Şimdi Ara

FETÖ destekliyor dediği Meral Akşener'in partisine katılacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah cc şu iftiracılar ı tez zamanda ıslah etsin. Olmuyorsa yok etse boyle yüzsüzluk dünya tarihinde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Şu kadına atılan iftira bir başkasına atılmamıştır. Kadın "kanıtlayın, kanıtlayamazsanız alçaksınız,şerefsizsiniz" dedi ne kanıt var ortada ne bir şey.

Şu kadına atılan iftira bir başkasına atılmamıştır.
    atılan iftira bir başkasına atılmamıştır.
    bir başkasına atılmamıştır.
    bir başkasına
    bir başkasına
    bir başkasına

Sana garip gelen nedir bu cümlelerimde?

Bana garip gelen ne mi? Isinize geleni "Kanitlayamazsaniz serefsizsiniz dedi, kanitlayamadiniz." derken isinize gelmeyen ayni seyi soylese bile umursamayip kanita ihtiyac yok zaten diye diretmeniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu kadına atılan iftira bir başkasına atılmamıştır. Kadın "kanıtlayın, kanıtlayamazsanız alçaksınız,şerefsizsiniz" dedi ne kanıt var ortada ne bir şey.

bir başkasına
    bir başkasına
    bir başkasına

Bana garip gelen ne mi? Isinize geleni "Kanitlayamazsaniz serefsizsiniz dedi, kanitlayamadiniz." derken isinize gelmeyen ayni seyi soylese bile umursamayip kanita ihtiyac yok zaten diye diretmeniz.

Git onu hemen herşeye inananlara söyle ben herkes değilim. Ben konuşursam kanıtlarla konuşurum. Gelip burda bana laf atmak yetine git onu yapanlara söyle. Zira daha beni tanımıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir başkasına
    bir başkasına
    bir başkasına

Git onu hemen herşeye inananlara söyle ben herkes değilim. Ben konuşursam kanıtlarla konuşurum. Gelip burda bana laf atmak yetine git onu yapanlara söyle. Zira daha beni tanımıyorsun.

Sana soyluyorum cunku sen de onlardansin. Hic bosuna yorma, o ilk mesajin bile gosteriyor her seyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 23 Ağustos 2017; 16:52:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir başkasına
    bir başkasına
    bir başkasına

Sana soyluyorum cunku sen de onlardansin. Hic bosuna yorma, o ilk mesajin bile gosteriyor her seyi.

Beni tanımadan " sen de onlardansın" demek gerçekten komik. Devam et böyle, kişiyi bilmeden, tanımadan bir yazıya ve yoruma bakarak etiket yapıştırmaya. Bu kafayla toplumda fazla yerin yoktur eminim. Bir insana ön yargıyla yaklaşanlardan birisin. Zoruna gitmiştir ilk yorumum yani direk laf sokmaya çalışman bunu kanıtlar nitelikte. Hadi işine bak, bir kişiyi tanımadan hakkında yorum yapmanın ne kadar saygısızca bir şey olduğunu öğrenirsin umarım.

• Mhp, tarihin tozlu sayfalarına karışacak. Bunu mhpli olup ak partiye destek verenler ve devlet bahçeli istemiştir. Yazık ettiniz milliyetçi partiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Baska bir bakis acisiyla bakalim bir de.

Uyanik akpliler bu partinin halktan bir destegi olmadigini, sisirildigini soyleyip olasi oy kaybini engellemeye calisiyor.

Akp icinde onemli bir kesim "muhalefet yok, alternatif yok, mecbur akpye veriyorum" diyor. Bunlara aslinda "o alternatif degil, gene bize oy verin siz" demenizi bakalim kac kisi yiyecek?

Gercekten tabanda bir karsiligi olmazsa sizin icin sorun yok nasilsa. Bu kadar karalama kampanyalarina, fetoyle iliskilendirme cabalarina, engellere gerek yok o zaman. Onlarca parti var ama hicbirine bu sekilde bir tepki verilmiyor. Aradaki fark ne?

Ayrica su ortamda bu laflari ederseniz yeni parti cikmasini istemiyorsunuz demek oluyor. Yeni bir isim ciksa "taninmiyor, halk oy vermez" deniyor ama siyasetin icinden destek goren birileri cikinca da "sisiriliyor, aslinda destek yok" deniyor. Ne bekliyorsunuz cok merak ediyorum. Yani millet sokaklara cikip, desteginin oldugunu soyledikten sonra mi insanlar parti kursun? Ancak oyle mi inanirsiniz?

Aksine yeni bir partinin ülkedeki siyasi tıkanıklığı açacağı kanaatindeyim. Fakat siz her önünüze geleni aktroll olarak itham ettiğiniz ve at gözlüğünüzle olaylara yaklaştığınız için bazı şeyleri göremiyorsunuz.

Özetle diyorum ki eğer Meral hanımın partisini gerçekten destekleyecekseniz sandıkta gidip mührü partisine basacaksınız. Öyle "akp den biraz oy kaydırsın biz de gidip chp ye basarız oradan belki bir şeyler olur" mantığı yine çökecektir.

Aynı yaklaşım Osman Paşa'nın partisi için de söyleniyordu. Forumda herkes oy veriyordu, sosyal medyada çok şişiriyorlardı. Sonuç? Kimse gidip oy vermedi.

Biraz gerçekçi olun.

1 sene var önümüzde koca 1 sene. Sanki hemen kurulur kurulmaz seçime girecekmiş gibi saçmalayıp duruyorsunuz. Yavr 1 sene içinde güzel noktalara değinip milletin gönlünü kazanabilir ve oy toplayabilir. Ama siz "yok şişiriliyor, yok %3 anca alır, yok kazanamaz vs." Gibi saçmalıklarda bulunuyorsunuz. Gerçekleri göz önüne sererse, bu 1 senede ve bu ülkenin ekonomi, sağlık, eğitim gibi alanlardaki sorunlarını ele alırsa kazanmama ihtimali yok. Başkalarıyla takışmak yerine önüne bakıp bu sorunlara çözüm üretirse tamamdır.

%3 oy alır veya şu kadar oy alır gibi bir iddiada bulunmadım. Olacakları söylüyorum sadece o kadar.

Meral hanımın partisi akp den topyekun oy alıp iktidar olamaz. CHP'nin ciddi bir kesiminden de oy alması gerekir. Bana göre oy alamayacaktır. Dedim ya uyanık CHP kesimi her ne olursa olsun kafalarındaki kalıplaşmış fikirlerden arınıp başka bir partiye OY VEREMEZ/VERMEZ.

Onların planı çok net bir şekilde ortadadır. Meral hanım akp nin oylarını bölsün, hatta mümkünse büyük bir kesimini alsın (ütopya!) biz de yine CHP'ye oy veririz mantığıdır.

Tekrar söylüyorum sandığa gidip Meral hanımın partisine mührü basacaksın. Lafta kalmayacak bu söylediklerin.

Yoksa sonuç değişmeyecektir.

Son genel seçimlerde HDP'nin CHP'den oy koparıp barajı geçtiğini iddia edenler şimdi gelmiş "Uyanık CHP başka partiye OY VERMEZ/VEREMEZ" diyor.

• Demek ki kadının dediğini kabul ediyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir başkasına
    bir başkasına
    bir başkasına

Beni tanımadan " sen de onlardansın" demek gerçekten komik. Devam et böyle, kişiyi bilmeden, tanımadan bir yazıya ve yoruma bakarak etiket yapıştırmaya. Bu kafayla toplumda fazla yerin yoktur eminim. Bir insana ön yargıyla yaklaşanlardan birisin. Zoruna gitmiştir ilk yorumum yani direk laf sokmaya çalışman bunu kanıtlar nitelikte. Hadi işine bak, bir kişiyi tanımadan hakkında yorum yapmanın ne kadar saygısızca bir şey olduğunu öğrenirsin umarım.

Tahminle hareket etmiyorum ama insallah yanlis anlamisimdir o zaman, oyle birilerinin coklugu her zaman iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 23 Ağustos 2017; 21:3:51 >

• aga fetö işi iyice sulandırıldı bence şunu iyi bilmek gerekir Türk milleti her daim mağdurun yanındadır hele ki akp çamur atıp ispat edemez de magdur ederse bir de bayan olması munasebeti ile inanılmaz bir destek alır ki Türk milletinden belli olmaz maç ilk raunda da bitebilir
  • http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/08/24/fetonun-adayi-aksener

FETÖ'nün MHP'yi ele geçirmek için kullandığı Meral Akşener'in örgütle ilişkileri deşifre olmaya devam ediyor. 2019'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağı açıklanan Akşener'in firari FETÖ'cü Emre Uslu aracılığıyla Pensilvanya'dan gelen talimatı uyguladığı ortaya çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi devirip CHP-HDP ve MHP üçlüsüyle kaos koalisyonu kurmayı hedefleyen fakat başarılı olamayan Fetullah Gülen, Meral Akşener'i şimdi de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahaya sürdü. ABD'ye kaçan firari FETÖ'cü Emre Uslu, Meral Akşener'in 2019'da aday olacağını yıllar öncesinden açıkladığı paylaşımları ortaya çıktı.

Geçmişte Meral Akşener'e rakip olan ve Akşener'in FETÖ'den emir aldığını ve bu doğrultuda hareket ettiğini söyleyen Koray Aydın Akşener'in safına katıldı. Aydın, Meral Akşener'in 2019'da Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı. Akşener'in 2019'da aday olacağı talimatının yıllar öncesinde Emre Uslu tarafından verdildiği anlaşıldı.

ADAYLIK TALİMATI FETÖ'DEN
    Pensilvanya'daki teröristbaşı Gülen'in örgüt mensuplarına 'Meral Akşener'e sahip çıkalım destekleyelim" demişti. MHP'yi ele geçirme operasyonunda başarılı olamayan FETÖ, Akşener'i Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanacak. Bunun hazırlıklarını ise 2013'te yapmaya başlamışlar. Firari FETÖ'cü Emre Uslu ile Meral Akşener'in twitter'daki yazışmaları kirli planı gözler önüne serdi. Ayrıca Emre Uslu paylaşımlarında Akşener'in 2019'da başkan olacağını açıklıyor. İşte o yazışma ve tweetler.

FETÖ destekliyor dediği Meral Akşener'in partisine katılacak

http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/08/24/fetonun-adayi-aksener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 24 Ağustos 2017; 9:55:41 >

• Fetöcü yalanıve fetö destekliyor yalanı tutmadı şimdi saldırıya geçtiler. ,

quote:

FETÖ'den 'Yeni Parti'ye saldırı!Ana Sayfa» Siyaset23.08.2017 16:46FETÖ'nün medyadaki önemli isimlerden ve Amerika'ya firar eden Tuncay Opçin, Akşener'in kuracağı yeni partiyi hedef aldı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden ve Amerika'da firari bulunan Tuncay Opçin, Meral Akşener'in ekim ayında kurmayı planladığı yeni partiyi hedef aldı.Akşener ve Aydın'ın yeni parti ile ilgili dün Ankara'da gerçekleştirdiği ortak basın açıklamasının ardından FETÖ'cü Tuncay Opçin, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.Opçin, "Meral Akşener'in kuracağı partide Ergenekon'un temsilcisi Ümit Özdağ'dır. MİT ayağını ise Koray Aydın temsil ediyor. Koray Aydın'ın babası, MİT'in Karadeniz Bölge Başkanı'ydı. Bu anlamda Koray Aydın'a yoğun medya desteği gelecektir" ifadelerini kullandı."Tabii, bu ve benzeri isimlerin 1980 öncesi Ülkücü geçmişleri de mercek altına alınmalıdır" diyen Opçin sözlerini şöyle sürdürdü: "1980 öncesinde yaşanan katliamlar, Türkiye'nin darbeye sürüklenmesi ve Ülkü Ocakları kadrosunun bağlantıları bir bir ortaya dökülür. Özel Harpçi MHP il başkanları, aileden MİTçi isimlerin çekirdekten Ülkücülükleri, herhalde sadece tarihin sırrı olmayacaktır. Hazır Ülkücülük, MİT derken Kültür Bakanlığı Eski Müsteşarı Haluk Dursun'u da unutmayalım. Nam-ı diğer Alper Gazigiray."Kaynak: FETÖ'den 'Yeni Parti'ye saldırı!

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/fetoden-yeni-partiye-saldiri-171189h.htm
    FETÖ destekliyor dediği Meral Akşener'in partisine katılacak

• ...

Memlekette adalet bulunmadığını söyleyen ve fanilalı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet yürüyüşünü” destekleyen Meral Akşener ne demişti?İktidara gelirsek tutuklu polislerin tümünü salıvereceğiz...”

Başka şeyler de demişti:

15 Temmuz’dan sonra (2016’nın 15 Temmuz’unu kastediyor) iktidara geleceklerini, ülkeyi “Yurtta sulh cihanda sulh” ilkesine göre yöneteceklerini... “Fetullahçı” olmadığını ama olsa bundan gurur duyacağını...

Biz Meral Akşener’i beklerken, FETÖ’cüler geldi.

Hem de ağır silahları ve “Yurtta Sulh Bildirileri”yle...

Rezil bir darbe girişimiyle ülkeyi teslim almaya çalıştılar.

Başarsalardı, bazı “hevesli” siyasetçilerin önü açılır mıydı?

Bu sorunun cevabını Koray Aydın versin.

Fetullahçı olmadığını ama olsa bundan gurur duyacağını söyleyen Meral Akşener’i tekzip edenlerin başında Koray Aydın geliyordu: Meral Hanım’ın FETÖ’cülerle teşrik-i mesai halinde bulunduğunu ima ediyordu ve FETÖ’ye karşı onurlu bir duruş sergileyen genel başkanı Devlet Bahçeli’yi övüyordu.

İstihbar ediyoruz ki, Koray Aydın MHP’den istifa edip Meral Akşener Partisi’ne katılmış.

Hayırlı olsun.

Bu haber en çok “merkez medya gülleri”ni ve Fetullahçılıklarını “liberalizm”le maskeleyen gevşekleri sevindirecektir.

Ki, sevinçlerini gizleyemiyorlar.

İki gündür öyle ölçüsüz, öyle haksız, öyle abartılı yayınlar yapıyorlar ki, sanırsınız Akşener Partisi’ni Koray Aydın ayağa kaldıracak, bütün oylar onun oluşturduğu sinerjiyle partiye akacak...

Kusura bakılmazsa, “Koray Aydın kim ki?” diye sormak istiyorum.

Bu “saklı cevher” şimdiye kadar nerelerdeydi ve ayağa kaldırma becerisini niçin öz partisi MHP’den esirgedi?

...

Meral Akşener’i desteklemelerinin nedeni de, onda ikinci bir Ekmeleddin vehmetmeleri...

İşler yolunda gider de “çatı aday” diye kaktırmayı başarırlarsa ve de “fanilalı” Kemal Bey’i bu fikre inandırırlarsa, Erdoğan’ın karşısına çıkaracaklar.

Böylece, Erdoğan’a gidecek muhafazakâr oyların bir bölümünü çelmiş olacaklar.

Ekmeleddin’le de aynı umuda kapılmışlar mıydı?

Bütün bir entelijansiyayı bu fikre inandırmamışlar mıydı?

Fetullah’ın “imal-ı ekmel, ihsan-ı ekmel” göndermelerini hayranlıkla izlememişler miydi?

Sağcı bir babanın oğlu olduğu halde, hayatı boyunca sağcılardan ve sağcılıktan nefret etmiş Doğan Medya Grubu’nun garsonuna “Ekmeleddin güzellemeleri” yazdırmamışlar mıydı?

Bütün bunlar olmuştu...

Meral Akşener hadisesine bir de bu bilgiler eşliğinde bakalım.

...

http://www.star.com.tr/yazar/bu-gevsekler-aksenerde-ne-buldu-yazi-1248779/

• Bişey olmaaaz korkma, sadece kudur.

Ne olmuş yani biraz da başkası kandırılsın, yok yani belki Akşener onları kandırıp topunu temizleyecek, kudurmaya gerek yok ki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

...

Memlekette adalet bulunmadığını söyleyen ve fanilalı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet yürüyüşünü” destekleyen Meral Akşener ne demişti?İktidara gelirsek tutuklu polislerin tümünü salıvereceğiz...”

Başka şeyler de demişti:

15 Temmuz’dan sonra (2016’nın 15 Temmuz’unu kastediyor) iktidara geleceklerini, ülkeyi “Yurtta sulh cihanda sulh” ilkesine göre yöneteceklerini... “Fetullahçı” olmadığını ama olsa bundan gurur duyacağını...

Biz Meral Akşener’i beklerken, FETÖ’cüler geldi.

Hem de ağır silahları ve “Yurtta Sulh Bildirileri”yle...

Rezil bir darbe girişimiyle ülkeyi teslim almaya çalıştılar.

Başarsalardı, bazı “hevesli” siyasetçilerin önü açılır mıydı?

Bu sorunun cevabını Koray Aydın versin.

Fetullahçı olmadığını ama olsa bundan gurur duyacağını söyleyen Meral Akşener’i tekzip edenlerin başında Koray Aydın geliyordu: Meral Hanım’ın FETÖ’cülerle teşrik-i mesai halinde bulunduğunu ima ediyordu ve FETÖ’ye karşı onurlu bir duruş sergileyen genel başkanı Devlet Bahçeli’yi övüyordu.

İstihbar ediyoruz ki, Koray Aydın MHP’den istifa edip Meral Akşener Partisi’ne katılmış.

Hayırlı olsun.

Bu haber en çok “merkez medya gülleri”ni ve Fetullahçılıklarını “liberalizm”le maskeleyen gevşekleri sevindirecektir.

Ki, sevinçlerini gizleyemiyorlar.

İki gündür öyle ölçüsüz, öyle haksız, öyle abartılı yayınlar yapıyorlar ki, sanırsınız Akşener Partisi’ni Koray Aydın ayağa kaldıracak, bütün oylar onun oluşturduğu sinerjiyle partiye akacak...

Kusura bakılmazsa, “Koray Aydın kim ki?” diye sormak istiyorum.

Bu “saklı cevher” şimdiye kadar nerelerdeydi ve ayağa kaldırma becerisini niçin öz partisi MHP’den esirgedi?

...

Meral Akşener’i desteklemelerinin nedeni de, onda ikinci bir Ekmeleddin vehmetmeleri...

İşler yolunda gider de “çatı aday” diye kaktırmayı başarırlarsa ve de “fanilalı” Kemal Bey’i bu fikre inandırırlarsa, Erdoğan’ın karşısına çıkaracaklar.

Böylece, Erdoğan’a gidecek muhafazakâr oyların bir bölümünü çelmiş olacaklar.

Ekmeleddin’le de aynı umuda kapılmışlar mıydı?

Bütün bir entelijansiyayı bu fikre inandırmamışlar mıydı?

Fetullah’ın “imal-ı ekmel, ihsan-ı ekmel” göndermelerini hayranlıkla izlememişler miydi?

Sağcı bir babanın oğlu olduğu halde, hayatı boyunca sağcılardan ve sağcılıktan nefret etmiş Doğan Medya Grubu’nun garsonuna “Ekmeleddin güzellemeleri” yazdırmamışlar mıydı?

Bütün bunlar olmuştu...

Meral Akşener hadisesine bir de bu bilgiler eşliğinde bakalım.

...

http://www.star.com.tr/yazar/bu-gevsekler-aksenerde-ne-buldu-yazi-1248779/

Allahtan korkun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyommm -- 24 Ağustos 2017; 13:4:25 >

• Akşener bu zor dönemde dış politikayı iyi yönetecek meziyette bir insan değil,ayrıca kendisini de sevmem nedense. Hayatımda ilk defa RTE'ye oy vereceğim başka bir aday bulmazlarsa...
  • Bırakın oğlum bu işleri...
    Eski Konyaspor başkanını niye saldılar sen ondan haber ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Bırakın oğlum bu işleri...
    Eski Konyaspor başkanını niye saldılar sen ondan haber ver.

quote:

Halitisci Retweetledi
    Levent Özeren‏ @lvntozrn 22 Ağu

Levent Özeren Retweetledi: Metin KÜLÜNK

Kime soruyorsunuz ?
    CHP'ye mi ?
    Akşener'e mi ?

Levent Özeren ekledi,
    Metin KÜLÜNKOnaylanmış hesap @mkulunk
    Millet adına soruyorum.
    Bylock'tan gözaltına alınan bu şahıs neden sonra serbest bırakıldı.
    Bu şahsı koruyan mı var?

17 yanıt 177 retweet 229 beğenme

Kendi kendilerine soruyorlar. İktidarda kim var ki?

Edit:" TC BU DAHA BAŞLANGIÇ Retweetledi
    Halitisci‏ @Halitisci 22 Ağu

Konyaspor başkanına Bylock gözaltısı.
    Not: Konyaspor başkanı, AKP Konya Belediye Başkanının akrabasıymış."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 24 Ağustos 2017; 13:56:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.