bugün hayatımın belkide en olaylı günü oldu.ve başlıyorum olayları anlatmaya. bir arkadaşım telfonla mesaj attı.mesajda "görkem çabuk esparka gel. feridun düzağaç gelmiş" yazıyordu.karınımın aç olmasına rağmen koşa koşa gittim.herşey güzeldi ve anlamlı bir gündü.arkadaşım okuldan çıkıp direk esparka gittiği için okul çantasından 2 büyük harita metod defter alıp imza kuyruğuna geçtik.ve 1. ve etkisi kısa süren şok başıma geldi.arkadaşımla sırada konuşurken önümdeki kız bana döndü ve "artık sen sus bence" dedi.şok olmuştum.arkadaşım duymadı.ve renk vermemek için çok çaba sarf ettim.5 dk sonra bu şokun etkisi geçti.neyse sıra bize geldi.biz defterlere imzalatmak ayıp olur diye herkesin yaptığı gibi f.d nin imza verdiği masanın üstünden 1er boş cd kabı alıp imzalattık fotoğraf çektirdik felan.sonra orda çalışanlardan biri "ben size eşlik edeyim" dedi.ve neyse biz tırstık ve müşterinin tekinin adama birşey sormasıyla bizde fırsattan istifade ederek kaçtık.meğer o boş cd kabını imzalatınca cdsinide almak zorundaymışız.sonra giderken o hani öten kapılar varya o öttü bizde.neyse dedik bizim paramız yok.kasiyer kız o zmn arayın birini getirsin para felan diyo.hadi gidin dedi. neyse orda müşteriler tarafından baya bi kargaşa oldu.bende aslında zorlasalar yapamam diyeceğim bi hareketi şeytana uyup yaptım.nedirki bi boş cd kabı ve üstünde kocaman ismim yazıyo napcaklar onu diyip aldım elime cd kabını tam gidecez. arkadaşım bnmkini al dedi.yok dedim olmaz dedim.neyse bn orda basıp gitsem bişey olmucak bi baktım kasiyer kız bana bakıyor.çağırdı yanına ve git şu güvenliğe dedi.ve bağırarak bu yaptığın hareket çok yanlış dedi.sonra güvenlik geldi. beni bi kenara çekti.dedi ki bana ne hareket çektin lan ablaya dedi bana. dedim sadece boş cd kabını aldım dedim.ama hareket çekmişin diyo dedi.şoktayım. sonra kız geldi. adam anladı bnm kıza hareket çekmediğimi.sonra dedim nedirki boş cd kabı.bn bakışlarımla şunu imaa etmeye çalışıyorum"nerden bileyim sadece beni uyardınız bi daha olmasın dediniz al cd kaını git dediniz sonra sizin ne işinize yarıyacak"sevgili görkem kardeşime" yazılı boş bi kap"dercesine baktım.sonra hadi git dedi güvenlikçi.sonra hızlı adımlarla ordan uzaklaştık.olayın şoku hala üzerimdeyken arkadaşımda eğer bana yanlış bi hareketin olursa bunu bütün sınıf duyar derken oda güvenlikçiye sövüyordu.tek duyduğum onun ağzından "alsın g*tüne soksun boşwer fotoğraf daha önemli".sonra biraz yürüdükten sonra hava kararmış vaziyette. ayağımı demir çubuklu bir parmaklığa dayamış.olayı konuşuyoduk.sonra farkettimki demiri iyice ayağımda hissediyorum.bi baktım ayağımı çekemiyorum.ayakkabyı delen demir ayağımı delmek üzere ve bacağıma kıramp girdi ayakabımı çıkardım artık napıyım.sonra ayakkabıyıda kurtardık.buda 3. şokum.arkadaşım gülmek ten yerlerde.sonra konuşmaya devamettik.ben duvara yazılmış olan bi yazının harflerinin üzerinden parmağımla geçiyorken(konuşurken öyle oyalanıyordum)kadın geldi ve bu yazıları demek siz yazıyorsunuz diye bağırdı bize. buda 4. şokum oldu.
vay anasını sayın seyirciler şaka bir yana kötüymüş neyse olan oldu geçti gitti işte sadece bir anı kaldı zihninde amerikan filmlerinde ne derler '... en azından torunlarıma anlatacağım bir hikayem var'
bu olayları duyduktan sonra ölsem imza gününe gitmem
Sanırım üzerinde çöl ve kutup ayısı kombinasyonundan sadır olan bir hal var kardeşim:)
quote:
Orjinalden alıntı: ciddiyetsiz gorkem
bu da o talihsiz günden kalan bir hatıra
5.şok'da benden olsun.. farkettin mi bilmiyorum ama dvd top 10'a girmişsin haberin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: antique
quote:
Orjinalden alıntı: ciddiyetsiz gorkem
bu da o talihsiz günden kalan bir hatıra
5.şok'da benden olsun.. farkettin mi bilmiyorum ama dvd top 10'a girmişsin haberin olsun
farkettim çoktanda.siz farketmezsiniz diye düşündüm
MEDİAMARKTA GELMİŞ GALİBA BEN KAÇIRMIŞIM YA HİÇ HABERİM YOKTU ESKİŞEHİRLİSİN DEMEK
FiLm Gibi oLay Yahu.
bende ciddiyetsiz gorkem in söz ettiği arkadaşıyım
Bu kadar 4 talihsiz olay 20 dk içinde olur mu yau...
Belki Feriduna "paramız yok albümünü alamayacaz"deyip belki imzalı boş cd sini verirdi.Yanımdada 2 ytl vardı danışmaya dedik ama illaki 9 ytl lik cd si ile alınacakmış yau...
çok çalışıp bu forumu satın alacam;
aldıktan sonraki ilk işimde T.C kimlik no kontrollü bir yaş sınırı uygulaması getirmek , çünkü cılkı çıktı artık....
doğru valla kardeş 10 yaşındaki çocuk bile üye oluyo artık .... çıktı bu işin bide üye olup 4 mesajda bırakıp gidiyolar bende sinir pluyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme