Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
0
Favori
915.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: doblom

bak kardeşim daha yaşım 16 demişsin ne bu hız merakı.doblo ticari bir araç, tamam güzel gider ama bu tarz araçlar güvenli değil özellikle yüksek hızlarda hiç güven vermiyo. bence arkadaşınla yarışma yaşın 30 da osa 40 ta olsa yarışma. git arabanı modifiye ettir, bişeyler yaptır,resimlerini de koy buraya, ama yarışma.hatta mümkünse trafiğe kapalı alanlarda kullan arabanı.

abi çok saol tavsiyen için ama trafiğe yazlık yerde ye burda bazen geceleri çıkıorm peder izin vermio zaten 16 yaşındaım 13 ten beri kullanıorm tmm bende farkındaım yaşım küçük mod yap diosun peder yaptıda ben haır mı dedim zaten üniyi kazanırsam alcaklar kankyle kapışcam diorum ya trafiğe kapalı biyer bulcas artık trafikte yaparsak gece yapmamız lazım onada izin verceklerini sanmıorm ne bnmkilerin ne onunkilerin.

ben arabayı babamın öğrettiği gibi ve biraz kendimden ufak bişeler katarak sürüyorum ama daha ii sürüş için sizin deneyimlerinizden yararlanmak istedim tabiki trafie kapalı boş arazilerde uygulicam trafik canavarı deilim cahil hiç deilim abi merak etme

ama tek istediğim 3 5 ipuçu püf nokta şöle yaparsan önde kalkarsın şöle yaparsan araba daha seri hızlanır vardır sizde özel bişeler paylaşın işte lütfen

• anlaşıldı ozaman al sana tavsieee ilk arabayı devrinde kullan devrini bulmadan vites atma 2 patinajla kalkma kalkmadan once ara gazı ver yanındaki biraz coşsn oda gaza bassn tam kalkarken sen devirli patinajsız yere salam tutunmuş bi şeklde kalk bırak yanındakiine gaz verince oo pati yapsn sen one geçersn ve asla devrinden once vites atma vites aralarını ii ayarla oke yetermii ama herşeyden onemlisii cahillik yapmayn ben 18 yaşına girdm ve babam ehliyet almadan arabayı tek almak yok diodu ben yinede alıormm 7-8 seneden bellide kullanıormm altıma yastık koyup kullandımı biliormm kolay gele yarış sonucunu solede yapınca bizde ona gore kafa tutalm 1.6 meganlara ehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

murat

Öncelikle vw common-rail dizele geçicek.

http://www.autoblog.com/2005/10/20/vw-says-goodbye-to-tdi-hello-to-common-rail/

daha sonra şunu da bilmen gerekiyor.doblo da tork 1.9 ticari olma sebebiyle kısıtlanmış.aynı motor 1.9 8v multijet bineklerde 120 hp 280 tork.hatta ayn blok 16 v tipi 150 hp 320 tork.

biraz araştırırsan daha iyi olur.common-rail i icat eden FİAT.

http://www.rmg-rapsol.de/html/body_dieselwissen.html

1993 - FIAT erfindet die Common- Rail- Einspritzung und lässt sie patentieren.

daha sonra da patenti bosch a sattı.

doblo nun motoru da kendisi de ödüllü.

satışta da lider.

boş yere kötülemeye gerek yok.

Akincl bilgiler için teşekkürler, dobloyu kötüleyen yok, caddy daha iyidir diyorum sadece...

• eyw çok saol resim video felanda çekmeye çalışırım yani diosun ki nfs undergroundaki drag yarışları gibi yeşil e geldiinde vites at çok saol vay bea babam doblo aldıında içimden az beddua etmemiştim kim derdi o beenmediin dobloyla bigün meganla kapıçcan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUBEYLi DOBLOCU

1993—Fiat Croma TdiD değişken geometrili turboyla donatılan ilk otomobil oldu. Sistem düşük motor devirlerinde turbonun verimini önemli oranda artırıyordu.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Otomobil MURATUGRAS üzüleceksin ama kardeş sanırsam VGT ninde mucidi FIAT bu linkten öyle görülüyo

Mucidi olabilir de önemli olan kullanmak...
  • birşey değil

caddy daha iyi olmak zorunda çünkü çok pahalı.

ancak yine de van of the year ödülünü doblo aldı.

ayrıca yedek parça servis olarak da doblo avantajlı.

sen caddy almak istiyorsan alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

birşey değil

caddy daha iyi olmak zorunda çünkü çok pahalı.

ancak yine de van of the year ödülünü doblo aldı.

ayrıca yedek parça servis olarak da doblo avantajlı.

sen caddy almak istiyorsan alabilirsin.

Eğer ticari araç alacak olsam 25-30 bin ytl param varsa doblo alırım, gidip caddy ye 35 bin bayılmam, ama para sıkıntım yoksa caddy ye verdiğim paraya da acımam.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

1993�Fiat Croma TdiD değişken geometrili turboyla donatılan ilk otomobil oldu. Sistem düşük motor devirlerinde turbonun verimini önemli oranda artırıyordu.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Otomobil MURATUGRAS üzüleceksin ama kardeş sanırsam VGT ninde mucidi FIAT bu linkten öyle görülüyo

murat kardeşim

vgt turbo küçük sınıf grande punto da bile var.

• quote:

Orjinalden alıntı: _O-C_

eyw çok saol resim video felanda çekmeye çalışırım yani diosun ki nfs undergroundaki drag yarışları gibi yeşil e geldiinde vites at çok saol vay bea babam doblo aldıında içimden az beddua etmemiştim kim derdi o beenmediin dobloyla bigün meganla kapıçcan :D

undergroundaki drag yarışları gibi yeşil e geldiinde vites at ama patinajla kalkmaa iiii salam kalkarsan avantajın olrrr doblo 1.9 atik kalkıoo oo yonden rahatsn bu arada megan dizel dimi deilse sana solmm işn zor ama dizelsee kolay bence yanii yinede bilmemm ben fikrimi solerm

• değil 1.6 sedan benzinli ama motor 170 i görmedi daha :D
  • benzinliyse işn zor bencee motoruu daha kuvvetlii ama ben sonucuu şimdiden merak ettmm bile sana kolay gelsnnn işn zor ama kazanaman demiomm zorlıya bilirr de ala bilirde zorlamıya bilirde
  • baba burdan cvp beklemek sarmıo yaw msn den konuşalım

deccal_turk@hotmail.com
  • bu arada biri bana düzlük tavsiye edebilirmi trafie kapalı alan olcak trafikte yapmak istemiorum ne olr ne olmaz
  • sölemeyi unuttum yer istanbul gaziosmanpaşa civarında olcak
  • bu arada babamı jant almaya ikna ettim 18' jant olmaz dimi sizde 17 mi 16 mı şu anda arabada 14 var babam hiç memnun deil büyütmek istiyo jant ve lastik tavsiye ederseniz sevinirim saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

1993—Fiat Croma TdiD değişken geometrili turboyla donatılan ilk otomobil oldu. Sistem düşük motor devirlerinde turbonun verimini önemli oranda artırıyordu.

mucidi olmak önemsiz yani

• arkadaşlar bende size bişe soracamm babam 1.9 istemioo ben zorla aldırıomm ozaman dioo duz alrsnnn ama 1.3 alırsan vip alırm dioo yani iki seçenek var ya 1.3 vip deri doşeme ful aksesuar yada 1.9 normal piremio sizce hangisii ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: talip_usnmz

arkadaşlar bende size bişe soracamm babam 1.9 istemioo ben zorla aldırıomm ozaman dioo duz alrsnnn ama 1.3 alırsan vip alırm dioo yani iki seçenek var ya 1.3 vip deri doşeme ful aksesuar yada 1.9 normal piremio sizce hangisii ;)

1.3 vip ye ne fiyat verdiler fiyat sordunuz mu? bu arada 1.9 olsun premio al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom -- 4 Temmuz 2006; 9:37:51 >
  • Etrafına ve önüne çelik bar falan yapıyorlardı.Ama trafik te yasaklandı galiba.
  • bence 1.9 aldır çnkü 1.3 o arabanın kasasını kaldıramaz klima felan bide bayar arabaı performansınında 1.9 kadar olacağını sanmam bence 1.9 aldır
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.