Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 2. tur (E) Grubu'ndaki 5. hafta maçında deplasmanda Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımına 87-84 yenildi.
(E) Grubu'nda geride kalan 4 maç sonrası 2 galibiyet ve 2 yenilgisi bulunan Fenerbahçe Ülker'in bu maç sonrası yenilgi sayısı 3'e çıkarken, gruptan çıkma şansını sonraki maça bıraktı.
Maça iyi başlayan Fenerbahçe, ilk periyodu 26-18 önde geçerken ikinci periyoda da üstün oyununu sürdürdü ve devreyi 46-38 önde tamamladı.
İkinci yarıda da etkili bir oyun çıkaran sarı-lacivertli takım bu periyodun son dakikalarında 10-0'lık bir seri yakalayan rakibini durdurmayı başararak, tekrar öne geçmeyi bildi ve son periyoda 70- 63 önde başladı.
Son periyotta rakibinin baskısına dayanamayan ve pota altı üstünlüğünü de rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, uzun süre önde götürdükleri karşılaşmadan 87-84 yenik ayrıldı.
Fenerbahçe Ülker, İstanbul'da yapılan ve normal süresi 79-79 sonuçlanan maçta, uzatma devresi sonunda Lietuvos Rytas'ı 95-91 yenmişti. Bu maçta, Solomon'un, normal sürenin son anında attığı basket, konuk ekibin itirazı üzerine uzun süre tartışıldı ve geçersiz sayıldı. Yaklaşık 1 saat sonra maçın uzatma devresinin oynanmasına karar verilmesi, ULEB Avrupa Ligi tarihine geçmişti
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
Aris-tau maçından haberi olan var mı?
80-64 Tau önde. Rytas'ı yeniyorduk ama hakemler ve Tanjevic sayesinde yenildik. Aydın Örs'ü çok arıyoruz.
Şaka Ama en kısa zamanda oğluna resimdeki gibi kıyafetler alacağına söz verdi.
Doğuştan FENERBAHÇELİLER
gunaydın guzeller
Güne dayı olduğumu duyarak başladım. Hadi hayırlısı. Ailemize bir fenerli daha katıldı
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Güne dayı olduğumu duyarak başladım. Hadi hayırlısı. Ailemize bir fenerli daha katıldı
aman sakata gelmesin de, benim dayım cimbomlu iyi ki babam kurtarmış zamanında
gözün aydın hocam ben 6 yeğenimin dayısı 8 yeğenimde amcasıyım sen ilksin galiba pier hocam
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Vonalı ilk daha. Çok heycanlandım
koz of det
Bizde sakat yok. Babası fanatik fenerli. Akrabalarıda fenerli dolayısıyla kızda fenerli
sen işi şansa bırakma kap bir ben fenerli doğdum tulumu olayı bitir mazallah seytana uymasın alp dayısıda fener forması alır
Alp den gelecek hayır gelmesin daha iyi
Dediklerin doğmadan hazırlandı bile hocam
niye oyle diyon hocam adam turkcell genel mudur gibi bişey belki ilerde turkcell reklamında felan oynatır alp benim oğlan 1 yasına gircek reklamda felan rol alabilirmi
Alp kendi oynuyo şuan. Selocanlardan bir tanesi oydu galiba. Bırak hocam ya ben istemem öyle işler. Alp in yardımı kalsın