Şimdi Ara

... Fenerbahçemize Diego Forlán mı geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ... Fenerbahçemize Diego Forlán mı geliyor ?

ORLAN BOMBASI
    Gelecek sezon için kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü bir golcünün işini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Güiza'nın performansından memnun olmayan sarı lacivertlilerin transferini bitirmek için girişimlerini son aşamaya getirdiği isim Diego Forlan.

Lig TV'nin haberine göre, Atletico Madrid'e Avrupa Ligi'ni kazandıran Uruguaylı golcü Forlan'ın menajerinin akşam saatlerinde İstanbul'a olduğu ve Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Sarı lacivertli ekibin, şu anda Uruguay ile Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden 31 yaşındaki golcünün şartlarını öğreneceği, görüşmenin olumlu geçmesi halinde de Atletico Madrid ile pazarlıkların başlayacağı belirtildi.

Sarı lacivertlilerin Uruguaylı golcü için Güiza artı 6 milyon Euro teklif edeceği ileri sürüldü.

Öte yandan Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Forlan için Fenerbahçeli Lugano'nun da vatandaşını ikna etmek için devreye gireceği belirtildi.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde attığı goller ile Atletico'ya kupayı kazandıran Forlan, daha önce ManU'da da forma giymiş, Atletico Madrid formasıyla da Avrupa'nın en golcü ismi olmayı başarmıştı.

ligtv.com.tr

Guiza gönderilmesede bu adamla yanyana oynasa güzel harman olur nasıl olsa +2 tribünümüz var artık..alır guiza kombineyi izler forlanı arada da beraber takılırlar..

"Sevdamıza kimse engel olamaz
    Bazen acı vardır bazen mutluluk
    Fener sevgisinin adı konamaz
    Ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk !"

• Haber Türk: Forvet arayan Fenerbahçe’nin Forlan ile temasta olduğu iddia edildi.
    Takvim: Pavlyuchenko ile görüşen Fenerbahçe yönetimi, bir dünya yıldızını daha listesine aldı. Hedef Pavlyuchenko veya Forlan’ı bitirmek. Krasic’e ise Fenerbahçe ile birlikte talip olan başka kulüpler de var.

Transfer Spekülasyonları

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=19832

Heep, bu dünya hep yalan dolan,
    Senin sevgindir aslolan,
    Sonuna kadar biz,
    FENERBAHÇELİYİZ ulan!
  • Hayalimdeki santrafor.Allah'ım yalvarıyorum gelsin...
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • guiza ce..beti gitsinde
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar az önce teyid aldım. Haber doğru menejer gelmiş istanbulda. Forlanda gelmeye ikna olmuş... Bu transferde luganomuzda çok çaba sarfetmiş. Eğer son anda bi aksilik çıkmazsa %99 bitti iş. 2 hafta önce madridle anlaşımıştı zaten... Hepimize hayırlı olsun diyorum. Eğer bana gelen bir gelişme olursa yazacağım..

Orijinalden alıntı: John Coffey

Arkadaşlar az önce teyid aldım. Haber doğru menejer gelmiş istanbulda. Forlanda gelmeye ikna olmuş... Bu transferde luganomuzda çok çaba sarfetmiş. Eğer son anda bi aksilik çıkmazsa %99 bitti iş. 2 hafta önce madridle anlaşımıştı zaten... Hepimize hayırlı olsun diyorum. Eğer bana gelen bir gelişme olursa yazacağım..

Allah'ım bu doğru ise yemin ediyorum size sevinçten ağlamak üzereyim...

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

Arkadaşlar az önce teyid aldım. Haber doğru menejer gelmiş istanbulda. Forlanda gelmeye ikna olmuş... Bu transferde luganomuzda çok çaba sarfetmiş. Eğer son anda bi aksilik çıkmazsa %99 bitti iş. 2 hafta önce madridle anlaşımıştı zaten... Hepimize hayırlı olsun diyorum. Eğer bana gelen bir gelişme olursa yazacağım..

Allah'ım bu doğru ise yemin ediyorum size sevinçten ağlamak üzereyim...

oha bir de krasiç gelirse off aman yarabbiii...

• Krasic transferinde Juventus devrede olduğunu bizzat açıklamış. Haberin devamında CSKA oyuncusunu dünya kupası sonrası satacak denilmiş.

Krasic'in öncelikli hedefi İtalya ve İspanya. Juve Nedved'in boşluğunu Krasic ile doldurmak istiyormuş.

Bu dakikadan sonra Krasic transferi yaş.

Forlan transferi olursa mükemmel olur. Lakin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor bence. Madrid'de 2 sezondur çok iyi performans sergiledi. Takımının olmazsa olmazlarından. Yaşı sebebiyle satmayı düşünebilirler ama o zaman da tek taliplisi Fenerbahçe değildir.

Muhakkak ki birçok büyük kulüp Forlan'ı almak isteyecektir. Yalnız Güiza'yı şutlamadan santrfor transfer etmeyelim.
  • Başladık yine beklentileri yükseltmeye, Krasic, Forlan... Umarım hayal kırıklığına uğramayız.

nolursun bize forlanı nasip eyle

amin

Şurası muhakkak ki Aziz Yıldırım en az 2 tane yıldız oyuncu transfer edecek. Etmek de zorunda. Taraftarın biraz olsun gönlünü alabilmek açısından yıldız oyuncu transfer edecektir.

Lakin bu yıldız oyuncu 33'lük de olabilir 35'lik de.
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.