Şimdi Ara

Feral flare nautilusa baya yaramış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Camp temizlemek falan çok rahat hatta pasif w feral 3 saniyede ifritleri temizliyor

• Sen WW yi gör. Her vuruşta 250 can çeker mi bir hero ya
  • O değilde Nautilus sup op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Üstünde çok güzel hasar tutabiliyor ve kombosunu güzel yapınca Stunlar, slowlar derken çok iyi oluyor.
  • Bu wriggles ı Ff ye tamamlamak için 25 stack gerekmiyor mu ? Denedim 1 kere de yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: özdemirburak

Bu wriggles ı Ff ye tamamlamak için 25 stack gerekmiyor mu ? Denedim 1 kere de yapamadım

30 oldu qnq.

• nerflenmesi iyi oldu ff li aatroxun %50 nin altındayken w sunun pasifiyle birlikte kırmızı keserek %90 cana fullendiğini gördüm. oyun sonu iyice stacklenince hele can çalmayla birlikte biraz tadı kaçıyor işin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

nerflenmesi iyi oldu ff li aatroxun %50 nin altındayken w sunun pasifiyle birlikte kırmızı keserek %90 cana fullendiğini gördüm. oyun sonu iyice stacklenince hele can çalmayla birlikte biraz tadı kaçıyor işin

Orantılı oldu,geri dönen herolar var metaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

nerflenmesi iyi oldu ff li aatroxun %50 nin altındayken w sunun pasifiyle birlikte kırmızı keserek %90 cana fullendiğini gördüm. oyun sonu iyice stacklenince hele can çalmayla birlikte biraz tadı kaçıyor işin

Hocam bi zahmet canını fullesin, feral flare aldığına göre 20 dk civarı olmalı oyun o zamanlarda zaten aatroxun bir redi çok rahat kesmesi ve life steal yapabilmesi lazım

• Nautiliusa feral kasmak kadar sacma bisey yok camplari kite yaparak hep rahat temizliyodu zaten he kite yapmayi bilmeyen tr oyunculari icin op oldu haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Smitake

Nautiliusa feral kasmak kadar sacma bisey yok camplari kite yaparak hep rahat temizliyodu zaten he kite yapmayi bilmeyen tr oyunculari icin op oldu haklisin

Westin challengeri konuşuyor.
  • Ligimi kümemi bul sana challenger olma taktigi veriyim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.