Şimdi Ara

Fernando Torres vs. Radamel Falcao

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mario Gomez giderse gelmesi muhtemel isimlerden 2si Torres ve Falcao.Hangisinin gelmesini istersiniz? Açıkçası Torres'i daha çok isterim ama 32 yaşında olması beni düşündürüyo.Liverpooldaki dönemi aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ama ya yaşından dolayı sıkıntı çıkar verim alamazsak diye korkuyorum.Falcao zaten çok masraflı bir isim ve fizik olarak Porto ve Atl.Madrid dönemlerinin çok uzağında ben verim alacağımızı düşünmüyorum.Gomez giderse Demba Ba gelsin Bilic ile kaç gol attırdık adama bence Şenol Hocayla daha çok verim alırız.

• Geçen sene bizde Ibrahimovic bu sene sizde falcao füryası başladı hala anlamadınz bu adamların maaşını Türkiye'de ödeyecek kulüp yok hepsi borç batağında.
  • Radamel Falcao gelsin şu UEL finalindeki kafa golü ve gol sevinci hala aklımda. Falcaooooooooo diye bağırışı falan heycanlandırıyor. Falcao toprarlar burda ama Torres çok daha hazır gelir orası ayrı Falcao'nun %100 verimi RVP kadar uzun sürmesede belki ilk devreyi görür diye düşünmüyorda değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Geçen sene bizde Ibrahimovic bu sene sizde falcao füryası başladı hala anlamadınz bu adamların maaşını Türkiye'de ödeyecek kulüp yok hepsi borç batağında.

Aynen hem finansal hemde katkı anlamında yararı olacağını düşünmüyorum.Gomez geldi tuttu ama her aşı tutmaz bitik gözüyle bakılan futbolcuları alarak kumar oynuyoruz resmen.falcao nun gomez etkisi yapcağını düşünmüyorum.eğer sponsorlar yardım edecekse West Brom'dan Jose Salomon Rondon'u isterim ama o da zor.ben en iyisi Ba 'nın dönüşü olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Radamel Falcao gelsin şu UEL finalindeki kafa golü ve gol sevinci hala aklımda. Falcaooooooooo diye bağırışı falan heycanlandırıyor. Falcao toprarlar burda ama Torres çok daha hazır gelir orası ayrı Falcao'nun %100 verimi RVP kadar uzun sürmesede belki ilk devreyi görür diye düşünmüyorda değilim.

hocam Falcao'nun son hali hayal kırıklığı fizik olarak konuşuyorum.futbol olarakda demiyorum direk adam fiziken bitme noktasına gelmiş.ATM'de iken dokunan geri savruluyodu şimdi güçsüzleşmiş yata yata
  • ATM Torres ile sözleşme uzatacakmış 1 sene daha
  • Mario illa gidecekse Torres'i isterim. Torres winner. Kariyerinde kazanmadığı kupa yok, kritik maçlarda kesin golü vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gomez nasıl 2 sene bitik bitik dolaşıp burda yeniden tepeye ulaştıysa Falcao gelir Gomez'den daha iyisini yapar hiç şüphem yok. Yalnız Falcao 'yu almak Gomez'i Ba'yı Torres'i alabilmek gibi birşey değil maddi yük çok fazla.
  • ikiside bitik durumda . daha iyilerini bulursun..
  • Hugo Almeida'yı geri isterim

• Falcao geçen sene kiralama bedeli 7 milyon euroydu. Şöyle bir durum var monacoya çok ciddi maaş yuku var falcao nun. Büyük ihtimal hazırlık kampında yeni hoca deneyecek gitmesini isterse maaş yükünün belli yuzdesinden kurtulmak için yine bir takıma kiralık gönderilecek. Bu takımin bir İngiliz takımı olma ihtimali pek kalmadı artık. İspanya da a. Madrid veya bir iki takim düşünebilir belki. Bunun dışında aslında bjk ciddi alternatif olur çünkü Monaco oyuncunun tekrar çıkış yapmasını istiyor yoksa ellerinde patladı zaten daha da patlayacak. M gomezi dirilten bu sene şampiyonlar liginde oynayacak Beşiktaş doğru adres olabilir diye dusunebilirler. Sonuçta falcao gelirse yine transfer sezonunun sonuna doğru gelir ilk haftalar sıkıntı çeker vs vs bence gomez kalsın ama illa giderse falcao tam besiktasin aradığı oyuncu . bizim oyun yapimıza daha uygun.

• Remy

• Gomez İngiliz takımları bu kadar kötüyken giderse büyük hata yapar.Talip olan takımda zaten Manchester United.Giderse kendisi bilir.Ben Gomezin İngilterede özellikle Manu da kaybolacağını düşünüyorum.Bizim açımızdan bakarsak gelecek adam kesinlikle Falcao olmalı.

• Ibrahimovici isterim

• Torres çöp..
    Onun gelmesine Cenk çok sevinir eminim. Adamın iyi bir yedeği olur. Pektemek bile sevinebilir hatta.. O kadar diyeyim.

Falcao da umut biraz daha fazla.
  • İkisi de gelmesin Gomez şu an ikisinden de kat kat iyi.

Torres dede olmuş, ölmüş ağlayanı yok. Falcao yine bir nebze olabilir ama bu sene top oynamamış adam.

En önemlisi de bu adamlar Beşiktaş'ı ciddiye almaz. Gomez Alman disipliniyle yetişmiş tam anlamıyla bir profesyonel.

Eğer alınacaksa miadını doldurmamış, max 27-28 yaşlarında bir forvet alınsın.
  • Herkes Gomez giderse telaşında ama komple savunmanın değişmesi gerek sezon sonunda. 2 tane bek bir tane hırçın ve hızlı stopere ihtiyacımız var her şeyden önce

• Gomezin yaptığı ayıp , o sizi hiç sevmemiş aslında , sahteymiş sevgisi..Çok iyi anlıyorum sizi geçen ay aynısı başıma geldi kız beni hiç sevmemiş aslında..Öyle bi koyuyo ki
  • Seçenekler bunlarsa kesinlikle Falcao.
  • pato gelsin pato
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.