Şimdi Ara

FIAT 500 ve 500C

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fiat 500c lounge almayı düşünüyorum fakat motora karar veremedim.ya 1.4 100 hp dualogic vites alıcam yada 1.3 multijet 95 hp alıcam.fakat şöyle bir durum var.listede dizel motor 95 hp görünüyor ama sipariş ekranında bayide 75 hp olarak çıkıyor 500c modeli için.bayide tam emin olamadığı için şimdi 95 hp lik alırsınız 75 çıkabilir garanti veremiyorum diyor.bende otomatik olması açısından 1.4 motoru düşünüyorum.fakat dizel motorda şehirler arası 3.3 lt değerleri var teknik tabloda.kararsız kaldım açıkçası.

birde bu araçla mutlaka alınması gereken opsiyonlar nelerdir.16 inç jant ve lastik opsiyonu alıyım dedim bayi yanak inceliğinin düştüğünü ve konforu düşüreceğini söyledi.normal lastik 15 inç yaklaşık 9.5 cm yanak genişliği.16 inç ise 8.1 cm.karar veremiyorum açıkçası.yardımları bekliyorum

• 500 ve 500c modellerini burada paylaşalım.artıları eksileri nedir, alınması gereken özellikler nelerdir, benzinlimi dizelmi,manuelmi otomatik vitesmi, renk seçeneklerinden hangileri alınmalı vb. yorumları bekliyorum.
  • Guncel
  • Guncel
  • arabada şasi zaten kısa , büyük jant alırsan çukurlarda filan kafanı tavana vurursun onu söyliyim de

bu arada benim almak istediğim araç da 500c :)
  • Ben 500c aldım aracı ekımde siparis vermiştim ama gecen hafta gelebldi bayiye. Spariş süreci uzun sürüyor bunu dikkate alın lütfen.

Benim araç en dolusu yani 1.3 95ps lounge versiyonu, ekstra olarak;

- hifi ses sistemi
    - 16 jant
    - askılık
    - parfüm sistemi

Bence 16 jant alın, ben cok arastırmıstım netten yabancı forumlardan resimlerini vs bence 16 estetik olarak cok daha güzel duruyor.

Aracıma sadece ilk aldıgım gun gezme fırsatım oldu yarım saat kadar ancak gezdim, garajda duruyor suan ama henuz tam anlamyla test edemedım. Ama dikkatimi çeken nokta fabrika verilerınde 10.7sn 100km hıza ulasacagı belırtılen motor fazla sagır geldı bana, ama sanırım bu henuz cok yenı olmasından kaynaklanıyor..

Bu arada benım arabam Türkiye'deki tek araç yani 1.3 mltj 500c baska yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: medxr13
    Ben 500c aldım aracı ekımde siparis vermiştim ama gecen hafta gelebldi bayiye. Spariş süreci uzun sürüyor bunu dikkate alın lütfen.

Benim araç en dolusu yani 1.3 95ps lounge versiyonu, ekstra olarak;

- hifi ses sistemi
    - 16 jant
    - askılık
    - parfüm sistemi

Bence 16 jant alın, ben cok arastırmıstım netten yabancı forumlardan resimlerini vs bence 16 estetik olarak cok daha güzel duruyor.

Aracıma sadece ilk aldıgım gun gezme fırsatım oldu yarım saat kadar ancak gezdim, garajda duruyor suan ama henuz tam anlamyla test edemedım. Ama dikkatimi çeken nokta fabrika verilerınde 10.7sn 100km hıza ulasacagı belırtılen motor fazla sagır geldı bana, ama sanırım bu henuz cok yenı olmasından kaynaklanıyor..

Bu arada benım arabam Türkiye'deki tek araç yani 1.3 mltj 500c baska yok...

Bende multijet dusunuyordum fakat bayi siparis edemeyecegimi soyledigi icin 1.4 dualogic vitese kaymistim.sizin aldiginizi referans gostererek tekrar ugrayacagim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben alırken de 7 bın tl kapora vermeme ragmen aradan ıkı hafta gectıkten sora sparısle ılgılı problem yasanıyor denılmıstı ama ınternet sıtelerınde mevcut olan ve fıatı da bellı olan bır aracı mecburen getırmek zorundalar yanı bastırdgınız takdırde getıreceklerdır ben getırdım ztn suan turkıyede tek referans gosterebılırsınız...
  • quote:

Evet ben alırken de 7 bın tl kapora vermeme ragmen aradan ıkı hafta gectıkten sora sparısle ılgılı problem yasanıyor denılmıstı ama ınternet sıtelerınde mevcut olan ve fıatı da bellı olan bır aracı mecburen getırmek zorundalar yanı bastırdgınız takdırde getıreceklerdır ben getırdım ztn suan turkıyede tek referans gosterebılırsınız...

isminizi ve aldiginiz bayiyi bana ozel mesaj atabilirseniz memnun olurum.birde araciniz 95 hp degilmi.ben siparis icin gittigimde ekranda cabrio icin 75 hp cikmisti.bayide fiyatta 95 hp gorunuyor demisti.jant hangisini aldiniz 16 inc olarak.aracinizda start stop sistemi varmi.
  • Özelden mesaj attım size..
  • quote:

Özelden mesaj attım size..

Tesekkur ederim tekrardan aldim mesajinizi.umarim bana zorluk cikarmazlar.iyiki bayiyi dinleyip 1.4 almadim.sonucta arada 5 hp lik fark var.hemde multijet.aracinizin resimlerini koyabilirseniz memnun olurum.
  • Rica ederim,

Aslında ilk fırsat bulduğumda detaylı yorumlarımı ve resımlerını de eklemeyı dusunuyorum..

Kesinlikle 95ps dizel start stoplu opsıyon varken baska hıc bır motor dusunulemez alternatıf olarak bıle bence...
  • quote:

Rica ederim,

Aslında ilk fırsat bulduğumda detaylı yorumlarımı ve resımlerını de eklemeyı dusunuyorum..

Kesinlikle 95ps dizel start stoplu opsıyon varken baska hıc bır motor dusunulemez alternatıf olarak bıle bence...

merakla bekliyorum resimleri.ozellikle aracinizi ve tavanin rengini ve multijet yazisini nerede konumlandirdiklarini.
  • Bugun Borusan Cankayadan bmw 530d aracimi teslim aldim.araci denemek icin farkli yollarda kullandim.bu arada ankara tan otoya ugradim.daha once iki kere gorustugumuz ve bu defada yine bizi karsilayan ozgur beyle bir adet fiat 500 bir adette 500c karsiligi anlastik.

Ozellikler soyle:

Fiat 500 1.4 lounge dualogic vites 100 hp
    Renk: inci kirmizi
    Opsiyonlar: start-stop
    Interscope hi-fi muzik sistemi
    16 inc spider jantlar
    Elektrikli acilir cam tavan
    arac dualogic oldugu icin hill holder ve esp standart.

Fiat 500 C 1.3 lounge multijet 95 hp start-stop
    Renk: inci beyazi
    Tavan rengi: bordo
    Opsiyonlar: interscope hi-fi muzik sistemi
    Hill holder ve esp
    16 inj jantlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 11 Mart 2011; 17:53:47 >
  • Hayırlı olsn, ne zaman getıreceklermıs aracları zaman verdiler mi size?
    Bu arada benim aracımın rengi 500beyazı tavan da bordo,
  • quote:

Hayırlı olsn, ne zaman getıreceklermıs aracları zaman verdiler mi size?
    Bu arada benim aracımın rengi 500beyazı tavan da bordo,

Tesekkur ederim.8 hafta en fazla 10 hafta dediler.ama kendimi 3 aya hazirladim.
  • Öngördükleri süre cok iyimiş gercekten umarım vaktınde gelır siz de kavusursunuz aracınıza.

Bu arada dikkatımı ceken bı sey de; bmw 5.30 ve iki adet fiat 500 ler kime ait olacak? Yani hepsını siz mı kullanacaksınız ?
  • quote:

Öngördükleri süre cok iyimiş gercekten umarım vaktınde gelır siz de kavusursunuz aracınıza.

Bu arada dikkatımı ceken bı sey de; bmw 5.30 ve iki adet fiat 500 ler kime ait olacak? Yani hepsını siz mı kullanacaksınız ?

hyundai forumunda sirkete katilan araclar basliginda gerekli aciklamayi bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

quote:

Öngördükleri süre cok iyimiş gercekten umarım vaktınde gelır siz de kavusursunuz aracınıza.

hyundai forumunda sirkete katilan araclar basliginda gerekli aciklamayi bulabilirsiniz.

Evet anladım, mazur görün sorumu çünkü insan merakta kalıyor ama öğrenmıs olduk :D Bu arada anladııgm kadaryla otomobıllerı sevıyorsunuz ve ticari bakmaktan ote keyif olarak goruyorsunuz. Sanırım aynı kafa yapısına sahıbız, ve ben imkanlarım dogrultusunda bu aracı aldım gerci cok zor bı secım oldu benım ıcın ama tam olarak istedigime ulastıgımı solemelıyım size. Yani tam anlamıyla keyif aracı ve bence omur boyu satılmamak uzere keyıfle bınılıp iyi bakılacak bır arac. Zaten aracınız geldgınde ne demek ıstedgımı daha ıyı anlayacaksınız. Ve yerınızde olsam bu aracı kımselere vermem kendım bınerım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

quote:

Evet anladım, mazur görün sorumu çünkü insan merakta kalıyor ama öğrenmıs olduk :D Bu arada anladııgm kadaryla otomobıllerı sevıyorsunuz ve ticari bakmaktan ote keyif olarak goruyorsunuz. Sanırım aynı kafa yapısına sahıbız, ve ben imkanlarım dogrultusunda bu aracı aldım gerci cok zor bı secım oldu benım ıcın ama tam olarak istedigime ulastıgımı solemelıyım size. Yani tam anlamıyla keyif aracı ve bence omur boyu satılmamak uzere keyıfle bınılıp iyi bakılacak bır arac. Zaten aracınız geldgınde ne demek ıstedgımı daha ıyı anlayacaksınız. Ve yerınızde olsam bu aracı kımselere vermem kendım bınerım...

Zaten klasik olmus bir araba.bence ozellikle cabriosuda klasik olacaktir.siparis veren az sayida kisi cunku.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.