Şimdi Ara

Fethiye' mi? Antalya' mı? Yoksa Bodrum' mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz bu beldelerimize gitmek nasip olmadı.. İnşallah bu yaz gitmeyi düşünüyorum.. Ama karar veremedim.. Benim için en önemli özellik yat turu imkanlarının çok oldugu biryer ve denizin berrak yani turkuaz olması..... Fethiye diyorum ama?? Sizce neresi ve neden??

• abi ben antalyadayım ama söliyim antalyanın göbeğine merkeze yani tatil yapmaya gelinmez yani güzel ortamlar wardır ama antalya merkez tatil yapmak için uygun deil onun için antalya yerine kemer belek gibi yerler daha uygun olur
  • Bodrum'a gelmeyin zaten yeterince kalabalık..Trrafik sorunu yaratıyorsunuz
  • Çeşme diyorum o zaman ama gidersen çeşme ılıcada kal oraya gitmeye karar verirsen ucuz kalacak yer ve gidilebilecek mekanlar konusunda bilgi veririm......
  • bodrumda yat ile gezi imkanlari cok fazla ve goturdukleri yerler ayni senin bahsettigin denizlerden
  • ya bende tatile gitmeyi düşünüyorum.açıkçası bende henüz karar veremedim
    arkadaşım sende keşke anket yapsaydın yardımcı olmuş olurdun
  • İnternetten resimlerine bak neresi hoşuna gidiyorsa....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Kuşadası mı Çeşme mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Alanya mi Kemer mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: öSCi

Bodrum'a gelmeyin zaten yeterince kalabalık..Trrafik sorunu yaratıyorsunuz

SEN NİYE GİTTİN YADA ŞÖYLE SORUYUM BODRUM SENİN BABANIN FALAN DA HABERİMİZ Mİ YOK
  • O SAYDIGIN YERLERIN 3 UNUDE GITTIM

ANTALYA-kemer-side-manavgat-alanya harika yerler ama antalya merkez iyi degıl

MARMARİS -sadece sahil serıdı iyi ama essız doga manzaraları var birse bayan turistlere meraklıysan ozellikle tafsiye ederim turistin en bol oldugu yer (

FETHIYE- fethiyede fazla turist goremedım ole fazla bır ortamda yok ama 15km uzaklıkta oludeniz var DUNYA HARIKASI

BODRUM -turist cok fazla ama bıraz tadı kacmıs bodrumun cok guzel bir yer ama bence son tercıhın olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 7 Temmuz 2006; 20:39:38 >
  • Antalya ve rusça... yok bole bi ikili emin ol rusçanin yerini ingilizcede alabilir.fethiye ve bodrum bitti artık,antalya ve çeşme en ii tatil mekanlari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.