Şimdi Ara

FENERİUM 'UN YAPTIĞI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 9 yaşındaki oğluma çok istediğinden orjinal bi forma alayım dedim izmirde.alsancak feneriumu tel aradım çubuklu forma varmı diye yaşta beklirttim var dedi ve ertesi sabah gittim mağzaya elimizde şu an çubuklu yok (beden olarak)dedi.neyse fazla uzatmadım orada ve ayrıldım.başka bir spor mağzasına gittim orada 1 adet aradığım beden buldum.isim yazdıralım dedim anca akşama veririz dedi formayı aldım (efsane çubuklu forma) ve eve geldim.ve bugün balçovadaki feneriuma gittim ism yazdırmaya .ilgili arkadaş aldı yazarız dedi ücretini ödedim 1 saat bekledim ve sonuç hüsran baskı makinası sardı yapıştırdı dedi.ama yenisini vericez dedi ok dedim ama çubuklu forma onlardada yokmuş 2 haftaya kadar gelir dedi.nasıl bir fenerium ellerinde ürün yok.bende oğlumun isteği üzerine mavili formadan aldım ama elimizde şimdide rakam yok yarın baskıyı yapar veririz diyor evimyakın olsa neyse git gel 70 km.birde elazığspor maçında bilet fiyatlarından yakınan başkan forma fiyatlarını görmüyor galiba barcelona forması bile 95 tl bizim fenerin forması 99 tl maşallah.abi ilallah ettirdi iki gündür beni.neyseki renklerine aşığız.
    konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama.

• haklısın dostum.fenerium ürünleri maç biletleri inanılmaz pahalı.asgari ücretle geçinen bir aile nasıl ürün alıp maça gitsin.halkın takımını halktan uzaklaştırıp belli bir zümrenin eline geçirmeye çalışıyorlar.
  • barceolna forması 95 Euro
  • Babalık böyle bir şey işte dostum,fedakarlık ister.
  • çok haklısınız da,barça forması nerde 95 lira gidip alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.