Şimdi Ara

Fiat Albea multijet fiyat araştırması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığımda 2005 albea multijet araba var tahminim başlangıç donanım. Kendisi ilk sahibi ve araba şu an 38000 kmde.
    Satmayı düşünüyor ve arabanın talipliside çok kilometresinden dolayı. Bu araba bugünkü piyasa şartlarında kaç para eder? Kendisi ile fiyat konuşmadım size sorayım dedim. Maximum kaç para teklif etmeliyim arabaya?
    Siz kullanıcıların mesajlarını bekliyorum.
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SİSTEM : AMD Phenom II X4 945 -- ASUS M4A785TD-V EVO AM3 -- SAPPHİRE HD 5750 -- PATRIOT 4GB (2GB 2GB) DDR3 1333MHz -- WD 3,5" 500GB 32MB Caviar Black -- LANCOOL PC-K56 DRAGON LORD 550W -- İNCA IL- 819 A DVI 19 İNC WİDESCREEN -- Canon PowerShot SX150 IS -- XIAOMI MI6 -- DELL İnspiron 14Z 5423
  • Yok mu fikir sahibi?

SİSTEM : AMD Phenom II X4 945 -- ASUS M4A785TD-V EVO AM3 -- SAPPHİRE HD 5750 -- PATRIOT 4GB (2GB 2GB) DDR3 1333MHz -- WD 3,5" 500GB 32MB Caviar Black -- LANCOOL PC-K56 DRAGON LORD 550W -- İNCA IL- 819 A DVI 19 İNC WİDESCREEN -- Canon PowerShot SX150 IS -- XIAOMI MI6 -- DELL İnspiron 14Z 5423
  • Usta sahibindene gir. Emsallerine bak. Ona gore birseyler soyle. Cok saglikli olmaz. Ama baska turlu nasil belirleyelim fiyati

18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.