Şimdi Ara

Fıat Egea 20bin bakımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle valla hocam indirim falanda yok. Sırf garanti bozulmasın diye verecez mecbur. Ha bi de 1100 liste fiyatı ekstra çıkarsa o zaman yandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 MJ için 70.000 km bakım yaptıran oldu mu? Ne kadar tutar acaba?

• celebic kullanıcısına yanıt

Hocam direk servisi arayın liste fiyatını paylaşıyorlar.

• Arkadaşım yaz basında 20 bin bakımını 450 civarına yaptırdı Izmir Bergamada birkaç servisten fiyat alin en uygun rakam verene yaptırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

10bin bakımına göre dediginiz tutar çok fazla çoğu yapılan işlem 10bin ile aynı ilk bakımda 300e yakın tutmuştu.

yettim gayri acılın ve dinleyin

araba ariza yaptikca parcasi degisir..onun disinda

60 bin bakimda v kayisi yani klima ve aku sarj kayisi anlamina gelir v kayisi degismesi yeterlidir

120 bin bakimda hem v kayisi hem triger kayisi degisir

ayrica her 20 bin km de bir bakim sadece

motor yagi.yag filitresi.hava filitresi degisir hepsi o

bide buji ile buji kablosu degisir oda 20 bindi galiba..ama ariza olmadan degismesende olur.arac tekler zor calisirsa degissen olur..belli eder zaten

bide gaz kelebegi temizlense olur.oda rolantide dalgalanma yapinca belli olur

sonuc olarak acilen motor yagi.hava filitre ve yag filitre degis

motor yaglari 120 tl 4 litre o civarda

yag filitre 60 tl desek.hava filitre 30 desek 200 tl ye indirimle alinabilir

ustada ya 50 alir ya 70 alir

servis garanti bozulmasin diye gel der 1500 tl gecirir

klima filitreside yazin degsiirsin 20 binde bir olabilir

avrupada sifir araba 25 bin tl..asgari ucret 20 bin tl

bizi iyi soyuyor avrupa...zaten avrupaya harac vermessen..hemen yaptirimlara basliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 11 Aralık 2020; 1:22:10 >

• Fiestateam F kullanıcısına yanıt

Hepsi ağız birliği yapar gibi aynı fiyatı söylüyorlar.

• bace3434 kullanıcısına yanıt

Hocam garanti olduğu için dışarda yaptırmayı şuan düşünmüyorum.

• Bugün 1160 tlye yetkili serviste yaptırdım bakımı mesajım bulunsun belki birilerinin işine yarar. Motor yağı, filtreler, fren hidroliği ve ateşleme bujileri değişti. Genel kontrol yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangstaBop -- 26 Aralık 2020; 15:23:30 >
  • Paraniza da acimiyorsunuz 1.4 toros motorlu araca sirf garanti hikayesi yuzunden yetkili serviste bakim yapilirmi

• sinoplu kullanıcısına yanıt

Napalim hocam yarın obur gün başımız ağrımasın diye gidiyoruz. Ha sanayide çakallarla uğraşmaktansa 3 5 fazla verip yetkili servise yaptırmak bana göre daha avantajlı. Sanayide karşindaki ustanın insafına kalıyorsun çoğu zaman paramla rezil olmakta var.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam sanayiden fiyat almadım fakat min 600 tutar diye hesaplamıştım o zaman. Sonra riske girmedim yetkili servise gittim.

• GangstaBop G kullanıcısına yanıt
    Buji ve fren hidroligi neden bu kadar erken degisti..?Genellikle bu ikili 60000 km veya 4 yilda birlikte degistiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuji

Buji ve fren hidroligi neden bu kadar erken degisti..?Genellikle bu ikili 60000 km veya 4 yilda birlikte degistiriliyor

Fiatta standarttır 20 binde bır değişir iridyum değil uzun nomurlu değil Grande puntomda 20 binde değişirdi bakardım cidden erken kararirdi uclari

• Fuji kullanıcısına yanıt

Arkadaşında dediği gibi standart paketin içinde olan bakımlarmış hocam.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum bu kadar erken degisim yapilan buji ve fren hidroligini.Gec olmasinda erken degissin maliyeti yerli oldugu icin fazla cikmiyor su donemde.
    Arkadasada araciyla kazasiz belasiz surusler dilerim...
  • Fuji kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Hyundai 30 binde fren hidroliği değiştiriyor. Buji ise sorduğumda 60 bin demişlerdi.
    Bundan sonraki bakımda, önce yapılacak işlemleri sorup öğrenin. Sonra fiyat alın.
    Örneğin aracınızda lpg varsa filtre ve cam suyu için fiyattan düşün derseniz, lpg yetkili servisinde parça daha ucuzdur ve orada değişim garantiyi bozmaz. Fiyattan düşerler, yok siz yapılacak işlem ve tutarı sormadan. İlk filtre ve camsuyunu düşün derseniz, haaa şu işlemde bakım peryodunuzdan çıkıyor der ekleme yapabilirler.

• İyi gunler.Benim de ilk aracim geçenlerde aradılar garanti bozulmasin diye ilk yil bakim yaptırmam gerekiyormuş.Arac Hyundai i20.Ben de daha yeni kullanmayi öğrendim pandeminin başında da hiç kullanmamıstim daha yeni üç bin km oldu.960 TL dediler.Sanirim yaptırmak zorundayım.Kisa sürer mi ? Bı de belki komik bir soru olucak ama arabanın bagajına içine vs bakiyorlar mi esyalarimi toplamam gerekecek mi :)

• moruçlukalem M kullanıcısına yanıt

Hocam genelde yıl ya da km baz alınarak araçlara bakım yapılıyor. Eğer aradilarsa garantide sizin için önemliyse yaptırın tabiki. Ne kadar süreceği konusunda da yetkili servisten randevu alırken bilgi isteyin verirler zaten bagaj kısmına gelirsek bence aracı komple boşaltıp verin kişisel eşyanız kalmasın pandemiden dolayı araçları bazı firmalar ücretsiz dezenfekte edip yıkıyor. Fiatta öyle oldu daha doğrusu. Hem çalınma, kaybolma riskide ortadan kalkmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangstaBop -- 28 Aralık 2020; 12:38:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.