Şimdi Ara

FENERBAHÇELİLER (1229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.805
Cevap
13
Favori
917.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12271228122912301231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AhMeT.

abiler ben ne yapacam ya

http://forum.donanimhaber.com/m_21814946/tm.htm

sen sopayı haketmişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Aris-tau maçından haberi olan var mı?

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 2. tur (E) Grubu'ndaki 5. hafta maçında deplasmanda Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımına 87-84 yenildi.

(E) Grubu'nda geride kalan 4 maç sonrası 2 galibiyet ve 2 yenilgisi bulunan Fenerbahçe Ülker'in bu maç sonrası yenilgi sayısı 3'e çıkarken, gruptan çıkma şansını sonraki maça bıraktı.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe, ilk periyodu 26-18 önde geçerken ikinci periyoda da üstün oyununu sürdürdü ve devreyi 46-38 önde tamamladı.

İkinci yarıda da etkili bir oyun çıkaran sarı-lacivertli takım bu periyodun son dakikalarında 10-0'lık bir seri yakalayan rakibini durdurmayı başararak, tekrar öne geçmeyi bildi ve son periyoda 70- 63 önde başladı.

Son periyotta rakibinin baskısına dayanamayan ve pota altı üstünlüğünü de rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, uzun süre önde götürdükleri karşılaşmadan 87-84 yenik ayrıldı.

Fenerbahçe Ülker, İstanbul'da yapılan ve normal süresi 79-79 sonuçlanan maçta, uzatma devresi sonunda Lietuvos Rytas'ı 95-91 yenmişti. Bu maçta, Solomon'un, normal sürenin son anında attığı basket, konuk ekibin itirazı üzerine uzun süre tartışıldı ve geçersiz sayıldı. Yaklaşık 1 saat sonra maçın uzatma devresinin oynanmasına karar verilmesi, ULEB Avrupa Ligi tarihine geçmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Aris-tau maçından haberi olan var mı?

80-64 Tau önde.
    Rytas'ı yeniyorduk ama hakemler ve Tanjevic sayesinde yenildik. Aydın Örs'ü çok arıyoruz.
  • merhaba beyler mapıs bitti 7 gün içerdeydim
  • Hepinize iyi geceler..
  • iş çıkışı 2 saat uykulu uykulu şehirlerarasında direksiyon salladım o sırada deprem olmuş direklerden dönüyoruz bu sıralar ALLAH sonumuzu hayır etsin
  • ayrıca şuna hiç birşey diyemiyorum

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=433173
  • Gökmen arkadaşımızın bebeği

Şaka Ama en kısa zamanda oğluna resimdeki gibi kıyafetler alacağına söz verdi.

Doğuştan FENERBAHÇELİLER

• gunaydın guzeller
  • Güne dayı olduğumu duyarak başladım. Hadi hayırlısı. Ailemize bir fenerli daha katıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Güne dayı olduğumu duyarak başladım. Hadi hayırlısı. Ailemize bir fenerli daha katıldı

aman sakata gelmesin de, benim dayım cimbomlu iyi ki babam kurtarmış zamanında
  • gözün aydın hocam ben 6 yeğenimin dayısı 8 yeğenimde amcasıyım sen ilksin galiba pier hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Güne dayı olduğumu duyarak başladım. Hadi hayırlısı. Ailemize bir fenerli daha katıldı
  • Vonalı ilk daha. Çok heycanlandım

koz of det

Bizde sakat yok. Babası fanatik fenerli. Akrabalarıda fenerli dolayısıyla kızda fenerli
  • sen işi şansa bırakma kap bir ben fenerli doğdum tulumu olayı bitir mazallah seytana uymasın
    alp dayısıda fener forması alır

• Alp den gelecek hayır gelmesin daha iyi

Dediklerin doğmadan hazırlandı bile hocam
  • niye oyle diyon hocam adam turkcell genel mudur gibi bişey belki ilerde turkcell reklamında felan oynatır
    alp benim oğlan 1 yasına gircek reklamda felan rol alabilirmi
  • Alp kendi oynuyo şuan. Selocanlardan bir tanesi oydu galiba. Bırak hocam ya ben istemem öyle işler. Alp in yardımı kalsın
  • aha da alpyanar

s.a bu arada beyler

• 
Sayfa: önceki 12271228122912301231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.