Şimdi Ara

Fernando Muslera Gp.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OPTA verilerine göre Fernando Muslera, 2012/13'ten bu yana, Casillas, Hart, Buffon ve Neuer'den sonra Şampiyonlar Ligi'nde en fazla kurtarış yapan 5. kaleci oldu.

Kaynak: goal.com.tr
     Fernando Muslera  Gp.

• .
  • Diğerleri kadar maç yapsa onları geçerdi. İsratistik olarak Hart'tan sonra ikinci yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada defansımızın payı büyük.

• Yaptı da geçen sene son maça çıkmadı o maça da çıksa idi kariyerinde şampiyonlar ligi gruplarında en fazla gol yiyen kaleci yazacaktı...
    Bu demek değil ki Muslera kötü, takımında defans yoksa şampiyonlar liginde böyle olur.
    Çok eskiden kalecilik yapmıştım bir tane de bana rakip kaleci vardı, ben iyi takımdayken o hep kötü takımları seçerdi.
    Sonradan öğrendim bu kalecilik işinde kötü takım çok pozisyon yiyeceği için kaleciler için avantaj olup kendilerini daha iyi gösterebiliyorlarmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan City ve Galatasaray defansının ne kadar kötü olduğu da ortaya çıkıyor.

• Her sene clye katilmaya devam edersek muslera acık ara 1. olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu Joe Hart'ı beğenmeyen bir tek ben miyim? Muslera eminim ondan daha iyi kalecidir. Overrated diyorum Hart için.
  • Muslera avrupada yok diyenleri konuya bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

Bu Joe Hart'ı beğenmeyen bir tek ben miyim? Muslera eminim ondan daha iyi kalecidir. Overrated diyorum Hart için.

Muslera'nın çıkışları epey kötü. Bu yüzde Hart'ın gerisinde. Çoğu pozisyon ya gol, ya da penaltı+kırmızı oluyor.

• Muslera'dan GP'mi aldım ancak dikkatimi çeken 2012/2013 sezonundan bu yana 25 CL maçına çıkmışız.
    Bu istikrarımızı sürdürelim. Ordan da GP'mi çektim.
    Günlük limitime ulaştım.
    Teşekkürler
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Çıkışları kötü değil bence tek kötü yanı bazen oyundan kopuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Bu Joe Hart'ı beğenmeyen bir tek ben miyim? Muslera eminim ondan daha iyi kalecidir. Overrated diyorum Hart için.

Muslera'nın çıkışları epey kötü. Bu yüzde Hart'ın gerisinde. Çoğu pozisyon ya gol, ya da penaltı+kırmızı oluyor.

Oha adam musleraya çıkışları kötü dedi

Muslera nın en iyi yönü ceza sahasına çok iyi şekilde hakim olması
  • Kurtarış yapıyor ama oyuna katkısı yok! İnsan bir iki çalım atıp, asist yapar. Muslera istifa!!!11!

• Kaç gol yediğini niye yazmamıslar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Yaptı da geçen sene son maça çıkmadı o maça da çıksa idi kariyerinde şampiyonlar ligi gruplarında en fazla gol yiyen kaleci yazacaktı...
    Bu demek değil ki Muslera kötü, takımında defans yoksa şampiyonlar liginde böyle olur.
    Çok eskiden kalecilik yapmıştım bir tane de bana rakip kaleci vardı, ben iyi takımdayken o hep kötü takımları seçerdi.
    Sonradan öğrendim bu kalecilik işinde kötü takım çok pozisyon yiyeceği için kaleciler için avantaj olup kendilerini daha iyi gösterebiliyorlarmış.

1.si geçen sene son maçımızı Arsenal'in yedek kadrosuna karşı oynadık ve Hamzaoğlu'da bu karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı doğal olarak da yedek kaleci oynadı.
    2.si en iyi kaleciler kendilerini hep en iyi takımlarda göstermişlerdir Oliver Kahn, Dida, Buffon, Taffarel, Casillas, Cech gibi. Zaten bu kalecilerin dünyanın gündemine oturduğu zamanlarda oynadıkları takımlar o zamanın en iyi takımlarıydı.
    3.sü Sen kabul etsen de etmesen de Muslera dünyanın en iyi kalecilerinden birisidir ve bunu istatistiği ile göstermiştir.

Senin yorumun kedi ciğer ilişkisinden ibaret.

• quote:

Evet tek olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

• Bu adam bu takımda kendını harcıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.