Şimdi Ara

Fiat Egea ailesinin sportif versiyonları satışa sunuldu! İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Fiat Egea ailesinin hatchback ve station wagon modelleri Mart ayı itibariyle yepyeni sportif versiyonlarıyla satışa sunuldu. Daha dinamik bir tasarımla gelen Street, S-Design ve Sport modellerinin başlangıç fiyatı 77 bin 500 TL olarak belirlenmiş.
     

    Yalnızca Fiat Egea Hatchback’te sunulan ve fiyatı 77 bin 500 TL’den başlayan Street donanımı sportif detaylarıyla dikkat çekiyor. 16 inç alaşımlı siyah jantları, siyah radyatör ızgarası, siyah cam çerçeveleri, siyah ayna kapakları ve kapı kollarıyla farkını ortaya koyan Fiat Egea Street’te karartılmış arka damlar da donanım listesinde yer alıyor.

     

    Fiat Egea Hatchback ve Egea Station Wagon modellerinde sunulan bir diğer yeni versiyon S-Design, sunulan sportif ögeleri iç ve dış tasarımda bir araya getiriyor. 116 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Fiat Egea Hatchback S-Design’ın kabininde vites topuzundan direksiyon simidine, koltuklarından gösterge ekranına kadar spor detaylar öne çıkıyor. Dış tarafında ise özel tasarım farlar, ön tampondan arkaya uzanan tasarım detayları ve 17 inç alaşımlı sportif jantlar dikkat çeken tasarım unsurları arasında yer alıyor.

     

    Serinin en tepesinde Fiat Egea HB Sport 

    Yine yalnızca Fiat Egea Hatchback’te sunulan Sport paketi de 125 bin TL’den başlayan fiyatıyla serinin en tepesinde bulunuyor. Yeniden tasarlanan ön/arka tamponlar ve difüzörüyle dikkat çeken Egea HB Sport’ta özel olarak eklenen marşpiyel eklentileri ve spoyler da dikkat çekiyor. Kapı kolları, ayna kapakları ve radyatör ızgarası parlak siyaha boyanan Fiat Egea HB Sport’ta 18 inçlik jantlar bulunuyor. Otomobilin kabin tarafında ise siyah detaylara sahip kokpit ve özel koltuklar bulunuyor.

     

    Sport paketindeki detaylar standart modellere eklenebiliyor 

    Fiat Egea ailesinde sunulan bu sportif paketlerin performans tarafına bir etkisi bulunmuyor. Ayrıca Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç’ın yaptığı açıklamaya göre Sport paketindeki tampon ekleri, marşpiyeller, difüzör ve alaşım jantlar standart Egea modellerine de opsiyon olarak eklenebiliyor. Aşağıda sportif Fiat Egea ailesinin fiyat listesini bulabilirsiniz.








  • şakamısın a haber yorumcusumusun? Kredi çekip alıyorsun kredi battı mı devlet yardım etsin diye ağlıyorsun.

    Eskiden herkesin köşede parası vardı üreten ekonomiden tüketen ekonomiye geçtiniz ülkenin içine ettiniz ithalatta zirve yaptınız hala bıkbıkbık .

    90 lar da adam 1 maaşla 2 katlı ev yapıyordu şimdi 5 maaşla temel atamazsın neyin kafası bu be.
    Yorumları yazan kitle hep aynı 100 kişimi? Adam sayfa sayfa yazmış, dolar 1.80 ikende aynı şimdide, hiç bir zaman hiç bir şeyden memnun değil, çalış üret desen onada bir sürü yazar, cozumunuz ne arkadaşlar, ekonomiyi düzeltecek çözüm oneriniz nedir? Hükümeti degiselim?! Tamam hadi CHP gelsin iktidara, peki sizi ne yapacağız? Avrupa'ya geliyorsunuz burada bile vlog çekip "bakın burası Türkiye'den şöyle iyi böyle iyi" diyorsunuz. Geçen biri İzmir'den Amerika'ya taşınmış blog çekmiş, İzmir'de sahile karımla kızımla gidemiyordum burada özgürüm diyor!

    Tayyipmi rahatsız etti adamın karısını kızını?


    Yani çalışmayan sen, üretmeyen sen, fitne sen, gezide yakan yıkan sen, ülkeden kaçmanın yolunu arayan, kacsan bile hala kafa aynı kafa.



    Sen pahalıya alıyorsanız demek ki sende bir sorun var, Avrupa'da ucuzsa demek ki oranın halkı çalışmış. Hükümet dediğin değişir, bundan öncede başkası vardı, cokmu zengindin?! Hep başkası suçlu, sizin hiç bir sucunuz yok!

    Öz eleştiri yapın, sizi kimse geri bırakmadı, siz bunu tercih ettiniz, kimse sizi fakir bırakmadı, siz calismadiniz, uyduruk bir şey varsa oda sizsiniz.
  • Başlangıç fiyatı 93.500....

    100.000 TL diyelim 5 bin TL kazansan şu arabayı almak için 30-40 ay çalışman lazım, yazık oldu bu ülkeye.

  • Otomatik 113 binden başlıyor. Hey maşşallah.

  • Ne diyelim bizi bu hallere getirenlere saydıralım başka yapacak bir şey yok ne yapsak sonuç değişmeyecek çünkü...

  • Egea'ya benziyor :)

  • Şu anda isteyen istediği arabayı alabiliyor. 90lı yıllarda cebinde para olduğu halde araba alamazdın. Fabrikaya gider sıraya yazılırdın. Bir yıl beklerdin arabayı almak için. Öyle özel donanım falan da yoktu. Sağ dikiz aynası ekstra donanımdı. Para verilip alınıyordu Tofaş Şahin'de. İstediğin renk istediğin donanım falanda yoktu. (Vardı da yoktu. Senin sırana mesela siyah gelmiş, ya alır giderdin yada daha çok beklerdin.) 70li yıllarda dedem Ford Transit almak için 2 yıl sıra beklemiş. Minibüs de gele gele sönük bir mavi renkle gelmiş. 70li yıllarda bir Murat 124 satılıp iki apartman dairesi alınabiliyordu. Şimdi ortalama bir daire 300.000 TL dersek ikinci el alt orta sınıf Fiat arabası yaklaşık 600.000 lira ediyordu.





  • Şaka lan şaka. Oha felan değil. Fiyatlar uygun valla. Sar 3 tane...
  • Bu arabanın başlangıç fiyatı 13000 Pound civarı.

    İkinci el 2017 modelleri 7000 Pound'dan bulunabiliyor.

    İşin en ilginç tarafı bu araba bir tek Türkiye'de üretiliyor ve bütün Avrupa'ya buradan, Bursa'dan gönderiliyor. Fiat ve Tofaş'ın ortak tasarımı olan bu arabayı üreten ülkenin halkı bu arabayı alamıyor. Ne kadar ilginç değil mi?

  • fantomasds kullanıcısına yanıt
    Araçlar mı ucuzladı, evler mi pahalandı? Bir de gelire oranla araç fiyatları nasıldı acaba?

  • Fiatın sportif versiyonu çıksa ne olur çıkmasa ne yazar. Fiat insanların gözünde tenekedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    tekirdağ da üretilen 70 lik rakı biz de 145 TL
    almanya da 10 euro ve bardak hediyeli :D
    şuan(14euro) < indirimsiz hali
    ben türkiye de 2 günlük asgari ücretimle bunu alabilirken
    almanya da adam 1 günlük asgari ücretle 5 tane alabiliyor :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dere.beyi -- 11 Mart 2019; 15:49:24 >
  • Evet akp sayesinde alman teknolojisi otomotiv teknolojisi gelişti. Adamlar sadece türkiye değil dünyayı geliştiriyor helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu motorlarla sportif olunmaz. 1.4 170 beygirlik motor gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dere.beyi

    tekirdağ da üretilen 70 lik rakı biz de 145 TL
    almanya da 10 euro ve bardak hediyeli :D
    şuan(14euro) < indirimsiz hali
    ben türkiye de 2 günlük asgari ücretimle bunu alabilirken
    almanya da adam 1 günlük asgari ücretle 5 tane alabiliyor :))
    Rakı artık Tekirdağ'da üretilmiyor fabrika kapandı. Ama temelde haklısın benim sınırlarım içerisinde üretilen alkolü ben içemiyorum. Millet etil alkol'den rakı yapımında master doktora yaptı. Sağolsunlar ülkeyi bu hale getirdiler sonunda.
  • Mecburen egea alacaksın. Var mı 66k ya sıfır araba.

    350 dolar asgari ücret ile ne alabilirsin. Siz yarın 150 200 dolar asgari ücret olunca görün ortalığı. O zaman egea 2 kat daha pahalı olacak. Yani 130k civarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantomasds kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi mi söylüyorsun anlamadım ama bu söylediğinde ciddiysen büyük psikolojik sorunların var demektir.

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    O yıllarda emekli olan düz bir memur, emekli ikramiyesi ile rahat bir ev alabiliyordu. Şimdi full donanımlı bir Egea alabiliyor mu bilmiyorum.

    Koç Anadol modeli aracı uretmeden once, devlet satış fiyati 3000 doları geçmemek kaydıyla üretimine izin vermişti. 2800 dolar satış bedeli ile de satışa çıkmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece aksesuara oynarak bu fiyatı belirlemek komik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceqa

    Başlangıç fiyatı 93.500....

    100.000 TL diyelim 5 bin TL kazansan şu arabayı almak için 30-40 ay çalışman lazım, yazık oldu bu ülkeye.
    Yazık olmadı, Hamd olsun 40 ayda alabiliyoruz


    Ülkenin bekası önemli istikrar önemli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama yol yaptı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.