Şimdi Ara

fiat doblo= sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar 1.9 2002 doblo cargo araç sahibibiyim kronik arıza mazot pompası sorunu var fakat ben başka bi konudan bahsetmek istiyorum araç la yolda ilerlerken yavaşladığım sırada araç stop ediyor ve daha tekrar marşa bastığımda çalışıp tekrar stop ediyor bende oldugu yerde bırakıp ertesi gün tekrar çalıştırıyorum ilk başta sıkıntı olmuyor fakat aynı sorun tekrar ediyor tamirciye götüreceğim ama açıkçası düzgün anlayan tamirci bulamıyorum bu sorunuyasıyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kskliayhan K kullanıcısına yanıt
    Önce depoda bulunan mazot pompasının basıncını ölç veya ölçtür, basıncın en az 3 bar olması gerekiyor, birde yakıt filtrenin yeni olması gerekiyor. Sorun bu pompanın yeterli miktarda depodan yakıt sistemine mazot basamamasından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Eğer sorun buysa depo içi pompanın değişmesi gerekir.
  • Tesekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın Gaz Kelebeği değiştimi? Bizde de 2002 1.6 Cargo var. Aynı şekilde yavaşlayınca stop ediyordu. Aldığımız sene servise çağırıp değiştirmişlerdi. Değiştikten sonra normale döndü.

    Birde hocam Antalya'daysan sanayide bir usta var değişmediyse orda yaptirabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.