bakinin tuncaya attığı kasti tekme öncesi tuncay bir pozisyonda kendini yere atmış , üzerinede kendinden efekt koyup 3-4 takla atmış ve rakibinin sarı kart görmesine neden olmuştu. bana göre haklı bir karardı . hakem bir önceki pozisyonda yaptığı hatanın farkına varmış olmalıki o pozisyonda kar vermedi. Yoksa tuncayı maç boyunca kimse tutamazdı ! tucay = serhat 2 !
Nesi haklıydı açıklar mısn ? Her önune gelen sarı kart yei diye tekme mi atıcak ?_ Futbol bu şiddet deil tabi olucak şiddette haketmek diye bir şey var mı ya ? Ne kadar boş konuşuyorusn.
Evet Tuncay haketmişti tekme yemeyi.Rakinin sana top oyunda yokken bile itip kakıyor,sürekli tekme atıyorsa direseği geçireceksin ki pozisyon icabı yüzüne cesaret edemesin.Tövbe tövbe
Yavuz hırsız ev sahibi misali.....
quote:
Orjinalden alıntı: hell_quard
Nesi haklıydı açıklar mısn ? Her önune gelen sarı kart yei diye tekme mi atıcak ?_ Futbol bu şiddet deil tabi olucak şiddette haketmek diye bir şey var mı ya ? Ne kadar boş konuşuyorusn.
su fenrde yeni bitmelere kıl oldum . uğur boral bide olcaymı ne tekme atmaya basladılar . ulan dun *oktunuz bugunmu kokmaya basladınız. Kemalde boyleydi . milli takıma gitti her topa atlar oldu beckham edasıyla. bu fener niye sevilmez sorusnun yüzlerce cevabından bir tanesi . futbolcuları şımarık. aralarında alex ve tümer en iyisiydi. tümer gerçi beşiktaş terbiyesi almış bir futbolcu. Bakın nobreye .
Hakem Fener'in yaptıklarına göz yumdu.Hele hele uğur boral mıdır nedir
Beşiktaşın 11 kişi ile maçı bitirmesi ne kadar dokundu bazılarına. Alıştılar 10 kişi ya da 9 kişi ile kadıköyde oynamamıza. Dua etsinler 11 kişiydik 10 kişi kalsak yenerdik kesin
beşiktaşa zaten kırmızı kart gösterilmemeli.zaten oynadıkları futbol belli bide 10 kişi..
Beşiktaşın 11 kişi ile maçı bitirmesi ne kadar dokundu bazılarına. Alıştılar 10 kişi ya da 9 kişi ile kadıköyde oynamamıza. Dua etsinler 11 kişiydik 10 kişi kalsak yenerdik kesin
Neden kabullenemiyorsunuz ? size yapılsa aynısı kesin kırmızı dersiniz..Biraz mantıklı düşünün.Sizede kaç tane pozisyonda hakem hatası yapıldı bn bunu kabul ediyorum Özellikle Uğurun yaptığı kabul edilemezdi...Maç bizim hakkımızdı sizin oldu.Sağlık olsn..Tebrikler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme