Şimdi Ara

Fiat egea 1.6 mjet urban hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba egea ile ilgili birşey soracağım.

1.6 multijet egea 2025 2-3bin km civarı urban paket alacağım sanırım. 1.350 civarına. daha önce easy ve easy plus kullandım kiralık olarak, easy paketinin direksiyon plastikti, plusın deriydi, bunun dışında urban ile boş paketler arasında yalıtım, malzeme vb farkı varmı? yani özellikle easy yi kullanırken aşırı yorulmuştum. (tabi 1.4 idi onunda etkisi var) ama özellikle kapı yanları vs sunta gibi hissettirmişti ve yalıtımı kötüydü. urban paketle fark varmı? tabiki bir mercedes konforu beklemiyorum ama en azından biraz daha iyiyse easy ye göre aklımda hiçbir soru işareti kalmayacak. birde kollarım uyumuştu, direksyionu aşağıya indirmeme ve koltuğu ayarlamama rağmen,

• Eskiden en önemli fark güvenlik idi, gsr2 sonrası bu fark ortadan kalktı. Urban kullanmadım ama urbanda konfor- yalıtım gibi konularda fark olacağını sanmıyorum, alaşım jant, sis farı, deri direksiyon tarzı farklar var aralarında. gsr2 öncesi egea alacak olsam minimum urban alırım, gsr2 sonrası easy alır geçerim, en dolusunu da alsan egea bu neticede, amacı uygun fiyata yeni ve kolay yürütülen bir araç olmak.

Easy pakette bulunmayan deri direksiyon,hız sabitleyici,multimedya ekranı,sis farı,çelik jant Urban pakette bulunuyor.

Bir üstü Lounge pakete geçincede bunlara ilaveten dijital kadran, koltuk ısıtma, kablosuz telefon şarj etme gibi donanımlar geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.