Şimdi Ara

FENLERİN %42 ETKİLEDİĞİ YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah aşkına çarpma durumunda olan yüzdeyi nasıl sayısal olarak toplayıp fenler %42 etkiliyor diyebiliyorsunuz ? ozaman sizin mantıkla ygs %40 etkiliyor diye bir sosyal sorusu bir lys mat sorusunun 2 katından daha fazla puan getiriyor ? %42 yi 3 e böleceksinizki fenlerin ortalama yüzde kaç etkilediğini bulabilesiniz, hiç bir sayısal puan türünde fenlerin etkisi matematikten fazla değil.

80 mat sorusu %18 den 80x18=1440
    30 fizik 30 kimya 30 biyolojiyi ayrı ayrı yüzdeleriyle çarpsak 30x13+30x14+30x15= 1260

tabiki bu mf3 için, mf4 ü siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 15 Haziran 2017; 9:26:56 >

• o benimde dikkatimi çekti, bi fen sorusu 3 lys mat falan diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 15 Haziran 2017; 9:27:55 >
  • Matin 80 sorusu %18
    Fizik 30 sorusu %13
    Kimya hepsi %14
    Biyo hepsi %15
    Ygs hepsi %40

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim herhangi bir puanlama sitesine git. 1 lys matematik neti kaç puan veriyor(seneden seneye değişen katsayıları hesaba katmıyorum) 1 biyoloji neti kaç puan veriyor bak. 1 matematik neti yaklaşık 1 puan verirken 1 biyoloji neti 1,8 puan veriyor.

Sen o hesabı yanlış yapıyorsun. O %18'lik kısım 80 sorunun tamamı. Kimyanın %14lük kısmı ise 30 sorunun tamamı. Soru başına düşünme. Mesela geçen sene geometri 30 soruda %7 idi bu sene birleşince matematik azaldı geometri arttı. Fenler yine aynı yani

NOT: MF3 için konuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 15 Haziran 2017; 9:28:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decline Dumbell Press

Matin 80 sorusu %18
    Fizik 30 sorusu %13
    Kimya hepsi %14
    Biyo hepsi %15
    Ygs hepsi %40

Arkadaş haklı. Toplama yapılarak karşılaştırılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenin önemi gerçekten çok büyük tek başına Ygs den fazla etkiliyor.Cumartesi günü 2.bir ygs varmış gibi düşünün tüm sıralamalar alt üst olabilir
  • YGS %28
    OBP%12
    MATEMATİK 5+18=%18
    FEN 13+14+15=%42
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralBeterali

Kardeşim herhangi bir puanlama sitesine git. 1 lys matematik neti kaç puan veriyor(seneden seneye değişen katsayıları hesaba katmıyorum) 1 biyoloji neti kaç puan veriyor bak. 1 matematik neti yaklaşık 1 puan verirken 1 biyoloji neti 1,8 puan veriyor.

Sen o hesabı yanlış yapıyorsun. O %18'lik kısım 80 sorunun tamamı. Kimyanın %14lük kısmı ise 30 sorunun tamamı. Soru başına düşünme. Mesela geçen sene geometri 30 soruda %7 idi bu sene birleşince matematik azaldı geometri arttı. Fenler yine aynı yani

NOT: MF3 için konuştum

Hocam aynısı yazacaktım ben yazana kadar yazmışsınız zaten
    Mat bu kadar etki ediyorsa mf4 ler hiç fen kasmasın o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 15 Haziran 2017; 9:39:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıkla 5+18 yazmısım.sadece 18 olacak
  • Matematik adamdır.
  • Zülküf o yüzde 18 tüm matematik.Soru başına yüzde değil.Soru başına yüzdeyi bulmak istiyorsan 18/80 yaparsın
  • % filan bilmem ama hesaplamıştım ben

Ygs yaklaşık 160 puan

Lys1 yaklaşık 71,3

Lys2 Fizik 49,2
    Kimya 50,1
    Biyoloji 62,1

+100 taban puanı
    +60 Obp
    Biraz fazla çıkıyor ama oran olarak bu civardı
  • MF4 ü hesaplayan çıktı mı
  • mf3te bıo fızık arasında cok az fark var ama mf4ve mf2de daha cok fark var, nedır bu mf3lerın cektıgı a m k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada bu ne saçma bi hesaplamadır 18*80 ne alaka sjsksnsjjs

Sana % işareti ögretmediler mi dostum, eminim mat bittigi için kına yakmışsındır

• Hocam fenden bir anda düşük yapınca sinirlenip mi açtın ne yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.h2182

bu arada bu ne saçma bi hesaplamadır 18*80 ne alaka sjsksnsjjs

Sana % işareti ögretmediler mi dostum, eminim mat bittigi için kına yakmışsındır

Hesabı yanlış ama dedikleri doğru. İnternetten her sorunun kaç puan olduğuna bakıp karşılaştırınca mf3 de matematik önde çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Matematiğin 1 soruda verdiği puan - biyonun 1 soruda verdiği puan

FENLERİN %42 ETKİLEDİĞİ YALANI
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Matematik adamdır.

Gerisi yalan.
  • Abi ciddi ciddi girip cevap yazacaktım vazgeçtim y ahahahah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.