Bildirim
Fenerbahçemizin En Güzel Marşı (Aradığınız Marş :) )

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Marş ta güzel klip te
Eline sağlık kim hazırladıysa. -
gfb gibi kfy'nin de eski günlerine dönmesini o kadar çok istiyorum ki. -
Yanılmıyorsam geçen Milano maçında molada da çaldılar bu besteyi. Anonsçu değişmiş diyorlardı. İyi olmuş , harika beste. -
quote:
Orijinalden alıntı: Schwimmer
Yanılmıyorsam geçen Milano maçında molada da çaldılar bu besteyi. Anonsçu değişmiş diyorlardı. İyi olmuş , harika beste.
aynen, aslında her FB ülker maçında çalıyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodborne
quote:
Yanılmıyorsam geçen Milano maçında molada da çaldılar bu besteyi. Anonsçu değişmiş diyorlardı. İyi olmuş , harika beste.
aynen, aslında her FB ülker maçında çalıyorlar
Pek fazla salonda olma imkanım olmuyor doğrudur , ben ilk defa duydum bunun çalındığını. geçen yıl molalarda yabancı hit parçalar falan çalıyordu , doğum gününü kutluyorduk milletin. -
quote:
Orijinalden alıntı: _PerenaL
gfb gibi kfy'nin de eski günlerine dönmesini o kadar çok istiyorum ki.
başka bir şey istesem olacakmış demek ki.
KFY, okul açığa dönüyor.https://www.facebook.com/kill4you?fref=ts
aziz'in sosyetesinden kurtulacağız. hababam ruhu geri dönecek. -
quote:
neresi iyi yahu. devre arasında takıma destek verecek taraftar, tak müzik çalıyor. milano maçında gerideydik mesela orada bağırıp takıma moral vereceğimize bu müzik çaldı. deplasmanda gibi hissediyorum kendimi fbülker'in maçlarında. -
quote:
Orijinalden alıntı: _PerenaL
quote:
neresi iyi yahu. devre arasında takıma destek verecek taraftar, tak müzik çalıyor. milano maçında gerideydik mesela orada bağırıp takıma moral vereceğimize bu müzik çaldı. deplasmanda gibi hissediyorum kendimi fbülker'in maçlarında.
Tabii ki gonul ister muzik girilmesin ama o salonda boyle seyler imkansiz gibi. En azindan bu tarz seyirciyi macin icine sokacak besteler girilsin diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tel zil sesim :) -
Molalarda müzik çalma işine ben de kıl oluyorum. Takıma destek vericez, hakeme/rakibe tepki gostericez hemen müzik giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan Selçuk Şahin i bu videoda bile gördüm arkadaş, yiter ya yiteerr -
quote:
Orijinalden alıntı: mrfelis
tel zil sesim :)
benimde :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Aradığım zil sesi teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X