Şimdi Ara

Fenerium Mucizesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazaları, şike soruşturmasına rağmen 2011'de yüzde 53 büyüyerek 60 milyon lira bütçeye ulaştı. Asbaşkan Abdullah Kiğılı geçen yıl 300 binden fazla forma satıldığını açıkladı.

Fenerium mağazaları 2011'de para bastı. Kulübün resmi ürünlerini satan Fenerium, 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturmasına rağmen geçen yıl yüzde 53 büyüdü.

Asbaşkan Abdullah Kiğılı, başkan ve yöneticilerin durumu nedeniyle Fenerium ürünlerinin daha fazla ilgi gördüğünü söyledi. Kiğılı, 50'si kulübe ait olmak üzere Türkiye genelinde 75 Fenerium mağazasına sahip olduklarını bildirdi.

Mağazalarda formanın yanı sıra çok çeşitli ürünler sattıklarını kaydeden Abdullah Kiğılı şunları söyledi:

"Bu yıl gömlek satışında 15 bin adedi geçtik. En çok forma satıyoruz. Formalara en çok Alex'in ismi veriliyor. Yıllık forma satışımız 300 bin adedi geçiyor. Bunların dışında yüzük, saat, çakmak, yeni doğmuş bir çocuğun zıbınını dahi verebiliyoruz. Çocuk ve kadın kıyafetlerimiz var. Satışların yüzde 15'ini bayanlara yapmaya başladık. Satış ve adetler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un satış mağazalarının tamamını topladığınızda ancak bir Fenerium edecektir."

Abdullah Kiğılı, Fenerium mağazalarının yılda 5 milyon liraya yakın lisans verdiği ürünlerden satış geliri olduğunu belirterek, "Fenerium mağazaları 2011'de bir önceki yıla göre yüzde 53 büyüme kaydetti ve cirosu 60 milyon lirayı aştı. 2012'de 15-20 yeni mağaza açacağız. Yüzde 25-30 büyümeyi hedef koyduk" ifadelerini kullandı.

Tost makinesi yolda
    Bu yıl piyasaya sürecekleri yeni ürünler hakkında da bilgi veren Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe tost makinesinin piyasaya çıkmak üzere olduğunu açıkladı. Sarı-lacivertli yönetici, "Fenerbahçe tost makinesi için lisans vermek üzereyiz. 1-2 ay içinde satışa çıkacak. Tost ekmeğini makineye koyduğunuzda ekmek üzerinde Fenerbahçe amblemi çıkacak" diye konuştu.

• gsstore+kartal yuvası ve trabzonunkini toplasan bir fenerium etmiyor sanırsam

Abdullah Kiğılı'ya helal olsun valla onun sayesinde buralara geldi Fenerium
  • ben belge görmeden artık fb'nin yaptığı hiçbir açıklamaya inanmıyorum..inana varsa inansın.
  • kaynak ?
  • Tost makinasi iyiymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basinin yaptigi haberlere pek takilmayin.fenerium un para bastigini gazeteden okuyarak bilmeye gerek yok.bugune kadar her zaman en fazla satis ve kazanc feneriumda oldu.inanmiyorsan elinin altinda google var arastir gor.hele hele 3 temmuzdan beri iyice artti kazanc.taraftar olarak gorevimizi yerine geitiryoruz her zaman.hiz birseye inanmiyorsan kadikoydeki mactan sonra git gor feneriumu.balik istifi gibi icerisi.kasadaki sirayi da gorursun kendi gozlerinle.

bu sadece orada ki fenerium.tr genelinde fenerium surekli para basiyor.sen inansanda inanmasanda bublar gercek
  • serdar adalı ve tayfur hoca hapisten cıktıktan sonra beşiktaşlılarda olan bu değişiklik oldukça ilginç.aynı temizleninde gelin diyip sonra destek için metrise gidilmesi,aynı trabzonun haklı şampıyonlugunu kutlayıp bir gün sonra geri çekmek zorunda kalmaları gibi.alışmaya başlıyorum.burda fenerli bir arkadas fener konusuna mesaj yazıyor hemen atlayın durmayın.kaynak nedir falan ne fişmi gösterelim illaki.inanmıyorsan inanma git kendi konunda yaz.sonucta beşiktaş ile ilgili bi iddia olsa cevap hakkı doğar anlarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Tost makinasi iyiymis.

onca şey dururken neden tost makinesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

Tost makinasi iyiymis.

(T)uncay (O)rtega (S)erhat (S)erhat (C)eyhun (Ü)mit

İşin esprisi tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

Tost makinasi iyiymis.

Amblem cikiyormus ya, ondan.
  • Tost makinasını alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

ben belge görmeden artık fb'nin yaptığı hiçbir açıklamaya inanmıyorum..inana varsa inansın.

siz alışmışsınız salı pazarından forma almaya..herkezi kendiniz gibi görmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

ben belge görmeden artık fb'nin yaptığı hiçbir açıklamaya inanmıyorum..inana varsa inansın.

bank asya'daki formalarlar kapıştırırsınız artık
  • quote:

quote:

quote:

bkz.provokatör bkz.kıllık çıkarmak bkz.maydanoz olmak bkz.rezil olmak

baka baka bir hal olduk

• Tost makinasından alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

quote:

quote:

bkz.provokatör bkz.kıllık çıkarmak bkz.maydanoz olmak bkz.rezil olmak

baka baka bir hal olduk

ben sadece fikrimi söylüyorum, fb yönetimine inanmıyorum diyorum, beni görmek istemiyorsan blok var yukarıda..bende sana ağzıma geleni sayabilirim ama saymıyorum eleştiri okumayı öğreneceksiniz.

• quote:

İster inan ister inanma hocam, emin ol şu topice yazar herkesin en az iki forması, atkısı, envai çeşit ıvır zıvırı vardır. Hani alan biz olduğumuz için, adımız kadar eminiz. İnanma mecburiyetiniz yok sonuçta. Hani çok da dert sanki bize, ister inan ister inanma

Bunun yanında lacivert gömlekler şahane, ben de aldım bir tane.
  • quote:

ben sadece fikrimi söylüyorum, fb yönetimine inanmıyorum diyorum, beni görmek istemiyorsan blok var yukarıda..bende sana ağzıma geleni sayabilirim ama saymıyorum eleştiri okumayı öğreneceksiniz.

belgelerle ilgili olan yorumuna yazılmış birşey değildi yazım.Gayet iyi biliyorsun niye yazdığımı.
  • quote:

İnanmiyorsan maliyeye sikayet edersin, bakin bunlar bu kadar ciro var diye aciklama yapiyorlar vergi durumu nedir diye.
  • quote:

Ne belgesi yahu? Fenerium'un para bastığını bilmeyen yokki..

Ayrıca hisseleri borsada işlem gören bir şirket yalan beyanda bulunamaz.Bu Spekülasyona girer ve SPK adamın aklını alır..

Ve buradan sadece bir mağazanın doluluk oranı ile nasıl ciro yapıldığını görebilirsin.

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25700

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.