Son iki resim de Donanım Haberden.

Videolar da sorunları.

Edit:Al Hocam bugün açılan Fluence konusu.Al sana Renault'u yerdem yere vurmak mı yakışıyor?
    https://forum.donanimhaber.com/fluence-kazada-hava-yastik-acmamasi--124686873

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 12 Mart 2017; 17:35:57 >

• quote:

bu arada megane sedan'ın ncap sonuçlarına baktım. adamlar 5 yıldız almış. bir egea niye bu sonucu alamadı. onu düşünmek lazım.

Aynen hem ikiside Hb model.
  • quote:

bu arada megane sedan'ın ncap sonuçlarına baktım. adamlar 5 yıldız almış. bir egea niye bu sonucu alamadı. onu düşünmek lazım.

Egea her zamanki gibi güvenlikten nasibini almamış bir araç ondan dolayı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.