Şimdi Ara

Ferroli DOMIproject F 24 D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kombinin kullanma kılavuzunda ısıtma sıcaklığı ayarı kısmında çalışma aralığını 30-85 derece aralığında vermişler,
    devamında 45 derecenin altında çalıştırmamanız tavsiye edilir demiş. Bu çok fazla değil mi?
    Örneğin ben gece kombiyi kapatmadan 30 derecede bırakıp yatmak istiyorum veya kışın çok soğuklarda evde yokken gündüz 30 derecede tutmak istiyorum.
    45 derecede tutarsak çok fazla olmayacak mı?

• zeze Z kullanıcısına yanıt
    kullanım kılavuzlarındaki bu ifadeler doğru değil,kombinin kazan sıcaklığını 45c'nin altında da 40-45 arası kullanabilirsiniz,yalnız 40c'nin altında petekler ortamı ısıtacak kadar ısınmaz
  • enteresan geldi bana, kullanım kılavuzundan haberleri yok bence...
    Ferroli ye mail yazacağım.
    40 derecenin altında ortam sıcaklığını korusun yeter, havalr çok soğuyunca gündüz ben iş yerindeyken mesela 30 derecede çalışsın, eve gelince sıcaklığı arttırırım...
  • zeze Z kullanıcısına yanıt
    kullanım kılavuzlarında hata olabiliyor mesela dd nitromix kullanım kılavuzunda oda termostatı bağlandığında kombi kazan sıcaklığı en az 65c olarak ayarlanması gerektiği yazılıyor,premix yoğ bir kombi için inanılmaz bir hata bu hatayı forumda dile getirdik ama söz konusu kombinin kılavuzunda aynı hata duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeze

Arkadaşlar merhaba,

Kombinin kullanma kılavuzunda ısıtma sıcaklığı ayarı kısmında çalışma aralığını 30-85 derece aralığında vermişler,
    devamında 45 derecenin altında çalıştırmamanız tavsiye edilir demiş. Bu çok fazla değil mi?
    Örneğin ben gece kombiyi kapatmadan 30 derecede bırakıp yatmak istiyorum veya kışın çok soğuklarda evde yokken gündüz 30 derecede tutmak istiyorum.

Dostum, ferrolinin hangi modeli sizdeki ve memnunmusunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Dostum, ferrolinin hangi modeli sizdeki ve memnunmusunuz acaba?

başlıkta yazılı olan kombi...
    memnun gibiyim, yeni taşındık eve, ilk kez kullanıyoruz...
    kombiyi müteahhit yeni taktı daha önce kullanılmamış evde ilk kez biz oturuyoruz...
    çok sessiz çalışıyor, bu güzel bir özellik, kullanımı da kolay, ancak kış sonunda tam olarak söyleyebilirim memnuniyetimi..

• Tamam. Güle güle kullanın :) inşallah memnun kalırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FERROLİ DİVAtop F 24
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler...
  • quote:

Teşekkürler...

nasil kombiyi tavsiye edermisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

quote:

Teşekkürler...

nasil kombiyi tavsiye edermisiniz ?

Evet tavsiye ederim, sessiz çalışıyor basınç ayarı yapmaya gerek kalmıyor, performansı gayet iyi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.