Şimdi Ara

Fenerin önü 10 yıl kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şike muhabbetine güzelim takım ne hale geldi şu gs lilerin bile diline düştük. fener zor toparlar gibi geliyor bana. eskisi gibi çok fanatik olmasam da fenerliyim . fenere büyük tuzak kurdular başkanla teknik direktörle futbolcularla taraftarı birbirine düşürdüler . yapılanlar unutuldu gitti tabi. yapanın yanına kar kaldı gs nin önü açıldı. yoksa fener alıp başını gidecekti siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

• 3 kulvarda devam eden tek takım...Sen herşey bitti diyorsun...Devre arası düzeltirler birşeyleri..Aykut mu gider, Diego mu alınır, yapılır birşeyler..Daha ne bittide hemen umutsuz oldunuz

Altı üstü bir derbi deplasmanını kaybettik. Geçen seneki maç neydi bu haftaki neydi. Bırakta GS liler düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

3 kulvarda devam eden tek takım...Sen herşey bitti diyorsun...Devre arası düzeltirler birşeyleri..Aykut mu gider, Diego mu alınır, yapılır birşeyler..Daha ne bittide hemen umutsuz oldunuz

Altı üstü bir derbi deplasmanını kaybettik. Geçen seneki maç neydi bu haftaki neydi. Bırakta GS liler düşünsün

3 kulvarda devam eden takım nereye kadar gider bu futbolla ? Elbet bu oyunla bi kesik yicez. Bunuda görmemiz lazım. En ufak ışık yok futbol olarak
  • Aykutun gelişiyle kesildi.Bu adam yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Artık gidicek.Beden hocasından herhangi bir artısı yok gelmiş tdlük yapıyor Fenerbahçede.Bunun egosu yüzünden Emre Alexi kaybettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

3 kulvarda devam eden tek takım...Sen herşey bitti diyorsun...Devre arası düzeltirler birşeyleri..Aykut mu gider, Diego mu alınır, yapılır birşeyler..Daha ne bittide hemen umutsuz oldunuz

3 kulvarda devam eden takım nereye kadar gider bu futbolla ? Elbet bu oyunla bi kesik yicez. Bunuda görmemiz lazım. En ufak ışık yok futbol olarak

tamam bi şekilde fener gene mücadele ediyor çünkü diğer takımlar çok zayıf. şike muhabbeti olmasa fener o zamanki kadrosunu daha da geliştirecek şu an rakipsiz olacaktı ligde

• Bence sorun bizde ne olsa bir hoşnutsuzluk var. Bu takım 10 maç üst üste kazansada 1 maç kaybedınce teknık adam ıstıfa etsın denılıyor. 1 şampiyonluk gecen sene son maçta şampiyonluk gitti ve turkıye kupası alındı. Bu sene ıse 3 kulvarda şansımız devam ediyor. Ama kafalar değişmediği sürece bunlarında sürekli olacağını düşünmüyorum.
  • Geçen sene play off olmasa afedersin 9 puanı geçirmişlerdi. Halen son maç şampiyonluk gitti diyorsunuz. 3 kulvardayız evet, giden 3 puan. FENERBAHÇE'min canı sağolsun. Ama o başlardakiler gitmeden o 3 kulvar da ne kadar süre ne yapacağız belli değil. Futbolumuz bi umut verse diyeceğim ki eyvallah. Ama yok. 2. yarı başında hatırladığım kadarıyla daha ilk saniyeler de Galatasaray hemen atağa kalktı. Bizimkiler ise her zaman ki yaptıklarını yapıyorlar. Ver geriye, top çevir. Ver orta sahaya. Sonra gene geriye. Bi baskı ye ver Volkan'a şişirsin ileri. Bu mudur ? Caner sadece provake etmeye çıkmış. Bi halt ettiğini görmedim ilk yarı. Ben sinirden " ver şu dengesiz'e kartı artık " dedim. Kendi takımım daki futbolcu(!) için kart istiyorum. Ne hale düştüğümüzü görün artık. Gökhan FT'ye sarılmış ihanet etmiş bla bla. Yok öyle birşey. Biz taraftarız. Ne FT ile bi geçmişimiz var ne de yakınlığımız. Ben zerre tebrik etmem FT'yi. Ama Benim Day'ım vs Gs'lidir. Aradım tebrik ettim. GG ile de FT'nin durumu budur. Bi yakınlık vardır. Olay'a taraftar gözüyle bakmamak lazım. Kimisi uzatılan el'e hasireleee der. Kimisi gider sarılır. Karakter meselesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bence sorun bizde ne olsa bir hoşnutsuzluk var. Bu takım 10 maç üst üste kazansada 1 maç kaybedınce teknık adam ıstıfa etsın denılıyor. 1 şampiyonluk gecen sene son maçta şampiyonluk gitti ve turkıye kupası alındı. Bu sene ıse 3 kulvarda şansımız devam ediyor. Ama kafalar değişmediği sürece bunlarında sürekli olacağını düşünmüyorum.

Geçen sene şampiyonluk bir maçla kaçırılmadı güzel arkadaşım 9 puan gibi bir farkla playoff denen şaçmalık başladı

ayrıca Türkiye liginde Zaten şampiyonluk için yarışan 3 tane takım var biri birinci biri ikinci biri üçüncü oluyor

siz bu kafada devam ettikçe limasol galibiyetini ve Türkiye kupasını sabaha kadar kutlar hale geleceksiniz

• 3 puan kaybettik ama kazanclarimizda var Aykut hocanin kalmayan kredisi azaldi merakla ne zaman biter diye bekler olduk daha onemlisi Meirelesi kazandik lakin sunuda belirtmek isterim ki daha evelde yazdim bu adam belirttiginiz kadar ustduzey bir futbolcu degil chealsi sallak degil ederini buldu hatta gecti adamlarda satti bu demek degilki mevkisinin kaliteli oyuncularindan degil ama topalla birlikte olmaz emre yollanmasaydi bir ofansif ortasaha alinip cok iyi bir ortasaha olusturabirilirdi simdi 2 ortasaha lazim birini icimizden cikarsak acil 1 tane ofansif lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse kimsenin önünü kesmiyor bana göre,
    baksana yd bile bize cuma maçlarını arka arkaya dayamasına rağmen bizi kimse kesemiyor.

derbi malübiyeti sizi fazla etkilemiş anlaşılan, çok takmışsınız ama artık şampyonluğu derbi maçları belirlemiyor beyler, o günler mazide kaldı, şampiyonu artık tüm lig maçları belirliyor..antalya, bursa, karabük, ordu, eskişehir, kasımpaşa....her maç zor.

son 3-4 haftadır bjk-fb-gs maçlarını izliyorum..fb güzel ve etkili oynuyordu, bjk ise mevkilerindeki eksik oyuncular yüzünden ve teknik oyuncuları sakat olmasına rağmen mücadele ve istek bizi gol pozisyonlarıns sokuyordu... oysa gs ise kötü oynuyordu..topu şişirmekten ve burak'ın kişisel gayretlerinden başka doğrudürüst gol pozisyonuna giremeyen gs dün de iki duran toptan gol buldu, biri de kendi kalesine bekir attı yani düşünün, kendi kalesine atmasa kendi evinde kendi sahasında o kadar seyirciye o dünkü kötü feneri yeneceği yoktu bana göre.

dün fb'li oyunların hiçbiri havasında değildi, iyi oynayan tek musa sow vardır oda yetmedi.

sözün özü daha hiçbirşey belli değil, ilk yarı bile bitmedi haftaya zorlu maçlar var..umarım hakeden şampiyon olur.

• Ya bu neyin tribi allah aşkına. 1 derbi kaybedildi diye ?
    Şu takımın başına adam akıllı bir t.d. şimdi gelse Fener bu kadroyla gsyi şuan ezer.
  • Sadece futbol da degil diger branslar da toparlandilar fark atmistik adamlara ama yetistiler. Gerci kendi dusen aglamaz derler o misal bizim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Bence sorun bizde ne olsa bir hoşnutsuzluk var. Bu takım 10 maç üst üste kazansada 1 maç kaybedınce teknık adam ıstıfa etsın denılıyor. 1 şampiyonluk gecen sene son maçta şampiyonluk gitti ve turkıye kupası alındı. Bu sene ıse 3 kulvarda şansımız devam ediyor. Ama kafalar değişmediği sürece bunlarında sürekli olacağını düşünmüyorum.

Geçen sene şampiyonluk bir maçla kaçırılmadı güzel arkadaşım 9 puan gibi bir farkla playoff denen şaçmalık başladı

ayrıca Türkiye liginde Zaten şampiyonluk için yarışan 3 tane takım var biri birinci biri ikinci biri üçüncü oluyor

siz bu kafada devam ettikçe limasol galibiyetini ve Türkiye kupasını sabaha kadar kutlar hale geleceksiniz

Öyle bir yazmışınki sanki playoff fb 9 puan geriye düşünce getirildi. Yorumlarını daha önce okumasam gslısın dıyecem. Ayrıca geçen sene, ne şartlarda oynadığımızı söyleme gerek yok.

Şampiyonluk için 3 tane takım var demişin, ben fb ilk üçe giremediği zamanlarıda gördüm. Geçen sene ortaya konulan mücadelyi zaten 3 takım şampiyonluk için yarışıyor diyerek basite indirgersen önce kendine haksızlık etmiş olursun.

• Başımızda doğru düzgün taktik veren, oyuncuları fit durumda antremanlar yaptıran, korkak olmayan birisi olsa bu kadroyla tozunu attırır ligin.. gel gör ki aşırı korkak.. sen canerle başla, bekirle basla tam bi saatli bomba adam, düz oyuncuları topla galibiyet bekle.. yetenekli oyuncuları gönder yada yedekte bırak.. stoch gibi hızlı bir oyuncun varken düz vasatları al ilk 11e... takımda 1 tane yırtıcı oyuncu yok.. garibim sow tek başına ilerde birşeyler yapmaya calısıyor..

kuyt desen kapasitesi belli.. yapacağı işler belli.. takım sahaya çıkıyor ne yaptığını bilen yok.. alexi yollayıp aynı sistemi devam ettirip baroniyi oraya monte ediyor.. akıl sır ermiyor.. bu aykut gitmediği sürece ve vasıfsız koşmayan, aç oyuncular olmadığı sürece yenilmeye mahkumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

kimse kimsenin önünü kesmiyor bana göre,
    baksana yd bile bize cuma maçlarını arka arkaya dayamasına rağmen bizi kimse kesemiyor.

derbi malübiyeti sizi fazla etkilemiş anlaşılan, çok takmışsınız ama artık şampyonluğu derbi maçları belirlemiyor beyler, o günler mazide kaldı, şampiyonu artık tüm lig maçları belirliyor..antalya, bursa, karabük, ordu, eskişehir, kasımpaşa....her maç zor.

son 3-4 haftadır bjk-fb-gs maçlarını izliyorum..fb güzel ve etkili oynuyordu, bjk ise mevkilerindeki eksik oyuncular yüzünden ve teknik oyuncuları sakat olmasına rağmen mücadele ve istek bizi gol pozisyonlarıns sokuyordu... oysa gs ise kötü oynuyordu..topu şişirmekten ve burak'ın kişisel gayretlerinden başka doğrudürüst gol pozisyonuna giremeyen gs dün de iki duran toptan gol buldu, biri de kendi kalesine bekir attı yani düşünün, kendi kalesine atmasa kendi evinde kendi sahasında o kadar seyirciye o dünkü kötü feneri yeneceği yoktu bana göre.

dün fb'li oyunların hiçbiri havasında değildi, iyi oynayan tek musa sow vardır oda yetmedi.

sözün özü daha hiçbirşey belli değil, ilk yarı bile bitmedi haftaya zorlu maçlar var..umarım hakeden şampiyon olur.

Alışmışsınız Galatasaray deli gibi saldırsın,göze hoş gelen futbol oynasın rakiplerde kontradan golü taksın,sonra kazandık diye sevinsin..Artık öyle yürümüyor işler işte,bizde temkinli oynuyoruz kazanıyoruz..Kimseye de futbol beğendirmek zorunda değiliz..Kötü futbol oynuyor dediğiniz takım şampiyonlar liginde ilk 16'da,ligde lider,Türkiye kupasından niye elendiğide malum..Sadece Fernandes üzerine kurulu Bjk'de bizi eleştiriyor ya ne diyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Öyle bir yazmışınki sanki playoff fb 9 puan geriye düşünce getirildi. Yorumlarını daha önce okumasam gslısın dıyecem. Ayrıca geçen sene, ne şartlarda oynadığımızı söyleme gerek yok.

Şampiyonluk için 3 tane takıiği zamanlarıda gördüm. Geçen sene ortaya konulan mücadelm var demişin, ben fb ilk üçe giremedyi zaten 3 takım şampiyonluk için yarışıyor diyerek basite indirgersen önce kendine haksızlık etmiş olursun.

sorunda bu işte kardeşim ilk üçe bile giremeyeceğimiz günlere geri dönüyoruz . daraltılıyoruz . mağlubiyete alıştırılıyoruz .

çok değil bence sezon sonuna kadar Taraftarın ne kadar Büyük yanlış yaptığını anlıyacak halece gelecek. umarım .

• Ne bu ümitsizliğiniz böyle olursa lig zevk vermezki. Geçen sene 9 puan. Bu sene böyle giderse 18-20 falan..
  • Ne karaları bağlamalı ne de toz pembe bakmalıyız. Realist olursak:

- TR Kupasının en büyük adayıyız.
    - Avrupa'da gidiyoruz.
    - Ligde de koskocaman bir 2. yarı var. 17'de 16 yapıp 9 puan geriden gelerek şampiyon olduğumuz sezonu unutmayın.

Lâkin:

- Rezil top oynuyoruz, futbolcular maç seçiyor.
    - Özellikle A. Kocaman geldikten sonra derbilerdeki üstünlüğümüzü yitirdik, bilhassa GS maçları.
    - Deplasmanlar resmen hüsran.
  • Resimlerle , görüntülerle belgeli şikenin üstünü kapattılar.Madem şike yoktu neden geçen sene süper final oynattılar.Neden mehmet ali aydınlar istifa etti , fenerin desteklediği demirören geldi?Suçu olmayan adamı 1 sene içerde yatırdılar?Beşiktaşlılarda bu şike soruşturmasında adları geçince birden fenere yanaşmaya başladılar.Gerçi bjk de hep yancıya.O kadar takımın adı geçti şikede , neden birtek galatasaray a bulaşmadı ? Ne yaptılar ne ettiler feneri düşürmemek için milleti oyaladılar ve düşürmedilerde.Asıl Türk futbolunu geriye götüren şike olayıdır baş kahramanıda ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Resimlerle , görüntülerle belgeli şikenin üstünü kapattılar.Madem şike yoktu neden geçen sene süper final oynattılar.Neden mehmet ali aydınlar istifa etti , fenerin desteklediği demirören geldi?Suçu olmayan adamı 1 sene içerde yatırdılar?Beşiktaşlılarda bu şike soruşturmasında adları geçince birden fenere yanaşmaya başladılar.Gerçi bjk de hep yancıya.O kadar takımın adı geçti şikede , neden birtek galatasaray a bulaşmadı ? Ne yaptılar ne ettiler feneri düşürmemek için milleti oyaladılar ve düşürmedilerde.Asıl Türk futbolunu geriye götüren şike olayıdır baş kahramanıda ortada.

Aziz Yıldırım şike yapmayı becerememiş tapelerden anlaşılıyor zaten. Ergun Gürsoyun Adnan Polatın yanında stajer kalır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.