Şimdi Ara

Fiat 500X 1.6 Multijet II Cross Plus testi (2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opsiyonsuz fiyatı fena değil de opsiyonlu baya uçuyormuş.1.4 multiar daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 31 Aralık 2015; 11:18:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin mesaj ile benimki arasında 2 dakika var, o kadar uzun mesajı iki dakikada nasıl yazmış olabilirim ?

Şimdi şöyleki beni yanlış anlamışsınız. Ben 100 bine insignia alırım, superb alırım. Evet 73 bine de focus dizel alırım fiat 500c almam.

Yalnız bu arabayı alanlarada da o fiyata superb alın demek çok acip. Ben buna kızıyorum. 500x'i alan kişi superb ile paralel park yapamaz, paralel park düşüncesi bile adamın uykularını kaçırır. Aynı şey mini için ve fiat 500 için de geçerli.

Superb almak isteyen kişiye nasıl crossover tavsiye etmek acipse, 500x almak isteyene superb tavsiye etmek iki aracı kıyas etmek o derece acip.

Tekrar söylüyorum marka savunuculuğu yapmıyorum. Zaten mesajlarımı bilen bilir fiat fanlığım felan yoktur.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 31 Aralık 2015; 11:25:45 >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    bende zaten fiyat olarak fikrimi belirttim park sorunu olan kişiler zaten sedan ve uzun araçlara bakmaz ve almazlar ama 100 bin tlye 500 dediğin zaman orda dur derler ozaman direk d segmenti hazır vardır yada 25 30 daha koyar bmw 3.20i ed alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

mesajında bana laf söylemişsin ben gerçekleri yazdım çogu kişide bana katılıyor zaten d segmenti dizel otomatik full + opsiyonlu alternatifler varken 500x o parayı haketmiyor aynı egeanın 68 bin haketmediği gibi sen burda 500 ü savunmuşsun ama kimse o paraya fiat almaz

Bence anlamadığınız nokta 'alternatif' konusu zaten hocam.İnsignia veya başka bir D segmenti otomobil, 500X'in alternatifi değil.Onlar farklı segment ve farklı amaçlara hizmet eden otomobiller.Kendi sınıfında değerlendirdiğimizde mesela şu an sahibinden.com 'da 72 bine full Cross Plus 500X ler var daha 3 bin, 5 bin km de.Alırsınız onu mis gibi binersiniz.

Misal;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-ingroup-inciroglu-yetkili-bayiden-fiat500-x1.6-mjetcross-plus-231049834/detay

Yoksa gidip 100 bine bu aracı almak elbette akıl mantık işi değil.Ancak alan adama da sen napıyorsun dememek lazım.Beğendiyse gider alır para onun, beklenti onun.

• quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

bende zaten fiyat olarak fikrimi belirttim park sorunu olan kişiler zaten sedan ve uzun araçlara bakmaz ve almazlar ama 100 bin tlye 500 dediğin zaman orda dur derler ozaman direk d segmenti hazır vardır yada 25 30 daha koyar bmw 3.20i ed alır

Crossoverlar ile karsilastirilmali bence.

Cx 3
    Juke
    Hrv
    Captur
    Vs..

Bunlar arasında en zayıf halka 500 x. Aracı bayide inceledim egea ile birlikte. Yani kalite var ama fiyatının çok üzerinde satiyorlar. Bence talep az olacak

• LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    hocam sen hala anlamıyorsun ben fiyat olarak söylüyorum 500x ile insignia superb i karşılaştırmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 31 Aralık 2015; 11:45:26 >
  • egea anca filo ve rent a carlara gider onlar satışlarını arttırır linea egea nın fiyatına yakın oldugu için şirketler egeayı tercih edecektir
  • 500x i ben beğeniyorum özellikle 1.6 multijet motorunu, araç sport modda çok iyi ilerliyor ancak koltukları bana sert gelmişti.O anlamda beğenmedim..Yol tutuşu görüş açıları gayet güzeldi.Donanım olarak ta çok dolu bir araç,tasarım olarak bence sınıfındaki juke ve capturdan daha yakışıklı.75 bin civarlarına popstar alınıp gayet güzel binilebilir...Ancak 100 bin tl verilmez...
  • And çok güzel incelemiş tamamını izledim ama ne çok abartıyorsunuz arkadaş siz

• Fiyatı çok uçuk b sınıfı dizel diye yapıştır.Bunla beraber 3 tane daha böyle var bu fiyatta dizel kazığını en okkalı şekilde veren.Araba kötü değilde 100 bin çok fazla maks 75
    Bunu alacağına Tucson,sportage,kuga falan alabiliyosun.Dizel diye bu fiyat ne.Fuarda içine zor sığdık arabanın sözde genişmiş peh
  • bende 500x var, perşembe günü buzlu yolda spin atıp önümdeki araca çarptım öndeki aracın tamponu gitmiş benim arabada çizik bile yok. araba çelik kasa gibi 500x e 6 aydır biniyorum bir gün bile pişman olmadım. spor modda araç birinci ve ikinci vitesteyken sürekli esp çalıştırıyor arabayı zor zaptediyorum. arabanın koltuğuna oturmadan yok şöyleydi yok böyleydi yok fiattı önyargılı konuşmalar yapmayın bence.
    şimdi fiat 124 spider çıkacak, adamlar cabrio spor araba yapmışlar. buna bu kadar para verilmez ben olsam golf alırdım bilmem ne diyenler çıkacak, insaf yahu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.