Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
0
Favori
915.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doblo aldım zaten şirkette önceden aldığım caddy de var... Doblo almamın sebeplerini daha önce yazmıştım. Parçası ucuz, bakımı ucuz, ikinci eli iyi durumda...
  • Doblo beş para etmez bir arabadır. Tabi aile arabası için ideal ama modifiye asla

Jipler bile tehlikeli savrulma açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Doblo aldım zaten şirkette önceden aldığım caddy de var... Doblo almamın sebeplerini daha önce yazmıştım. Parçası ucuz, bakımı ucuz, ikinci eli iyi durumda...

doblo alıp da doblo kötü gibi konuşan ilk seni gördüm.

doblo mis gibi araba.

bu işçilik olayını da çok takma.fiat eskisi gibi değil.boşuna ödül vermezler kimseye.

vw nin durumu eskisinden kötü ,sürgülü kapıdan su almalar, sallanan camlar.

zırt pırt baskı balata sıyıran caddy ler ...

umarım her iki arabanda da sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Doblo aldım zaten şirkette önceden aldığım caddy de var... Doblo almamın sebeplerini daha önce yazmıştım. Parçası ucuz, bakımı ucuz, ikinci eli iyi durumda...

doblo mis gibi araba.

bu işçilik olayını da çok takma.fiat eskisi gibi değil.boşuna ödül vermezler kimseye.

Dediğin şekildeki sorunlarla hiç karşılaşmadım. Ama ikisini yan yana koyunca caddynin işciliği hemen göz çarpıyor zaten. Doblo çok güzel araba ama bence caddy ile kıyaslamak yanlış olur. Bende ikiside var, ikiside şirketimin arabası, ikisinide seviyorum. Fanatikliğin lüzumu yok. Objektif olmak gerekiyor. Neyse o sonuçta... İkiside bindiğim bildiğim araba,benim gözlemlerim bu şekilde... Uzun yolda rahatlık açısından caddyi tercih ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Temmuz 2006; 14:46:18 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

doblo mis gibi araba.

Dediğin şekildeki sorunlarla hiç karşılaşmadım. Ama ikisini yan yana koyunca caddynin işciliği hemen göz çarpıyor zaten. Doblo çok güzel araba ama bence caddy ile kıyaslamak yanlış olur. Bende ikiside var, ikiside şirketimin arabası, ikisinide seviyorum. Fanatikliğin lüzumu yok. Objektif olmak gerekiyor. Neyse o sonuçta... İkiside bindiğim bildiğim araba,benim gözlemlerim bu şekilde... Uzun yolda rahatlık açısından caddyi tercih ediyorum...

doblyu caddy ile kıyaslamıcaz da neyle kıyaslıcaz.

caddy nin işçiliğini abartmayalım .sonuçta ticari heryerinde sac görünen bir araba.

objektif olalaım ,en iyi van ödülünü caddy ye vermediler.

ben de iki aracı kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim.

caddy 40 kağıt etmez.asr falan hiç işe yaramıyor.

makaslı arabayı golf havalarına da sokmaya gerek yok.motoru çok gürültülü.

hertürlü tercihim doblo olur.zaten satışları sen de gayet iyi biliyorsun.

• Nedir bu doblo fanatikliği anlayamıyorum. Sonuçta bir araba o kadar. Bu kadar ateşli savunmaya ne gerek var. Bende ikiside var, bence caddy daha kaliteli işciliğe sahip... Bu benim gözlemlerim. Ayrıca caddy doblodan daha sessiz, uzun yolda caddy i tercih ederim hep... Ama doblo parça ve bakım açısından daha ucuz ve cazip... Ben caddyi uzun süredir kullanıyorum ve şu an dobloyu kullanıyorum. O kadar fanatiksin ki, caddy de şu özellik işe yaramyor,beş para etmez falan filan, doblo şöyle iyi, böyle iyi, bi numara, süper , her türlü tercihim dolodur vs vs vs falan filan... Artık şu fanatiklik hastalık halini almış sanki.. Tamam dobloya kötü demiyorum çok güzel araba ama bu kadarda fanatizm bence saçma... İşin dozajı kaçıyor artık. Resmen hastalık halini almış sanki... Hayır yani bilmesem tamam diyeceğim ama ikiside var bende... Bu fanatikli artık bıkkınlık, baygınlık veriyor.
    Sonuçta ikiside teneke parçası,ne farkeder... Hayret bişey yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Temmuz 2006; 15:17:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ULUBEYLi DOBLOCU

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

İkisi de war bizde. Dövemiyor

quote:

DOBLO CADDY i döver

DAYAKDA ATTIRMAZ AMA KENDİNE

1.9 belki döver de 1.3 dövemez

Ama önemli olan yürek meselesi.....isterse 1.3 olsun

• quote:

Nedir bu doblo fanatikliği anlayamıyorum. Sonuçta bir araba o kadar. Bu kadar ateşli savunmaya ne gerek var. Bende ikiside var, bence caddy daha kaliteli işciliğe sahip... Bu benim gözlemlerim. Ayrıca caddy doblodan daha sessiz, uzu yolda caddy i tercih ederim hep... Ama doblo parça ve bakım açısından daha ucuz ve cazip... Ben caddyi uzun süredir kullanıyorum ve şu an dobloyu kullanıyorum. O kadar fanatiksin ki, caddy de şu özellik işe yaramyor,beş para etmez falan filan, doblo şöyle iyi, bçle iyi, bi numara, süper , her türlü tercihim dolodur vs vs vs falan filan... Artık şu fanatiklik hastalık halini almış sanki.. Tamam dobloya kötü demiyorum çok güzel araba ama bu kadarda fanatizm bence saçma... İşin dozajı kaçıyor artık. Resmen hastalık halini almış sanki... Hayır yani bilmesem tamam diyeceğim ama ikiside var bende...

sen doblo sayfasına girip caddy anlatıyorsun.fanatizm yapan sensin.

yok caddy daha iyiymiş.

değil arkadaşım.

ödediğin paraya göre bakıcaksın.

ben caddy 5 para etmez demedim ki 40 kağıt etmez dedim.

doblo nun motor daha sessiz.istersen ölçüm yap.bilmesem etmesem falan deyip konu çarpıtmayalım

tdi nasıl oluyor common-rail den sessiz oluyor.yapma caddy motor yalıtım bile yok.çalmış vw

benim görüşüm fanatiklik senin ki değil.

anlamıyor musun?

en iyi van 2006 ödülünü doblo aldı.

herkes doblo fanatiği ,herkes doblo hastası.yok böyle birşey

• En iyisi chyresler station vagon.

160 Hp bu alet...Tüm dobloları dümdüz eder V6 motorlu olduğu içinde ultra sessiz.

Yanlız, VW Caddy, Van dır, bu gösterdiğim araç Station dur. Doblo ise Ticari bir Van dır.

Çok fark var aralarında ( Doblo ile Caddy arasında bile) benim tercihim VW olurdu, sonuçta Caddy Dobloya göre çok daha iyi bir arabadır.

NOT: Aman , şimdi "FİYATÇILAR" ATLAR yazdığımız laflara, eniyi araba şahin, eniyisi fiat, en iyisi doblo dememizi beklerler

• Bende ikiside var, sana bişeyleri inandırmak zorunda değilim, bu tartışma zaten kısır bi tartışma. Sen git doblonlo beraber yat kalk. Ben ikisi ile yatıyorum zaten,çünkü ikiside var .... Ben bende olan iki araç hakkında görüşlerimi yazdım o kadar. Bu arada doblonun toplam uzunluğu 4159, doblonun toplam genişliği 1496 - caddy nin toplam uzunluğu 4405, caddynin toplam genişliği 1531 yani caddy doblodan çok daha geniş. Ayrıca doblonun boş ağırlığı 1.9 için 1380 kg caddy nin boş ağırlığı 1426 kg yani caddy daha ağır. Bişey daha doblonun lastik ebatı 175/70 R14 - caddy nin lastik ebatı ise 195/65R15 dir. Caddy azami hız 166, doblo azami hız 168 dir Yani hız açısındada pek fark yok. Doblo 0-100 hızlanması caddy ye oranla hafifliğinde dolayı daha iyi... Zaten caddy den üstünlüğü olarak tek farkda bu... Özetle doblonun caddy ye göre tek iyi noktası bence 0-100 hızlanmasının daha iyi olması. Buda hafifliğinden kaynaklanıyor. Lastik ebatları, araç lastik arası genişliği ,ağırlığı açısından caddy daha iyi. Bunların iyi olması demek yol tutuşunun daha iyi olması demektir. Elbetteki lastik ebatı daha büyük,ağırlığı daha yüksek ve lastik arası genişliği daha fazla olan araç diğerine göre daha iyi yol tutar,devrilme riski daha azdır.Bu fizik kanunudur. Zaten uzun yolda caddy bu yüzden daha az yoruyor dobloya oranla. Uzun yolda bu özellikler dobloya oranla caddy de daha güzel hissettiriyor. Ölçüm yapmaya gerek falan yok, kulak var kulak... Fark gayet açık...

Ayrıca doblo boyada 8(sekiz) yıl paslanmazlık garantisi - caddy ise boyada 12(oniki) yıl paslanmazlık garantisi veriyor.

Biliyorum,bu topiç doblo topiği ama bazı arkadaşlar caddyden güzel demişlerde o yüzde onlara cevap niteliğinde yazdım. Tamam kabul ediyorum doblo çok güzel, ödülde aldı, bendede var ve severek kullanıyorum. Ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. Burada objektif olmak lazım... Tutupda abartırsak, doblo almayı düşünen arkadaşlar için yanıltıcı olacaktır. Ne ise o... Ne eksik ne fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Temmuz 2006; 16:17:41 >

• Kardeş müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz.
    Burası doblo topiği,sen dalga geçer gibi sınıfları bile apayrı olan arabaları kıyaslıyorsun...

Biz en iyi araba şahin demedik...fiat in en iyi arabasını şahine endeklersen fiat dandiktir...
    torosu öne sürerek renoyu kötülemek gibi.

Artık kabbak tadı verdi şu şahin doğan fiat muhabbetiniz...
    sen hiç marea turboya bindinmi,
    hgt,hlx kullandınmı?binseydin böyle konuşmazdın.

• Fiat Marea 'ya, Hgt ye lafım yok...Ama kalkıpta fakir avuntusu yapmanın hiç bir manası yok. Dünyanın en iyi arabası şahin ilan edilmiş durumda...Ben kalkıpta asla Mercedes ile kıyaslamadım, tosbağa, R12 gibi yuvarlak hatlara sahip olabilirdi dedim o kadar, anlayan anladı ne demeye çalıştığımı uzatmayalım.

2.cisi, VW Caddy, ticari bir araç değil Aile arabasıdır tam olarak. VW Transporter çok daha büyüktür...Doblo "Ticari" bir araçtır. Onun için Caddy daha rahattır, ve daha ağırdır. Doblo ilk çıktığında pek olumlu bakamamıştım ben. Doblonun birde 4x4 versiyonu var. Oda bir suv. Çok ucuz ama...O alınabilir bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

İkisi de war bizde. Dövemiyor

quote:

DOBLO CADDY i döver

DAYAKDA ATTIRMAZ AMA KENDİNE

1.9 belki döver de 1.3 dövemez

Ama önemli olan yürek meselesi.....isterse 1.3 olsun

• Bu koyduğum fiat panda ama, bir dergide haberini okumuştum 4x4 doblonun çok benziyordu buna...

• quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

En iyisi chyresler station vagon.

160 Hp bu alet...Tüm dobloları dümdüz eder V6 motorlu olduğu içinde ultra sessiz.

Yanlız, VW Caddy, Van dır, bu gösterdiğim araç Station dur. Doblo ise Ticari bir Van dır.

Çok fark var aralarında ( Doblo ile Caddy arasında bile) benim tercihim VW olurdu, sonuçta Caddy Dobloya göre çok daha iyi bir arabadır.

NOT: Aman , şimdi "FİYATÇILAR" ATLAR yazdığımız laflara, eniyi araba şahin, eniyisi fiat, en iyisi doblo dememizi beklerler

hadi buyur burdan yak kardeşimin dobloya rakip gösterdiği arabaya bak ii o zaman ferraride bunu tarumar eder ne alakaysa nasıl olsa oda italyan e dünya kupasınıda italyanlar aldı bağlantıyı kur şu arabanın tam bi teknik bilgilerini verirmisin sana zahmet

• quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Kardeş müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz.
    Burası doblo topiği,sen dalga geçer gibi sınıfları bile apayrı olan arabaları kıyaslıyorsun...

Biz en iyi araba şahin demedik...fiat in en iyi arabasını şahine endeklersen fiat dandiktir...
    torosu öne sürerek renoyu kötülemek gibi.

Artık kabbak tadı verdi şu şahin doğan fiat muhabbetiniz...
    sen hiç marea turboya bindinmi,
    hgt,hlx kullandınmı?binseydin böyle konuşmazdın.

Hayıırr, ama dobloyu kullanıyorum...

Ha unutmadan, hemmen iade edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Temmuz 2006; 16:28:56 >

• quote:

quote:

hadi buyur burdan yak kardeşimin dobloya rakip gösterdiği arabaya bak ii o zaman ferraride bunu tarumar eder ne alakaysa nasıl olsa oda italyan e dünya kupasınıda italyanlar aldı bağlantıyı kur şu arabanın tam bi teknik bilgilerini verirmisin sana zahmet

Ferrarinin station vagonu varmı? Eleştireceksen adam gibi eleştir. Amerikan markası pek çok van olduğunu söyledim ben. Eğer imkan varsa bu tür arabalar alınabilir. Şu tartışmayıda kesin diye koyduk resmi ama nafile

• I IIhhg bu tartışma bitmez
    Bu şarkı burda bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 24 Temmuz 2006; 17:49:44 >
  • Ya hayır kardeşim...Beni ilgilendirmiyor, caddy doblonun rakibi olabilir ama onun konumuzla alakası yok...5-6 çınar önce birisi araya sokuşturmuş, bende Chyrsleri sokuşturuyorum araya varmı bi diceğiniz?

Madem buna kızıyorsunuz Caddy ide kaldırın yazılarınızdan...
  • quote:

quote:

quote:

Ferrarinin station vagonu varmı? Eleştireceksen adam gibi eleştir. Amerikan markası pek çok van olduğunu söyledim ben. Eğer imkan varsa bu tür arabalar alınabilir. Şu tartışmayıda kesin diye koyduk resmi ama nafile

Kardeşim madem kesin diye koydun "Yanlız, VW Caddy, Van dır, bu gösterdiğim araç Station dur. Doblo ise Ticari bir Van dır.
    Çok fark var aralarında ( Doblo ile Caddy arasında bile) benim tercihim VW olurdu, sonuçta Caddy Dobloya göre çok daha iyi bir arabadır. " dedin. Burda sen kendin yapıyosun kıyası.Bu topicin başlığı farklı olabilir ama topic doblo caddy arasındaki çekişmeye adandı.Bunu senin ortaya bi chrysler resmi koyman değiştiremez.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.