Şimdi Ara

Fenerbahceliler bizimi destekleyecek şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vaybe 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi fenerliler resmen beşiktaş maçında canı gönülden bizi destekleyecekler. Evet peki ne yaparız derbi ne olur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben alırız diyorum maçı ama açık söyleyin bi galatasaraylı olarak beşiktaşın şampiyon olmasını isterim..

• şuan oynanan Man United-Leicester maçı gibi olur ev sahibi hangi durumda olursa olsun böyle maçlarda avantajlıdır ben GSyi avantajlı görüyorum
  • Beşiktaş bize kaybetse dahi fenerbahçe başakşehire kesin puan kaybedecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

şuan oynanan Man United-Leicester maçı gibi olur ev sahibi hangi durumda olursa olsun böyle maçlarda avantajlıdır ben GSyi avantajlı görüyorum

Aynen beşiktaşı arenada yeneriz gibime geliyor. Ama böyle olsa dahi beşiktaş şampiyon olacak..

• Kardeş kardeşi desteklemez mi?

• Çünkü fenerbahçe başakşehire puan kaybedecek..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

Kardeş kardeşi desteklemez mi?

Bence yinede bazı azılı galatasaray düşmanı fenerliler şampiyonluk pahasına istemez kazanmamizi..

• Beşiktaş dün müthiş oynadı ama bursa macındada hernekadar poziyonda vermiş olsak yasin efendi sayesinde farkı kaçırdık adam sırf 2 tane boş kaleye atmadı. Bakın atmadı diyorum atamadı değil podolski bomboş kaleye atacakken vermedi bilerek. Bu adamı gerekirse taraftar bir daha kadroya alınmasını engellemeli.

• Bu adamı gördükçe tansiyonum yükseliyor. Umarım beşiktaş maçında oynamaz.

• Maç esnasında ben

• Bu ne saçma konudur? gayet normal bir şey. 2000'de şampiyonluğu fenerbahçe'nin beşiktaş'ı yenmesiyle ilan etmiştik, futbolda var bunlar. Bizim işimiz kim şampiyon olsuna bakmadan her maçı kazanmaya oynamak. Amma gereksiz muhabbetler yok fenerlilerle kardeş olduk falan. Kimseyle kardeş olduğumuz yok, o maçı aldıktan 1 gün sonra kardeşlik namına bir şey kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berabere biter.

• Kendi sahanızda fark yerseniz bizim için sorun olmaz. Rezil olduğunuzla kalırsınız. Tr kupasında daha da bileniriz size. 2 yıl Avrupa ya gidemezsiniz.

• Evet gönülleri bizden yana olacak tıpkı GS-FB maçında BJK lilerin bizi desteklemesi gibi bi şey bu.

Yarın ZTK de final maçına çıkınca her şey unutulup eski düzene geri dönülecek yani fazla büyütmeye gerek yok, Hashus un dediği gibi.
  • Sadece desteklemekle kalmayacağım kardeşim,

Siz yenin bu adamları sampiyon olalım sarı kırmızı 2 bileklik alıp takıcam öyle gezicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Kendi sahanızda fark yerseniz bizim için sorun olmaz. Rezil olduğunuzla kalırsınız. Tr kupasında daha da bileniriz size. 2 yıl Avrupa ya gidemezsiniz.

Sizi her türlü yeneriz

• Ben desteklemiyorum besimtas hakediyorsa 3macinida kazanir sampiyon olur gs adam akilli topmu oynuyorda bel bagliyayim.

• Simdi dostluk mesajları yayınlayan yönetmin yönlendirdigi söylenen twitter hesabının daha önce attıgı mesaj ;

Fenerbahceliler bizimi destekleyecek şimdi?
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    Dün dündür, bugün bugündür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.