Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
0
Favori
915.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doblo'yu öle bi sunmuşsunuz ki,, bi tane alayım mı ne yapayım şu MAKINE'den acaba.. Gerçi bizim gibi pasaklı caddy gibi külüstür arabaya binebilen vatandaşlara DOBLO gibi şanlı süper hızlı virajları süper alan, 2000 cc gti'lerin arasına dalıp onları toza dumana katan bi arabaya binmekte çok zorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: processor

Doblo'yu öle bi sunmuşsunuz ki,, bi tane alayım mı ne yapayım şu MAKINE'den acaba.. Gerçi bizim gibi pasaklı caddy gibi külüstür arabaya binebilen vatandaşlara DOBLO gibi şanlı süper hızlı virajları süper alan, 2000 cc gti'lerin arasına dalıp onları toza dumana katan bi arabaya binmekte çok zorlar

Ben çok fazla para harcamadım, zaten bir ticari araç bu. Gerek yok. Performans namına yalnızca chip düşünüyorum. O da 130ps yapıyor ki son derece yeterli olacaktır.

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

• dobloya yapılacak modifiye ancak görsellik ve ses sitemi üzerinde olur o araca performans için mod yaptırmaya gerek yokk (zaten yaptırsan nereye kadar ferrarilerle mi kapışmayı hayal ediyorsun )
  • quote:

Orjinalden alıntı: exca57

quote:

Çelikten yapılmıyor da hiç değilse arabaya benziyor. Öyle doblo gibi yarı plastik yarı metal bi araba değil. Doblo vip en kral modifiyeli caddyden güzel görünüyor öyle mi Şu forumdaki bütün insanlara soralım istersen görünüş olarak hangisi daha güzel. Senden başka hiçkimse doblo demeyecektir. Doblonun tamponu boyanıyor da ne oluyor. Tamponun yanlarında ufak bir bölümü boyuyorlar bi de ortaya kazma gibi bir ek tampon, tamam harika oldu... Geçin bunları, ashşeklere altın semer takmayı bırakın, ilerleyin artık, at gözlüklerini çıkartın, atın !!! Çıplak doblo en modifiyeli caddy den çok daha güzel görünüyormuş Doblonun zaten tipi kayık, bir de bunlara yanlarına takılan marşpiyerler, yan çıtalara aynalara kapı kollarına yapılan nikelajlar kısaca modify adı altında yapılan saçma süslemelerle beraber tipi iyice kayıyor. (yeşil renk park lambalarını unutmuşum) Bunlara modifiye denmez KROFİYE denir Burdan bütün arkadaşlara soruyorum, Allah için söyleyin doblo vip in mi tipi güzel modifiyeli cadddy nin mi.....?????

Way bee nemiş bu caddy .Dostum ne derin otomobil bilgisine sahipsin.Yarı metal yarı plastik ne demek bu araçları mühendisler aylarca kafa patlatıyor senin atıp tutman için mi? 50'li yıllarda mı yaşıyoruz arabanın her tarafı çelikten olacak?Ben otomobil alırken hepsini inceledim.Ben 30 milyar para verip tamponu boyasız teneke jantlı arabaya binmem hiç kusura bakmayın .Üstelik caddy'nin yakıt tüketiminin ne olduğunu da kullananlara sorabilirsiniz.Motoruna gelince caddynin kaputunun altında ne var hala pompalı sistem dizel,Doblo direkt püskürtmeli ünijet common rail dizel sistemini kullanıyor.Multijet ödüllü bir motordur.Doblo ise 2006 yılının ticari aracıdır gerçi van of the year jurisi ne bilsin bu aracın eşşek olduğunu sana sormadılar ki.Sizin gibiler olduğu yerde konuşadursun Doblo'nun satışı 600.000'e yaklaşıyor .Türkiye'de varsa direksiyonu tek turlu başka bir araç ona binecem göster .Doblo'yu istediğim gibi kullanıyorum .Gerçi tüm İtalyan araçlarının direksiyonu çok iyidir.Son olarak caddy'sine güvenen gelsin ister modifiyeli ister standart Dobloyla kaldıralım autodromda.Gidiş frenaj yol tutuş yanlayarak makasa girme her dalda iddaa ediyorum.
    Tip konusunda yeni Doblo'nun tipi ve duruşu Caddy'den daha güzel ne o 0 aracı alıp tamponlarını mı boyatacak millet

Arkadaşım ilk önce yaptıgım mübalağaları bilimsel olarak yorumlayarak saçmalamayı bırak. (dobloda çok plastik kullanıldığı için öyle dedim). İkincisi caddynin üstündeki jantlar çeliktir. (senin gibilerin çelik jant dediği jantlar alüminyum alaşımlıdır, kapak takılan jantlar çeliktir). Üçüncüsü VW TOUAREG de de pompa enjeksiyonlu dizel motor var o zaman touareg yerine multijet palio falan alalım hani common rail ya.....tabi ki vw mühendisleri sana sormadılar ki nerden bilsinler yanlışlıkla touareg e de pompa enjeksiyonlu motor koymuşlar.....VW nin TDI motorları VGT turbo kullanmaktadır. Teknolojisi common rail olmayabilir ama 1.9 jtd den daha çok tork üretir ("1.9 TDI 105 hp 250 tork", "1.9 multijet 105 hp 200 tork" ) Bu yüzden vw nin motoru daha verimlidir ve dolayısıyla 1.9 jtd den iyidir. Cahil cahil konuşuyorsun birazcık bilgi edin ondan sonra gel benimle tartış.....

• murat

Öncelikle vw common-rail dizele geçicek.

http://www.autoblog.com/2005/10/20/vw-says-goodbye-to-tdi-hello-to-common-rail/

daha sonra şunu da bilmen gerekiyor.doblo da tork 1.9 ticari olma sebebiyle kısıtlanmış.aynı motor 1.9 8v multijet bineklerde 120 hp 280 tork.hatta ayn blok 16 v tipi 150 hp 320 tork.

biraz araştırırsan daha iyi olur.common-rail i icat eden FİAT.

http://www.rmg-rapsol.de/html/body_dieselwissen.html

1993 - FIAT erfindet die Common- Rail- Einspritzung und lässt sie patentieren.

daha sonra da patenti bosch a sattı.

doblo nun motoru da kendisi de ödüllü.

satışta da lider.

boş yere kötülemeye gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

murat

Öncelikle vw common-rail dizele geçicek.

http://www.autoblog.com/2005/10/20/vw-says-goodbye-to-tdi-hello-to-common-rail/

daha sonra şunu da bilmen gerekiyor.doblo da tork 1.9 ticari olma sebebiyle kısıtlanmış.aynı motor 1.9 8v multijet bineklerde 120 hp 280 tork.hatta ayn blok 16 v tipi 150 hp 320 tork.

biraz araştırırsan daha iyi olur.common-rail i icat eden FİAT.

http://www.rmg-rapsol.de/html/body_dieselwissen.html

1993 - FIAT erfindet die Common- Rail- Einspritzung und lässt sie patentieren.

daha sonra da patenti bosch a sattı.

doblo nun motoru da kendisi de ödüllü.

satışta da lider.

boş yere kötülemeye gerek yok.

+10000

• bence doblo güzel bi araba ben her nekadar beğenmesemde iyidir

yani tr şartlarında çok güzel bi araba tabi biraz daha hataları war giderilmesi gereken
  • 1993—Fiat Croma TdiD değişken geometrili turboyla donatılan ilk otomobil oldu. Sistem düşük motor devirlerinde turbonun verimini önemli oranda artırıyordu.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Otomobil MURATUGRAS üzüleceksin ama kardeş sanırsam VGT ninde mucidi FIAT bu linkten öyle görülüyo
  • Fiat Powertrain İtalya’nın Ürün Mühendisliği Sorumlusu Paolo Ferrero bugün Almanya Stoccarda’da ödülü alırken şöyle dedi: “2004’te 405.000 adetlik üretimle, 1.3 motoru Fiat’ın imzasıyla dizel teknolojisinde yeni bir devri temsil ediyor. Aynen 1988’de dünyada dizel propulsör ve direkt enjeksiyonla donatılmış ilk otomobil serisi Fiat Croma 1.9 TDI’ın lansmanı gibi. Yine aynı şekilde 10 yıl sonra Fiat tarafından geliştirilmiş Common Rail teknolojisi ile üretilmiş direkt enjeksiyonlu ilk 1.9 JTD dizelde olduğu gibi.

Torino, 1 Haziran 2005 >> Basın Haberi
  • ben bişe sorcam doblo hakkında bizde modsuz tamamen düz doblo 1.9 JTD var bu arabayla drift yapabilirmiyim driftten kastım elfreni çekim kıç atmak sizde denimmi takla atarım die düşünüorum :D
  • quote:

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

Bu arada bu araç 306 ile birbirine girdi :)işte resimleri :)
     FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

Aracın sahibi 306 yı geçiyor yediremeyen 306 arkasından viraja giriyor Doblo virajı alıyor 306 alamıyor :)

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

AAAA NEREDEYSE UNUTUYODUM

BU RESİMLER FOTOŞOOP

• slm bence bu gri doblo photoshop ama sadece jant ve düşürme yapılmış gibii ben fiat yetkili servisinde ön düzen ve rot+balansta çalısıormm babamla birlikte bizimkini en son ikna ettm araba alacak ilk modifiye yapmak için punto istiodm ama şimdi doblo alacam dedii bende ii al dedimm onada bişeler yaparzz mutlaka die duşunuormm özellikle müzik sistemi işallah yakında piyasatya çıkcak benm dobloski ama ağustos 2007 modeli beklioz bu arada peder 1.3 diodu delirmiş herif 1.9 jtd ye zor ikna ettm işallah olacak bakalm ..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _O-C_

ben bişe sorcam doblo hakkında bizde modsuz tamamen düz doblo 1.9 JTD var bu arabayla drift yapabilirmiyim driftten kastım elfreni çekim kıç atmak sizde denimmi takla atarım die düşünüorum :D

yorum yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

• kardeş benceee deneme yani sürhatlıyken hiç denemeee bak ben fiat servisindeimm taklalıı çok 1.9 geldiii ama duşurulmuşş geniş lastk atılmışsa arabada biraz arlık varsa belkii fazla suratlı deilse bişe olmazz ama boş bi dobloo savururr yatarr araba benden demesii..
  • zaten yüksek araba olduğu için açıkcası pek yemiodu :D takla atarsak babam bana yedirir o arabaı çok saol en iyisi ben drag yapim :D arkadaşın megane II 1.6 var onla yarışcam bakim nolcak sizde fikirlerinizi söylein
  • arkadaşım dediğim manevi kardeşim hiçbişeimz ayrı gitmez acaba geçersem bana küsermi

evet arkadaşlar yorumlarınızı tahminlerinizi bekliorum

2003 FİAT DOBLO 1.9 JTD vs 2006 RENAULT MEGANE II 1.6
  • quote:

zaten yüksek araba olduğu için açıkcası pek yemiodu :D takla atarsak babam bana yedirir o arabaı çok saol en iyisi ben drag yapim :D arkadaşın megane II 1.6 var onla yarışcam bakim nolcak sizde fikirlerinizi söylein

benceee meganda şike yoksa yersnn kasasıı agır hantal araba bana gore yani hantal derken 1.6 sana kafa tutar ama yersn ama dizelsee seni fazla zorlamazz gibi yinede kolay gele bu arada isallah bende dobloyu alrsam sizle resmlerini modifi yaptktan sonra paylasıcam tabii 2yada 3 ay sonra

www.talip.tc.gs bu arada ben bu forum sitesnde space msn ede uyeym o tarafada beklerzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip_usnmz -- 2 Temmuz 2006; 19:51:20 >

• tokatladıklarım :D (altınoluk yolunda 106 GTI,connect,407 ama bunların hiçbiri 0 dan deil giderken bastım)

meganda şike yok kankinin babası mod m sini yapmaz arabaya %100 orjinal daha yeni aldılar zaten şansızlar megane II aldı 1 hafta sora megane III çıktı ama demem o ki ikimizin arabada full orji ve kazanırsam o benm arabamı yıkıcak kaybedersem ben onun :D bu arada bizim yaşlar 16 şimdiden başladık yani o yüzden o değerli taktiklerinize ihtiacım var ACİLLL!!!!
  • quote:

tokatladıklarım :D (altınoluk yolunda 106 GTI,connect,407 ama bunların hiçbiri 0 dan deil giderken bastım)

meganda şike yok kankinin babası mod m sini yapmaz arabaya %100 orjinal daha yeni aldılar zaten şansızlar megane II aldı 1 hafta sora megane III çıktı ama demem o ki ikimizin arabada full orji ve kazanırsam o benm arabamı yıkıcak kaybedersem ben onun :D bu arada bizim yaşlar 16 şimdiden başladık yani o yüzden o değerli taktiklerinize ihtiacım var ACİLLL!!!!

bak kardeşim daha yaşım 16 demişsin ne bu hız merakı.doblo ticari bir araç, tamam güzel gider ama bu tarz araçlar güvenli değil özellikle yüksek hızlarda hiç güven vermiyo. bence arkadaşınla yarışma yaşın 30 da osa 40 ta olsa yarışma. git arabanı modifiye ettir, bişeyler yaptır,resimlerini de koy buraya, ama yarışma.hatta mümkünse trafiğe kapalı alanlarda kullan arabanı.

• quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

quote:

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

Bu arada bu araç 306 ile birbirine girdi :)işte resimleri :)
     FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

Aracın sahibi 306 yı geçiyor yediremeyen 306 arkasından viraja giriyor Doblo virajı alıyor 306 alamıyor :)

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

AAAA NEREDEYSE UNUTUYODUM

BU RESİMLER FOTOŞOOP

burda sadece üstteki gri doblo photoshoptur
    gerisi değildir
    özellikle alttaki kaput uzatmalı maviş dobloyu antalyada draglarda gördüm
    arabada gerçekten çok kuvvetli bir müzik sistemi vardı
    adam nerdeyse yarış alanına konser veriyordu

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.