Şimdi Ara

ferrari virtual academy satın alma....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ferrarinin sitesinden orjinal olarak oyunu almak istiyorum 17 euro gibi bi fiyat çıkıo türk lirası hesabım var işbank visa kartımda herhangi bi sorun olurmu birde link mi veriliyo ödemeyi yapınca....bilen veya oyunu alan var mı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 21 Şubat 2011; 14:29:30 >

• Sorun olmaz, TL hesabından EUR karşılığını çeker. Ben de almıştım orjinal olarak, mail olarak link ve şifre gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın Özdemir

Sorun olmaz, TL hesabından EUR karşılığını çeker. Ben de almıştım orjinal olarak, mail olarak link ve şifre gelecek.

sağolasın kardeş...
  • alıcaktım ben de ilk zamanlarında oynayınca gerek duymadım
  • ben de aldım oyunu lisanslı olarak. paybal ile ödedim. anında şifren geliyor. 25 tl ye falan geldi bana. ferrari fanı olduğum için hiç acımadım paraya. ama oyun çok zor. otomobili yolda tutmak çok zor. zannediyorum direksiyonla kullanmak gerekiyor. klavyeyle çok zor oynanıyor.
  • arkadaşlar sizin için sıkıntı olmazsa lisans numarasını bana gönderebilir misiniz oynamak istiyorum ama parada vermek istemiyorum
  • Assetto corsa oynadığım için fva'yı artık kullanmıyorum isteyen olursa uygun fiyattan bırakabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.