Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
72.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin gibi alman duskunleri yuzunden yillardir yerli arabamizi uretemedik...
    Fiat in 1.6 multijet motoru efsane motordur saglamligiyla...opel bile bu motordan kullanmaktadir. araca ic kalite olarak bakiyorsan tamam vosvos herkesin minciklayabildigi yumusacik plastik kullaniyor cok onemli ya...
    Karsilastiemalarina da ayrica hayranim hocam onun konforuyla karşılaştırdin bunun hiziyla
    Ciktiginda gorusuruz gercek hayatta hangi arac hangisini tokatliyor (satis olarak)
    Size tavsiyem onyargi ile yaklasmayin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb versiyonunun kasası çok güzel olmuş ya
  • Hb daha şık duruyor ancak iç mekan üzerine çalışmalılar, bana ön konsolu yüksek gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

neyini anlamayadın ki ? Ne yani bu adamlar bu aracı golften 3-4 lira aşağı sürecek ve satacak bide bunu mu alacaksınız ?
    Bu kadar kolay para kazanabiliyosanız alın tabi.
    Bu arabanın ederi 50-52 hadi zorlasan 55.000 oda full paket verecek.
    Bugün kullandım egea aşırı kötü bir araba yapılmış verilen parayı hak etmiyor.Heryerinden bağırıyor araba ben dandiğim bana bulaşma diye.
    Ha tabi piyasa ki diğer araçlardan çok çok avantajlı fiyatla pazara sürülürse alınabilir ama lakin 3-5 bin lira aşağıya piyasaya sürmeleri sadece bizleri KOYUN yerine koymaktır.

Utanmadan golften 3-4 bin aşağı demişsin egeaya. Soruyorum sana şimdi ben 44 peşin kalani sıfır faizle 68 binliraya egeanin full paketini (1.6 dizel 120hp) aldim. Soru şu bay çok bilmiş; bu şartlarda golfun hangi aracını faiz oraniyla birlikte kaç binliraya alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

neyini anlamayadın ki ? Ne yani bu adamlar bu aracı golften 3-4 lira aşağı sürecek ve satacak bide bunu mu alacaksınız ?
    Bu kadar kolay para kazanabiliyosanız alın tabi.
    Bu arabanın ederi 50-52 hadi zorlasan 55.000 oda full paket verecek.
    Bugün kullandım egea aşırı kötü bir araba yapılmış verilen parayı hak etmiyor.Heryerinden bağırıyor araba ben dandiğim bana bulaşma diye.
    Ha tabi piyasa ki diğer araçlardan çok çok avantajlı fiyatla pazara sürülürse alınabilir ama lakin 3-5 bin lira aşağıya piyasaya sürmeleri sadece bizleri KOYUN yerine koymaktır.

Utanmadan golften 3-4 bin aşağı demişsin egeaya. Soruyorum sana şimdi ben 44 peşin kalani sıfır faizle 68 binliraya egeanin full paketini (1.6 dizel 120hp) aldim. Soru şu bay çok bilmiş; bu şartlarda golfun hangi aracını faiz oraniyla birlikte kaç binliraya alabilirim.

hocam bu ulkenin yarisi dort islem yapamiyor zorlama bence anlamazlar hesaptan

• VW nin emisyon işinde yaptığı üçkağıt ne çabuk unutuldu. Ülkemizde üretim yapan bir firma aynı hileyi yapsa 1000 yıl unutulmazdı.
  • Malesef dış görünüşünden ibaret bir araba.
  • dizel otomatik 80.000'den aşağı gelmez

• musdincer M kullanıcısına yanıt
    Muhtemel 80k civari olacağını düşünüyorum bende. Yilsonunda çıkacağı için en azından söylenen o tarihlerde olduğundan lansman indirimi ve yilsonu kampanyasiyla alinabilir 24 bin 20 ay sıfır faiz yada 30 bin gibi seçenekler ile. Şunucular bunucular bitmez zaten ama fiatin avantajı ödeme seçenekleri olur. onun dışında elinde 80k sicak para olanin seçeneği zaten bolca var. 1.6 dizel kulanicisi olarak çift kavramali otomatik versiyonu bende merakla bekliyorum.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    dct çift kavrama temmuz sonunda geleçek hb bu ay sonu satışda şahsen t jet+lpg nin oldukca sataçağını düşünüyorum 1.4 95 hp 55 bin tl den satışa çıkaçak/sport egea için 2017 sonu gibi piyasada muhtemelen 1.4 t jetin 150 değilde yeni versiyon 170 hp liği geleçek

• Yorumların çoğu tuhaf.

1.HB olan araç, Sedan Egea'dan 2-3000TL her versiyonda ucuz olacak. Çünkü HB araçların üretim maliyeti daha düşük.

2.Fiat Egea 80000TL falan olamaz. Kimse almaz çünkü. 2.0 240ps falan olsa belki.

3.Araç zaten normal Egea'nın aynısı. İç mekanda falan bir değişiklik yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Aslında dedikleriniz doğru hocam. Sıkıntı şurda hb versiyonu gördüğümüz kadariyla led gündüz farli mercekli, 7 inç tablet ekranli falan olduğundan mevcut sedan kullanicilari hb nin sedandan 2-3 bin yüksek olmasını beklemesi ki bende öyle olmasini istiyorum çünkü full bi araç kullanıyorum ama hb de olan bende yok. Burdan yola cikarsak liste fiyati 73k olan aracin hb si atıyorum 75 olsa dct versiyonda 80k civari olur diye tahmin ediyorum. Yok böyle olmazda 1.6 lounge hb demeniz gibi 70k civari çıkarsa alacakların adına sevinirim tabikide ama heryerde söylediğim gibi bu durum biz sedan kullanıcılarına haksızlık olacağı kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yargicc -- 19 Nisan 2016; 10:10:45 >
  • 1.4 LPG li 55 filan gelirse güzel olur golf ile kiyaslamasini bekliyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb versiyonu 2-3 bin tl civarı daha pahalı olacaktır sedan versiyonundan
  • A3bsedan hb den pahalı neden bunda hb daha pahalı olsun ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    Çünkü HB'de 7'' tablet ekran, çarpışma önleme sistemi, adaptif hız sabitleme sistemi gibi özellikler olacak. Yani Sedandan daha donanımlı bir araç.

• darkcald kullanıcısına yanıt
    o bir tek audi de geçerli genelde hep hb ler pahalı olur mesela megane her zaman fluence den pahalıdır aynı şekilde golf jetta dan , auris corolla dan falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdincer

dizel otomatik 80.000'den aşağı gelmez

80 bin olduktan sonra ,seçenekler artıyor ,bugün elantra 1,6grdı DCT 7 ileri elıte ıçın 84bın fıyat aldım
    kı pazarlık da etmedım , sanırım bıraz daha ındırım yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelbs -- 24 Nisan 2016; 19:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

o bir tek audi de geçerli genelde hep hb ler pahalı olur mesela megane her zaman fluence den pahalıdır aynı şekilde golf jetta dan , auris corolla dan falan

auris ayni donanım seviyesinde her zaman corolladan daha ucuzdur. ustune daha fazla donanim verir.
    hatta auris Türkiye de üretilirken hatırı sayılır bir fiyat farkı vardı. ama corolla Türkiye de üretilmesine ragmen yine auristen ucuz olmadi.
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Hb 420 lt sedan 520 lt

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.