Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Portekizli oyuncuların geleceğini masaya yatırmak için Madrid'de buluştuğu menajer Jorge Mendes'e taleplerini iletti. Siyah-beyazlı takımın formda yıldızı Manuel Fernandes'in bonservis bedelini en az 20 milyon Euro olarak belirledi.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; toplantıya yöneticiler Tamer Kıran, Cem Bilge ve menajer Jorge Mendes'in Türkiye operasyonlarındaki ortağı menajer Ahmet Bulut katıldı. Fikret Orman'ın Mendes'e "Beşiktaş'ta yeni bir dönem başladı. Benim önceliğim Beşiktaş'ın menfaatleri, kulübü toparlamak için uğraşıyorum. Faydalı olacak oyuncuları elimizde tutalım. Olmayanları ya da maddi gelir getirecek oyuncuları satmayı düşünebiliriz" dediği öğrenildi.
FERNANDES 20 MİLYON EURO
Fikret Orman, Jorge Mendes'ten şunları talep etti:
- Alves'in bonservisinin yarısına 3.5 milyon Euro ödedik. "Aynı rakama ya da fazlasına satarım" demişsiniz. Bu sözünüzü yerine getirin. - Fernandes'i satmayı düşünmüyoruz. Size yetki verilmiş ama beklentimiz minumum 20 milyon Euro. Mendes'in Beşiktaş'tan alacakları da gündeme gelirken ilerleyen günlerde yeni bir ödeme planının devreye sokulması için fikir birliğine varıldı.
Fernandes porto'da olsa en az 30'a okuturlar. ama Türkiye liginde olduğu için 20 milyona satsak bile büyük başarıdır ama sanmıyorum.en fazla 15 verirler. ya da Beşiktaş'ın uefada final,CL'de çeyrek final falan oynaması lazım. o zaman değeri katlanabilir
ya beşiktaşta neden güzel haberler yok..?bi stad projesi vardı yılan hikayesine döndü,borçlanma had safhada,luceskudan sonra sağlam bir beşiktaş izlemedik,sportif başarılar gün gün azaldı..tek teselli demirören in gitmesi sanırım..ben artık beşiktaşın da adam gibi stadta maçlarını oynamasını,devletin üyev takım gibi görmemesini ve bjk yede gerekli desteği vermesini istiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
ya beşiktaşta neden güzel haberler yok..?bi stad projesi vardı yılan hikayesine döndü,borçlanma had safhada,luceskudan sonra sağlam bir beşiktaş izlemedik,sportif başarılar gün gün azaldı..tek teselli demirören in gitmesi sanırım..ben artık beşiktaşın da adam gibi stadta maçlarını oynamasını,devletin üyev takım gibi görmemesini ve bjk yede gerekli desteği vermesini istiyorum..
bunu ben de istiyorum da işte çile olmadan beşiktaş olmuyor
atakan kurt @atakankurt2 Bjk yonetımınden mendes'e: q7 ve fernandes'ı satmayı dusunmuyoruz.Gundemımızde boyle bır konu yok.
bunların üzerine de yabancı kaleci aranıyor...ilginçmiş.
haberler doğruysa t.direktör de belli ve bana göre yabancı bir t.direktör çünkü eğer türk t.direktör olsaydı quaresmayı fernandes'i falan idare edemezdi ve sattırırdı, cenk için de geleceğin kalecisi falan deyip kaleci arattırmazdı..konuşmak için çok erken ama bana göre t.direktör belli ve yabancı olacak..büyük ihtimal biliç. 02 nisan 2012.
quote:
Orijinalden alıntı: soho
atakan kurt @atakankurt2 Bjk yonetımınden mendes'e: q7 ve fernandes'ı satmayı dusunmuyoruz.Gundemımızde boyle bır konu yok.
bunların üzerine de yabancı kaleci aranıyor...ilginçmiş.
haberler doğruysa t.direktör de belli ve bana göre yabancı bir t.direktör çünkü eğer türk t.direktör olsaydı quaresmayı fernandes'i falan idare edemezdi ve sattırırdı, cenk için de geleceğin kalecisi falan deyip kaleci arattırmazdı..konuşmak için çok erken ama bana göre t.direktör belli ve yabancı olacak..büyük ihtimal biliç. 02 nisan 2012.
takımı her sene zarar yapar halden kar yapan yada zararı minimuma indirecek hale getirecekse neden olmasın böylece sportif başarılar da beklenebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme