Şimdi Ara

FİAT EGEA DODGE NEON ADI İLE MEKSİKA YOLUNDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumun fikri her konuda değişiyor, bir konuda Egea kötüyenler artı alıyor, diğerinde Egea'yi övenler. Aynı şey Volkswagen içinde geçerli. Bende kendi kategorisini göze alarak Egeayi övenlerdenim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında burada da dodge neon adıyla satılsa çok daha fazla satacaktır, şu arabanın tek eksik yanı markasının fiat olması ülkedeki algıya göre, hatta en başından dodge diye çıksaydı bugün kağıt muamelesi yapanlar tank muamelesi bile yapıyor olabilirdi
  • Bende hatcback egea var masallah cok memnunum.1.4 urban modeli. Tavsiye ederim.bu fiyata bu kalite ve genis hacim hicbirinde yok. Arac sedan gibi. Karizmatik durusuda cabasi arti donanimlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 11 Ağustos 2016; 1:03:00 >
  • Ufuk Hocam haberi biraz geç yayınlamışsınız,ama haber içeriği ülkemiz adına sevindirici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Bende hatcback egea var masallah cok memnunum.1.4 urban modeli. Tavsiye ederim.bu fiyata bu kalite ve genis hacim hicbirinde yok. Arac sedan gibi. Karizmatik durusuda cabasi arti donanimlar.

Kaça aldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

anca meksika pazarında satarlar zaten

Koçtan daha iyisini yap sen global ol, o zaman herkes saygı duysun

Egeayı kendi vatandaşı yapmış daha evvel yapılanlar sadece Türkiyede satarken egea farklı pazarlara girmiş takdir edeceğine anca oraya satarlar diyorsun

Aslında fiat egeayı burada satmamalı sana senin gibilere dayasınlar 2 hava yastıklı poloyu gezin onunla.

Egea bende almam ama yerden yere vurulacak araba değil

• ''Kaç para lan şu dodge panjuru?''
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

''Kaç para lan şu dodge panjuru?''

O panjurda haç var yalnız dikkat et :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Bende hatcback egea var masallah cok memnunum.1.4 urban modeli. Tavsiye ederim.bu fiyata bu kalite ve genis hacim hicbirinde yok. Arac sedan gibi. Karizmatik durusuda cabasi arti donanimlar.

Kaça aldiniz

56.750 kaput fimi camfilmi icinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Almak isteyen tabikide alabilir, alma dememek ne haddime. Ama ben ne bu araci ne de saydiginiz diger araclari almam. Esimin bu sene ocak ayinda gecirdigi son kaza dan sonra iyice guvenlige bakar oldum. Esimin lacetti hb aracina sag taraftan 97 model bir polo vurdu ve pert oldu. Bizim aracin kapisi degisti, sagi solu yapildi. Bu kazayi gordukten sonra ben alabilecegim en guvenli araci alirim.

Hocam güvenlik dediğiniz şey standart kazaları içeren ve sadece yaşam alanını korumaya yönelik testlerden ibaret. 5 yıldızlı araçlarin çoğu yandan ve arkadan kazalarda tanınamaz hale geliyo. Chevrole sağlam araçtır ama emin olun yaptığınız kazayı başka araçlada yapsaniz sonuç üç aşağı beş yukarı aynı olur. Tabi bunun yanı sıra kağıt gibi arabalar yokmu tabikide var ama emin olun Egea bunlardan biri değil. Egea sahipleri sadece bu aracı kullanmış insanlar değil. Vw si fordu bmwsi toyotasi hepsini kullanipta konuşan yorum yapan insanlar. Güvenlik olarak abs esp çarpışma önleme vs vs gibi donanımlar olduktan sonra bizim yapabileceğimiz en güzel şey emniyet kemerini takmak ve hız limitlerine uymaktir.
    Sadece sizin için demiyorum tabi güvenlik çok fazla konuşulduğu için gına geldi tekrar hortlamasin diye değindim bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

anca meksika pazarında satarlar zaten

Bakıyorumda Egea ile ilgili açılan konuları ful takiptesin. Gel alalım sana da bi egea

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize genel olarak katılmakla birlikte bazı noktalarda farklı düşünüyorum.

Mesela Egea HB ve sedan karoseri aynı kefeye koymamak gerekiyo. Sedanda çarpışma önleme gibi bir güvenlik donanımı yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca HB'nin daha ağır olması da şaside bazı güçlendirmeler yapıldığı anlamına geliyor.

Dodge Neon da sedan Egea olduğu için bunları karıştırmamak lazım.

Ek olarak ihracat konusunda ben de Tofaş namına gurur duyuyorum tabi ki o farklı bi husus.

İnsanlarin baslarina ciddi kazalar geldiginde guvenlik konusina daha cok egiliyorlar. Fiat Turkiyede uretilen araclarini bir turlu teste sokmuyor buda benim gibi dusunen insanlarin kafasinda soru isaretlerinin olusmasina sebep oluyor.

• quote:

Almak isteyen tabikide alabilir, alma dememek ne haddime. Ama ben ne bu araci ne de saydiginiz diger araclari almam. Esimin bu sene ocak ayinda gecirdigi son kaza dan sonra iyice guvenlige bakar oldum. Esimin lacetti hb aracina sag taraftan 97 model bir polo vurdu ve pert oldu. Bizim aracin kapisi degisti, sagi solu yapildi. Bu kazayi gordukten sonra ben alabilecegim en guvenli araci alirim.

Suan kullandiginiz ve alabileceginiz guvenli araci ornekler misiniz?
    Bu arada buyuk başarı fiati tebrik etmek gerek,uretip yurtdisina satmak onemlidir

• quote:

İnsanlarin baslarina ciddi kazalar geldiginde guvenlik konusina daha cok egiliyorlar. Fiat Turkiyede uretilen araclarini bir turlu teste sokmuyor buda benim gibi dusunen insanlarin kafasinda soru isaretlerinin olusmasina sebep oluyor.

İnsanların derdi sizinki gibi güvenlik değilki hocam. Siz bakmayın onlara eleştirmek için ellerinden geleni yaparlar. 500 platformu bırakın ncapi ihs den bile yüksek puanla çıktı. Ama görüldüğü üzere ne konuşulur nede önerilir çünkü o bir Fiat.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

aslında burada da dodge neon adıyla satılsa çok daha fazla satacaktır, şu arabanın tek eksik yanı markasının fiat olması ülkedeki algıya göre, hatta en başından dodge diye çıksaydı bugün kağıt muamelesi yapanlar tank muamelesi bile yapıyor olabilirdi

Dodge markali hicbirsey Turkiyede fiattan cok satamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

boşline poloya bineceğime kral gibi egea ya binerim

Çakma kral diyecektin herhalde.
    Fiatin Turkiyede guvenlik imaji dusuk maalesef. Yoksa motor anlaminda pek kotu yorum goremezsiniz. Ben istanbulda el degmemiz 994.000 km de taksi gorup soforune sormustum rektefiye gordumu diye.

• Fiat 3 yıldır Bursada ürettiği 2.500 motor Doblo'ları ABD'ye Dodge logosuyla satıyor.
    Meksikaya Egea mı satamayacak.
    Wv logosu yapıştırsın forumun yarısına egea'yı satar, Premium araca biniyoruz diye fosur fosur gezdirir.
  • Çarpışma testi varmı acaba bu yeni Dodge Neon un?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.