zorla gs yi şampıyon yapıcaz valla.. ama daha dur bunun sami yenide var. bu işi orada bitiririz
valla hocam cezayı pek farketmedim desem yeridir. Zaten işten ve hastalıktan dolayı foruma giremiyodum. Hafta sonuda şehir dışındaydım. Pek değişen birşey olmadı
Avrupa maçları sonrası kaç puan kaybettik acaba. 10 puanı geçmiştir heralde.
Aslında benim üzüldüğüm nokta puan kaybı değil Sevilla maçları sırasında bu seneki formunun zirvesinde olan takımın şu sıralarda inanılmaz bir düşüş yaşaması... İyi futbol oynamıyoruz ve ben bunun sebeplerinden biri olarak Edu ve Lugano hariç herkeste bir form kaybı olmasını görüyorum.Başka bir sebep takımda çok oyuncunun yerleri değişti orta sahaya maldonado girdi Deivid solda Kazım sağda ilerde kezman'ın yerine formsuz semih kısacası dengeler alt üst oldu.Ama ben en önemli sebep olarak Maldonado'yu görüyorum,gelmesinin ardından oynadığı 3 anadolu maçında beni oldukça ümitlendiren maldonado ilk Chelsea maçındaki hayal kırıklığını hala devam ettiriyor.Selçuk'un takıma birşeyler katayım derken yaptığı pas hatalarına kızıyorduk ama Maldonado berbat ötesi bir futbolcu dün topu her ayağına alışında sinirlerim oynadı.Sürekli uyuz uyuz geri ve yana oynamasını geçtim takım hızlı atağa çıkarken de resmen frenleme yapıyor. Şöyle söyleyeyim ben geçen sene Deivid'in aldığı bütün topları pas hatası ile rakibe attığınıda bilirim,Edu ve Lugano'nun birbiriyle tokuşup takıma yan toptan gol yedirttiğinide bilirim geriye dönüp baktığımızda bu takıma gelir gelmez takır takır topunu oynayıp sırtarmayan tek futbolcu Appi olmuştur yani Maldonado hakkaten uyum sürecini atlattıktan sonra takıma fayda sağlayabilir ancak şuan kesinlikle bunun zamanı değil.İşleyen takımı bozmak cinayettir.Garanti pas oynuyor dediğiniz maldonado risk almıyor takıma birşey katmıyor hadi top bizdeyken bu hatalarını geçtim top rakipteykende hiçbir olayı yok dün 3 top felan kazandı galiba onun dışında ortada cüce gibi gezinip topu izledi.Umarım zico bu kritik dönemde bu ve bunun gibi yanlışları farkedip acilen hatalarından döner aksi takdirde önümüzdeki zor maçları kazanmamız hayal olur...
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
valla hocam cezayı pek farketmedim desem yeridir. Zaten işten ve hastalıktan dolayı foruma giremiyodum. Hafta sonuda şehir dışındaydım. Pek değişen birşey olmadı
Pier hocam hoşgeldin.. :)
_ENGN_ Maldonado konusunda haklısın alex dün bi ara pas attı ama maldonado hareketlenmedi..hareketlense kaleci ile karşı karşıya kalır.. Geleli kaç maç oldu takım tam atağa kalkıyor top buna geliyor hemen yan pas yapıyor.Hızlı bi futbol yapısı yok.(umarım alışır.)
Hoşgördük anelka kardeşim
s.a sıknayın canınızı, değişen pek bişey olmadı. bu şarkı benden size gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
s.a sıknayın canınızı, değişen pek bişey olmadı.
Nası sıknayalım arkadaşım,aslında maldonado'nun ümüğünü sıknak lazım O deilde maldonado'ya sövdükçe sen aklıma geliyorsun.Bana güvenerek sordun şöyle sağlam,böyle tek top oynuyor dedim adam tıfılın önde gideni bile çıkmadı adam tıfılın geriye ve yana oynayanı alp
edit:aleyküm selam
Cdemir hocam neden rütbe söktürdün?:)
s.a
fazla uğrayamıyorum konuya dikkat edin ortalığı temiz tutun dağınık ve hatun fotoğrafsız bırakmayın konuyu
Arif
Günaydın arkadaşlar;
Rüyamda Galatasaray-Fenerbahçe maçını gördüm.
4-2 yenilmiştik.
1-0 öne geçmişlerdi,1-1 yaptık.
2-1 öne geçtiler,2-2 yaptık.
Sonra 3-2,4-2 öne geçtiler.
Benim rüyalarım genellikle tersine çıkar.
Kazanacağız.
Engin
Aynı sözleri Kazım içinde söylüyodun hatırlatırım
Günaydın..
Günaydın anelka
Tüh yahu ceza işe yaramadı demek.
Şey pardon senin adına sevindim demek istemiştim hocam
Günaydın herkese
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans