Bildirim
Fermente sucuk 29 lira (kaya çiftliği)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Denemiştim ama beğenmedim tadını. -
nere bura
sucuk uzmanı ilker hocan bı baksın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk duydum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
E250
Sodyum nitrit
Koruyucu olarak kullanılır.
Etteki myoglobin ile birleserek islenmis etlere ozgu parlak pembe-kirmizi renk olusumunu ve korunmasini saglar. ayrıca insan sagligi icin cok tehlikeli olan clostridium botulinum bakterisinin uremesini engeller. bunlarin yaninda bozulmayi onleyici ve urunun yapisini dengeleyici islevleri de vardir.
Hiperaktiviteye ve diğer yan etkilere neden olabilir, potansiyel kanserojendir, bir çok ülkede sınırlandırılmıştır, HACSG (Hiperaktif çocukları destekleme grubu) sakınılmasını öneriyor
Besinlerle alınan sodyum nitrit, mide asidi ile tepkimeye girerek nitrik aside dönüşür. nitrik asidin sindirim sisteminde kansere yol açtığı kanıtlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazar -- 24 Aralık 2015; 7:50:46 >
-
Vayy be hemşehrim ya da memleketimde ikamet eden bir forumdaş..Duygulandım..
99 yaşanmasaydı da buralara gelmeseydik hiç..
Konuya dönersek Kaya Kardeşler güzeldir,daimi kahvaltılık alıriz..
Bu sucuk da hiç fena değildir.Yarın bi kangal alalım.Teşekkürler konu için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlker hocam bak bir tadına yararsa alalım.Çöpe para vermeyelim🙋🏻
Hocam e250 değil radyo aktif olsa bunlara kaç yazar
Iyiymiş oranın tükkanıymış
quote:
Orijinalden alıntı: hafiz83
Vayy be hemşehrim ya da memleketimde ikamet eden bir forumdaş..Duygulandım..
99 yaşanmasaydı da buralara gelmeseydik hiç..
Konuya dönersek Kaya Kardeşler güzeldir,daimi kahvaltılık alıriz..
Bu sucuk da hiç fena değildir.Yarın bi kangal alalım.Teşekkürler konu için
kardeşim ben doğma büyüme değirmendereliyim.dörtyol hacı halit erkut sağlık ocağının yakınında oturuyorum.depremden sonra çok yabancı insan geldi buraya.fındıklık,kirazlık namına yer kalmadı her yer beton.nerde o deprem öncesi değirmenderem. -
quote:
Orijinalden alıntı: blazar
E250
Sodyum nitrit
Koruyucu olarak kullanılır.
Etteki myoglobin ile birleserek islenmis etlere ozgu parlak pembe-kirmizi renk olusumunu ve korunmasini saglar. ayrıca insan sagligi icin cok tehlikeli olan clostridium botulinum bakterisinin uremesini engeller. bunlarin yaninda bozulmayi onleyici ve urunun yapisini dengeleyici islevleri de vardir.
Hiperaktiviteye ve diğer yan etkilere neden olabilir, potansiyel kanserojendir, bir çok ülkede sınırlandırılmıştır, HACSG (Hiperaktif çocukları destekleme grubu) sakınılmasını öneriyor
Besinlerle alınan sodyum nitrit, ide asidi ile tepkimeye girerek nitrik aside dönüşür. nitrik asidin sindirim sisteminde kansere yol açtığı kanıtlanmıştır.
e 250 sodyum nitrit olmayan sucuk varmı bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottoserdar
Hocam e250 değil radyo aktif olsa bunlara kaç yazar
Iyiymiş oranın tükkanıymış
bunlara kaç yazar derken neyi kastettiniz? -
Geçenlerde peynir almak için girdim. İğreneceksiniz ama sineği de peynirle birlikte streçlemişler. Gösterdim. Tabii ses yok. Bıraktım ve çıkış o çıkış. Belki oradaki personelin dikkatsizliği ama iğrendim. Bir daha da girmem.
Ben de doğma-büyüme ve 99 a kadar Gölcük Garajlarda ve İmam Hatip Lisesinin (eski) oralardaydım..
Ara ara gidiyorum burnumun direği sızlıyor gerçekten :(
Değirmendere sahile de epey geldik,parkın ordaki köşedeki çay bahçesinde (hemen yanında simitçi olan :)) görüşürüz inşallah birgün :)
Komşuymuşuz :)
İNŞAALLAH kardeşim.gölcük saray ve dünya sinemasında 1997-1998 arası çalıştım.gölcük değirmendere'ye göre fazla değişim geçirmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kulka
Komşuymuşuz :)
siz nerede ikamet ediyorsunuz? -
Necip Fazıl caddesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: kulka
Necip Fazıl caddesinde.
siz azad inşaat'ın yaptığı sitelerdemi oturuyorsunuz? -
E250 kullanmayan sucuk varmı dolapktaki namettede bu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 23 Aralık 2015; 22:56:18 >
alayım 5 kilo, ama nerden nasıl.
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- kahve dünyası 1 alana 1 bedava
- afyon eko sucuk yorumları
- adam blue parfüm
- saka su kampanya
- büyük indirim günleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X