Şimdi Ara

FENERBAHÇELİLER (1255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
42.805
Cevap
13
Favori
917.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye ki. Chelsea ile onlarmı oynayacaklarda as oyuncuları oynatmıyorlar.

Hocam istemem yedek medek tam kadro çıksınlar.

Kayseriyi yeneceğiz. Ondan sonra, yedek çıktılar, Aziz Yıldırım para verdi vb gibi bir sürü tantana ile uğraş.

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Herkese günaydın. Yarınki maçtan korkuyordum ama Kayseri'de Gökhan, Topuz ve Iglesias oynamayacakmış.

• Tünaydın millet
  • kayseriyi yenersek tamam yatıılar teşfik primi bilmem ne zart zurt
  • S.A. - A.S. Günaydın Millet

ya UEFA da mücadele etseydik, kesin Final oynar ve Kupayı alırdık herhalde...
  • sana uefa ceyrek finaldeki takımları say deseme sayabilir misin chiller?
    şampiyonlar liginin çeyrek veya yarı finalini uefa kupası finaline yeğlerim. daha iyisi de olacak. yeter ki iyi adamlarımızı göndermeyip iyi takviyeler yapalım.
  • quote:

sana uefa ceyrek finaldeki takımları say deseme sayabilir misin chiller?
    şampiyonlar liginin çeyrek veya yarı finalini uefa kupası finaline yeğlerim. daha iyisi de olacak. yeter ki iyi adamlarımızı göndermeyip iyi takviyeler yapalım.

Kesinlikle katılıyorum, ama isan düşünmüyor değil hani yani ŞL de bunları yapabiliyorsak UEFA düşünün artık..

Örnek: Anderlect gibi takımı hem burada hem orada yendik...
    Sevilla Chesae İnter CSKA PSV gibi takımlarla UEFA da anca Finalde karşılıyorsun zaten.. Kesin Kupayı alırdık..
  • Ulen Grubu 3. bitirip uefaya gitseydik banko finaleydik. Şu takımlara bakın yav.

Leverkusen-Zenit: 1-4,

Bayern Münih-Getafe: 1-1,

Fiorentina-PSV Eindhoven: 1-1,

G.Rangers - Sporting Lizbon: 0-0
  • Selamın aleyküm..
    Hayırlı cumalar cümleten.
  • Uefa kupasinda olsaydik 10000000% kupayi alirdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Ulen Grubu 3. bitirip uefaya gitseydik banko finaleydik. Şu takımlara bakın yav.

Leverkusen-Zenit: 1-4,

Bayern Münih-Getafe: 1-1,

Fiorentina-PSV Eindhoven: 1-1,

G.Rangers - Sporting Lizbon: 0-0

Hepsi bumu len takımların başka yok yani, ooo yaw biz bu takımları 2 maçtada yenerdik yaw...

İşte Tesadüf böyle bir arkadaşlar, GS ogün Gurptan çıksaydı 1 üst turda elenecekti...
    Bizde Gruptan çıkmasaydık 3. olup UEFA da devam etseydik şimdi Avrupanın 2. Lig Kupası UEFA bizde de olucaktı..
  • s.a arkadaşlar

bugün aynı zamanda ev arkadaşım olan fanatik gs'li dostumun bana söylediğini aynen yazıyorum zaten chelsea maçından beri benle doğru düzgün konuşmuyor

-olum kendinizi kandırmayın uefa kupasını kazanmak ş.liginde final oynamaktan daha büyük başarıdır... ben kopar artık ne dediklerini de bilmiyorlar bugün uefa'da hangi takımlar var desen bi kişi bile doğru sayamaz herhalde

ölümüne uefa kıyamete kadar uefa yine bir bjk'li arkadaşımın söylediği laf

-olum size liverpool gelseydi orda en az 10 tane yerdiniz biz taa zamanında chelsea'yi orda perişan ettik sen konuşuyon... ben yine kopar

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin kıskançlığın da bu kadarı pes...

• quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

s.a arkadaşlar

bugün aynı zamanda ev arkadaşım olan fanatik gs'li dostumun bana söylediğini aynen yazıyorum zaten chelsea maçından beri benle doğru düzgün konuşmuyor

-olum kendinizi kandırmayın uefa kupasını kazanmak ş.liginde final oynamaktan daha büyük başarıdır... ben kopar artık ne dediklerini de bilmiyorlar bugün uefa'da hangi takımlar var desen bi kişi bile doğru sayamaz herhalde

-olum size liverpool gelseydi orda en az 10 tane yerdiniz biz taa zamanında chelsea'yi orda perişan ettik sen konuşuyon... ben yine kopar

go_spurs_go sabah sabah beni guldurdun ya

• msn listemde arkadaşın biri iletisine şunu yazmış.

Feneri çekemiyorsan anten tak
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

s.a arkadaşlar

Bu arada bunada
    quote:

msn listemde arkadaşın biri iletisine şunu yazmış.

Feneri çekemiyorsan anten tak

• quote:

Herkese günaydın. Yarınki maçtan korkuyordum ama Kayseri'de Gökhan, Topuz ve Iglesias oynamayacakmış.

Iglesias da mı ???

Toledo diye biliyordum ben Iglesias da mı sakatlanmış Topuz ve G.Ünal gibi ?

Toledo kart cezalısı..

• quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

/>

/>

/>

/>

• Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.