Dün arabayı yıkadım evin önünde yan komşum GS'li.. Balkondan bana laf atıyor ''iyi yıka şampiyonluk turunu senin araba ile atarız..''
Rüştü kim ? Tanımıyorum onu. Ama bildiğim birşey var.Şu 4 hafta boyunca Kezman'a çok iyi davranmalıyız takım olarak.Onun morale ihtiyacı var.O atacak Samiyen'de golü..
Şuraya bakar mısınız yaa? Hepinize yeteriz diye boşuna demiyoruz.Siz kabul etseniz de etmeseniz de.. 1-FENERBAHÇE !
quote:Orjinalden alıntı: cdemir Günaydın :) Cengiz abi ben yokken ortalıkta volta atıyomuşunuz habire, dödüm artık nefes bile aldırmam haberiniz olsun
quote:Orjinalden alıntı: eagle_eagle quote:Orjinalden alıntı: cdemir Günaydın :) Cengiz abi ben yokken ortalıkta volta atıyomuşunuz habire, dödüm artık nefes bile aldırmam haberiniz olsun Sen önce şu Demirören'in hakkından gelde. Sonrasını düşünürüz.
Günaydın arkadaşlar Benim aklıma Alp hocam geldi nedense. Peki bu gülücük size ne çağrıştırıyor ? Coolfire hocama mesaj atayımda bizim gülücüklerede eklesin. Lazım olabilir arada.
quote:Orjinalden alıntı: subsonic quote:Orjinalden alıntı: silencer01 quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans Günaydın silen cer hoş geldin yarın akşam olsada içsek Herkese selam Artık mesaj yazmak yok. Derdimi smile koyarak anlatacağım