Şimdi Ara

Fergani Uzay, ilk uyduyu fırlattı! Türkiye, “Uluğ Bey” adında kendi GPS sistemini kuruyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wakari_mayo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy şu anda #1
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece Türkiye değil, doğu Avrupa ve orta Asya da görev alanına girecek gibi bir açıklama, dost ve kardeş ülkelere de hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar böyle konuşuyorlar ama ben 5 yıl sonrasını merak ediyorum. O gps sistemini kuramayınca nasıl bir tavır hal içinde bulunacaklarını çok merak ediyorum. Bu şey gibi olacak muhtemelen , karadenizde gaz bulduk açın kapıları camları, ama gaz maz yok zama devam gibi.

Bugün uydu fırlarmak çok zor bir şey olmamalı ortalama bir dünya ülkesi için. Oha falanlık bir durum yok yani .. Zaten ilk kendi gönderdiğimiz uydu dedikleri uydu da hintli bir firmanın toplama kitinden yapılma bir şeydi hatırlarsam. Onu da zamanında yerli ve milli diye yedirmişlerdi.

• ufo U kullanıcısına yanıt

Epri oturup doğru konuşalım. Şak diye ülkeye yetecek kadar donanım üretmeleri beklenemez. Operatörler 5g için adım atmazsa, frekans ihale fiyatları arşa çıkarsa hayata geçmez. o proje. Deprem yardımlarını yöneten bakalık teknoloji bakalığı ise siteminde haklısın.

• Mesajım neden siliniyor admin?

"kandırıldım!" Yazdığım için mi?

ülkenin cumhurbaşkanı, rte yazdığım için mi?

iyice saçmalamaya başladınız!

• GPS vergisi hayırlı olsun

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Bir kısmı komedi olan bir mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 17 Ocak 2025; 1:6:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emeği geçen mühendislere saygılar, beklenen bir gelişmeydi başarıyla sonuçlanması güzel olmuş. Tek sıkıntı konudakilerin bir ara gps’in falan olduğunu öğrenmesi lazım. Halen daha komplo teorileri gibi takılıyor insanlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt

Sak diye beklemiyoruz da 2020'de hizmete giriyor diyor ulaştırma bakanı. 5 sene geçti. Daha ne kadar beklememiz gerekiyor? Bakan "2020'den sonra bekleyin" demiyor ki 2020'de diyor. Ben de niye 2 sene gecikti demiyorum yıllar oldu nerde diyorum.

5G için de adımı atacak olan aynı merci. TR'nin altyapısının sahibi de Tcell'in sahibi de varlık fonu. Devletin yani. Ortada işini yapmayan bir özel sektör şirketi yok ki.

Bu arada sabit internette de hız savaştaki Ukrayna'nın altında  

Sürünüyoruz: Türkiye internet hızında 181 ülke arasında 111. sırada - Medyascope

• ufo U kullanıcısına yanıt

aha en kesin tarihi buldum https://www.donanimhaber.com/cumhurbaskani-erdogan-5g-icin-tarih-verdi--186206

internet hız araştırmaları ne kadar detaylı gerçekten merak ediyorum. şuan ben 1 gbit kullanıyorum ancak karşı binada 15-20 mbit aboneleri çalışıyor. coğrafi ve nüfus olarak ülkeler karşılaştırılıp kategoriye ayrılıyor mu acaba?

• Kaç paraya fırlattırmışlar açıkladılar mı? Ya da uyduda kullanılan çipler yerli üretim mi? Projeyi parçaları satın alıp lego gibi mi birleştirdiler?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.