Şimdi Ara

Ferdinand & JPanther 2 sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki tankı da inceledim. Forumlarda dolaşıp bilgi toplamaya çalıştım daha önce açılmış konulardan. Ancak herkes Ferdinand daha zırhlı diyor. Tanks.gg de incelediğimde ön zırhı daha kuvvetli gözüküyor ancak üst zırhı JPanther 2 kadar sağlam değil ve çok daha büyük. Bu da daha kolay bir av haline getiriyor gibi. Dahası yan çevirerek açı verme şansınız da yok çünkü zayıf noktaları kabak gibi ortaya çıkıyor anında. JPanther 2'de ise yan açı verme şansınız var. Baktığım zaman JPanther 2 hem daha sağlam hem de daha hızlı geliyor. Ama insanlar Ferdinand daha sağlam diyor. Kafam karıştı. Ayrıca bir de şu mürettebat olayı var. Ferdinand daha fazla mürettebata sahip bu sebeple bir avantaja sahip gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?



  • Jpanther2 daha iyi, oyunda zirhli ama yavas tanklarin kaderi belli, bi yere gider olmeyi beklersin ancak hizli tanklarla oyunun akisini degistirebilir, gerektiginde kacar veya pozisyon degistirip takima katki saglarsin.
    Ferdinand zirhli gibi gorunse de 200 un ustunde deliciligi olan her tank nerdeyse sag tikla bile onden seni delebilir, o yuzden tavsiye etmiyorum bu tanki.
  • Ferdinand'ın zırhı en son 4 sene önce işe yarıyordu,o değirmenin altından çok sular aktı jpanther daha iyidir,mobilitesinin hayrını çok görürsün.gerçi şu anki rng ve metada o bile kasılsa da ferdinand'dan iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Alman TD'sinde gidebildiğin kadar gitmeyi planlıyorsan ve elinde fazladan bir Alman mürettebat yoksa tabii ki Ferdinand öne çıkıyor. Ayrıca bir sonraki araç olan Jagdtiger'ın oynanış stiline de alışmış olursun çünkü JP2 biraz daha orta tank avcısı konumundayken Ferdi ve JT ağır tank avcısı sınıfındalar ve o şekilde oynanmaya müsaitler. Ferdi'yle en son oynadığımda zırhını hiç dert etmiyordum çünkü geride bir çalılık arkası bulup uzun mefaden avlanmak yeterli korumayı sağlıyordu. JP2'de ise çok daha yakın mesafelere gitme ve daha mobil bir oyun imkanı var tabii ki.
  • Ferdinand hem yavaş. Jp2 hareketli zırhını daha efektif kullanabilirsin. Ferdinand sadece tiger p den avcı dalına geçerken mantıklı. Avcı dalının başından başladıysanız kesinlikle jp2 kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.