bende doblo ile opel vectra 16 ile kapıştım adam herhalde arabayı satmıştır. buna bide chiptunning yapılmasını düşünemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: rs4
1.4 honda yürümüyor usta...doblo seri alet..honda 1 de 60 diyene kadar doblo 2 boy fark atmış oluyo...
1.8 TDCI Connect 90 Ps iki sinede yeterde artar. yolda kapışmayın rüzgarından savrulursunuz.. (özellikle Doblo için konuşuyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: excellent
quote:
1.4 honda yürümüyor usta...doblo seri alet..honda 1 de 60 diyene kadar doblo 2 boy fark atmış oluyo...
1.8 TDCI Connect 90 Ps iki sinede yeterde artar. yolda kapışmayın rüzgarından savrulursunuz.. (özellikle Doblo için konuşuyorum)
Sanki connect ile kapışmadıkmı Peşimden az nal toplamadı hem beygiri yetmiyo, hemde kilosu ağır, hemde ford alırsın ford olursun zort
gerçekleri görmek hiç işine gelmiyor doblonun 200 de gittiğİni düşünüyorumda(giderse) sanki sürat tekneleri gibi hangi şeritte duracağını seçemezsin 2 aracı liftte kaldırda bir şasi aksamına bak ne görücen connectin yol tutuşu ve gücü rally şöferlerince büyük övgülere tutuldu haberin yoksa araştır hiç korkmadan yüksek süratta virajlara giriyorum banamısın demiyor bence arac sınıfında kendini aşmış.bu yazışma asıl konudan aştığı için başka cevap vermiyeceğim HERŞEY ORTADA
FORD DEMEK YOL TUTUŞ DEMEKTİR
abi o olmaz gözünü seviyim yabma
arabayı değiştir modifiye olmaz ooo ama çok istiyorsan görüntü amacıyla egzozun ucunu kestirip güzel bir susturucu alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
bende doblo ile opel vectra 16 ile kapıştım adam herhalde arabayı satmıştır. buna bide chiptunning yapılmasını düşünemiyorum
Vay be sendeki doblo fabrika çıkışı kendinden nolsu herhalde
abi doblo lar cok kotu 140 tan sonra otoban da giderken yol gurultusunu ve lastik sesini direk arabanın icine veriyor ve bu cok rahatsız ediyor modifiye yaptığında heralde daha beter ses alır
bende fiat doblo 1.9 jtd 105 hp var varsa conecti olan ben buradayım doblo benim diyen aracı cebinden çıkarır. Ve doblo ya modifiye yapıcak olan arkadaşlar kimseye aldırmayın ancak kullanan bilir
hadi doblo ile kapışalım 210 hp lik connect
şaka bir yana jtd doblo güzel gidiyoR gitmesine ama kesinlikle modifiye yapılacak araç değil ancak connect RS gibi bir modeli çıkarsa olur onunda alçak ve sert süspansiyonu olması lazım......
ark bde doblo var yazılarınızı okudum benım arabamı gormek ısteyenler varsa buyursunlar ank 7 .caddeye heraksam ordayım renk gırı plaka sonu 99 240 bg artı muzıksıstemı ank tek doblocu arkdasım arabana komple eksoz cıp fıltre bırde turbo basıncını arttır belkı ınan mayacaksınız ama benımdıyen ctı cebımden cıkarırım
abi bi kaç resim verde bakalım video falanda isteriz ayrıca merak ettim dobloyu...
quote:
1.9 dobloyla 1.4si civic kapışmıştı.doblo yemişti civic i.200 m de...
1.6 olsa kaç yazar dobloyla şaka olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Can
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
Vay be sendeki doblo fabrika çıkışı kendinden nolsu herhalde
sen önce bir doblo 19 jtd ile yola çık sona dalga geç
quote:
Orjinalden alıntı: ecu
bende fiat doblo 1.9 jtd 105 hp var varsa conecti olan ben buradayım doblo benim diyen aracı cebinden çıkarır. Ve doblo ya modifiye yapıcak olan arkadaşlar kimseye aldırmayın ancak kullanan bilir
+1
quote:
Orjinalden alıntı: excellent
gerçekleri görmek hiç işine gelmiyor doblonun 200 de gittiğİni düşünüyorumda(giderse) sanki sürat tekneleri gibi hangi şeritte duracağını seçemezsin 2 aracı liftte kaldırda bir şasi aksamına bak ne görücen connectin yol tutuşu ve gücü rally şöferlerince büyük övgülere tutuldu haberin yoksa araştır hiç korkmadan yüksek süratta virajlara giriyorum banamısın demiyor bence arac sınıfında kendini aşmış.bu yazışma asıl konudan aştığı için başka cevap vermiyeceğim HERŞEY ORTADA
arkadaşım boşa konuşmuyorum connect te kullandım kango da partnerde hiçbiri doblo gibi değil 200 ile her araba tehlikelidir kabul ediyom connect in yol tutuşunu ama performans ve yakıt tüketimi açısından dobloya yaklaşamaz bile
quote:
Orjinalden alıntı: Pluriel m.C.k
FORD DEMEK YOL TUTUŞ DEMEKTİR
ford demek yol tutuş demek değildir focus dersen olur ama fiesta falan asla connectte sınıfında ii transit en kötü yol tutanı