Şimdi Ara

Fenercell numara taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 04.07.15 tarihinde Avea'ya gittim ve Vodafone olan hattımı Fenercell'e taşımak istediğimi bildirdim. Gerekli formları doldurup günün gelmesini bekledim. 10.07.15 tarihinde "12.07.15 tarihinde saat 06.18de hattınız kullanıma açılacaktır" içerikli bir mesaj geldi ancak bugün 13.07.15 tarihinde olmamıza rağmen henüz hattım açılmış değil. Vodafone hattım da kapalı durumda o yüzden müşteri hizmetlerini de arayıp yardım isteyemiyorum. Ekstra bir iletişim numaram da şuanlık yok. Ne yapabilirim ?



  • Sim kartı telefona takıp şebeke seçin ve bekleyin.
    Eğer Avea-Fenercell şebekesine bağlanamazsa o zaman sıkıntı var demektir.
    Şebeke bulursa önce 9333'ü arayın FATURASIZSA 1 kısa süreli sabit hat veya mobil araması yapın FATURALI-FATURASIZ fark etmez 4-5 dk bekleyin yorum altına durumu iletirseniz yardımcı olan diğer arkadaşlarda çıkabilir.
  • Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Avea şebekesini seçip bağlanmayı denedim ancak maalesef "Bağlanamıyor.Daha sonra tekrar deneyin." hatasını aldım.
  • o halde avea ya da fenercell m.h ile görüşmelisinixz.
  • cevaplarınız için teşekkürler. Online olarak görüşme ihtimalim var mı müşteri hizmetleri ile çünkü başka telefon yok şuan elimde arayamıyorum.
  • Amacım konuyu hortlatmak değil ancak bilgi sahibi olamadım. Vodafone faturasız hattımdan fenercell e geçiş yapmak istiyorum. Turk Telekom mağazalarından birinde görevli arkadaş şunu söyledi. "önce Türk Telekom a geçiş 90 gün sonra fenercell e geçiş yapabilirsiniz" bir de fenercell sim kartları yokmuş. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Bu verilen bilgi benim aklıma yatmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egos1907

    Amacım konuyu hortlatmak değil ancak bilgi sahibi olamadım. Vodafone faturasız hattımdan fenercell e geçiş yapmak istiyorum. Turk Telekom mağazalarından birinde görevli arkadaş şunu söyledi. "önce Türk Telekom a geçiş 90 gün sonra fenercell e geçiş yapabilirsiniz" bir de fenercell sim kartları yokmuş. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Bu verilen bilgi benim aklıma yatmadı.
    Yanlış bilgi sakın öyle bir şey yapma başka bayi varsa oraya git sor telekoma geçersen fenercell geçişi bir nevi tarife değişikliği gibi olduğundan kampanyalardan falan yararlanamazsın. Direk bayiden fenercelle geçiyorsun başka bayide şansını dene derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Başka bayiye gideceğim, teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyaspor da olur taraftar hattı istiyorsan bayi elinde fenercell sim kartı yok diye böle demiştir
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Fenercell e geçişimi yaptım. Uyarıda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egos1907

    Aynen öyle Fenercell e geçişimi yaptım. Uyarıda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.