Şimdi Ara

FIAT EGEA HB VE SW (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
10
Favori
71.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren15935

Hb 120lik dizel 45bin olsa alirim valla. Olur mu acaba

Şener ağabey ile takılımaya başladın galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb yeni kasa 308 e aşırı benziyo.

• Aşık oldum galiba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Golf fanboyu. Senin ulkendeki kazik ötV almanyayla ayni mi? ?? Sirf laf ola torba dola. Bos gezenin bos kalfasi

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Eger oyleyse bu astracilara resmen hakaret olur :) sedan aracin 420 litre bagaji varken tipo hb nin 440 olmasi bazi fanboy ve sucu bucularina kapak olur. Hele golf fanciklarina hatta serit takip sistemi gibi sistemlerin olmasi ve golf 7 ye tonla para verip hava atanlarin kabiz olmasi da yakindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 2 Mart 2016; 17:53:03 >
  • Toyota Corolla nın yeni kasası iç mekan açısından yerden yere vuruldu bu forumda fiyatıyla da çok eleştirildi adamlar neredeyse sınıf lideri olacaklardı geçen sene.

Yani iç mekan vs e önem veren sadece otomobille yakın ilgisi olan insanlar.

Kaldı ki HB deki iç mekan gayet güzel . Ortadaki ekran Premiumlar dahil bence tasarım olarak C segmentinin en iyisi.

Yani TR de olmasa da Avrupa'da şansı var bu aracın.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Evet 3. Dunya ulkesiyiz o noktada haklisiniz. Ama cok kaliteli diye ovdugunuz jettalar vs. Zibil zibil sirket araclari olarak satiliyor.

• Beyler bu fanboylar gene turemisler burada. Bi bitmediler.

• şahsen fiat a cok sıcak bakmıyorum ama uygun fiyatlı olursa iki cocuklu bir insan olarak bu bagaj hacmi ile tercih sebebim olur.
    sedan araba sevmiyorum HB araçların bagajlari da cok kucuk.
    birde HB olanlar genelde sedanından ucuz oluyor ama bunda durum tersi olacak gibi duruyor.
  • Açıkçası 440 lt bagaj ile benim için efsane oldu bu hb. T-jet+lpg bayiden satışı yapılırsa ve fiyat da uygun olursa neden olmasın? Yeter ki fiyat makul olsun bunlarla beraber.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocM. 440 litre cogu c sedandan bile iyi. Ve tsi lere tup takamayip aracim cok az yakiyor diye sallayanlar daha da husrana ugrayacak o tjet motorla. Fiyat ne olursa olsun sahsen golf 7 ye para vermem bu sekilde gelirse

• Bagaj hacmi çok iyi.
    Kaldı ki HB arabanın bagajı da daha kullanışlı oluyor.
    Mayıs'ta mı Nisan'da mı satışa sunulacak bilen var mı?
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Sadece bugün Eskişehir sokaklarında 5 adet Egea gördüm ve 5'i de Lounge versiyondu. İlk önce ben de sizin gibi düşünüyordum her yerde Easy görürüz diye ama karşıma çıkan Egealar hep Lounge oldu. Sadece bugün değil her gün Lounge görüyorum.
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Kendisinin yorumunu alintilamisligim bile yoktur ustam. Ama 45 olsa fena olmaz mi bu sartlarda

• Varsayalım sıfır bir araç olarak HB 45'ten şöyle binilecek donanımda olsa piyasayı rahatlatır gibi biraz.En azından bir alternatif olur.Ancak öyle bir durumda potansiyeli fark edilip, millet bunu fırsat bilip yine olayı köylü kurnazlığına çevirirse 45 liraya çıkan araba bi kaç içinde 2. elde 50 sıfırda 55 seviyesini görür diye tahmin ediyorum.

Ayrıca 2015 Hyundai i20 ve bu araçın ki gibi bu fiyat bandındaki araçlara da düzgün tasarım uygulamaları çevredeki göz zevki açısından nedense benim hep hoşuma gidiyor.Adam güzel bir motor veya bir aksam koyuyor ama düşük fiyat bandında afedersiniz .tüm gibi tasarım uyguluyor.Yolda sokakta, top gibi , bebek oyuncağı gibi arabaları görünce içim kararıyor.

Bu görüşlerimin altında herhangi bir teknik bilgi, birikim yoktur herşeyden bağımsız düz baktığımdaki düşüncelerim.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Leon mu lider ?

Bu segmentin sportiflik bakımından lideri 1 serisi
    Konfor iç mekan kalite bakımından lideri A3 tür
    Ardından v40 gelir

Aksini iddia eden fanatiktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Evet 3. Dunya ulkesiyiz o noktada haklisiniz. Ama cok kaliteli diye ovdugunuz jettalar vs. Zibil zibil sirket araclari olarak satiliyor.

Jetta Egea'dan üstün bir araç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Aynen hocM. 440 litre cogu c sedandan bile iyi. Ve tsi lere tup takamayip aracim cok az yakiyor diye sallayanlar daha da husrana ugrayacak o tjet motorla. Fiyat ne olursa olsun sahsen golf 7 ye para vermem bu sekilde gelirse

İstediklerimin hepsi bu araçta var. Fabrika çıkışlı turbo lpg li yani hem performanslı hem ekonomik, bagajında geniş hb, tasarımı güzel, farlar mercekli, orta konsoldaki ekran bile belki komik gelecek bazılarına ama premium tarzı. Sedandaki 5 inçlik ekranı görünce. Velhasıl resmen rüya gibi. İşte şu anda tek handikap fiyat. Şimdi şu kadar bu kadar demeyeyim ama lpg'li olanı uygun fiyatlı olursa nasip olursa en kısa zamanda focusumu değiştirmeyi düşünebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Leon mu lider ?

Bu segmentin sportiflik bakımından lideri 1 serisi
    Konfor iç mekan kalite bakımından lideri A3 tür
    Ardından v40 gelir

Aksini iddia eden fanatiktir.

Spor C segmentinin lideri Leon FR'dır.

Ancak son 1 yılda çok saçma zam yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.