Şimdi Ara

HAYDİ PARMA VE SALZBURG SALLAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
10.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annem bugün taksit yatırmam için 100 ytl verdi.bende parayı katlama ümidiyle değerlendirmek istedim

4 maç yaptım 100 ytl bastım ama yatıyo şu anda tek maça. ne yapacam ben ya.100 ytl nerden bulacam

yattı kupon. ne yapacam ya tek maça yattı yine

haydi bakalm maçlar başladı.şeytanım bol olsun

izmirspor daha ilkyarıda 2 gol attı.5 parasız kaldım. of ya ne yapacam ben.

sonuç olarak daha adamlar aramadılar.bende öss parasını değerlendirmeyi düşünüyorum haftasonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 19 Mart 2008; 22:06:10 >

• kumar bu yüzden iyi değildir
  • kendi düşen ağlamaz
  • Allaha dua ediceksin artık maç için
  • Birdaha böyle birşey yapmazsın tecrübe oldu buda sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: israiL

SS koysana ? Yoksa konu tutsun diye mi söylüyosun

ne konusu ya. konu kimin umrunda. forumdakiler bilir geçen gün tek maça yatmıştım.o hırsla oynadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

annem bugün taksit yatırmam için 100 ytl verdi.bende parayı katlama ümidiyle değerlendirmek istedim

4 maç yaptım 100 ytl bastım ama yatıyo şu anda tek maça. ne yapacam ben ya.100 ytl nerden bulacam

hamburg-leverkusen maçı

İyi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haram para zaten
  • işte buda geçen günkü konu. buna hırs yaptım oynadım.acısını çıkartmak istedim ama o benden acısını çıkarttı

http://forum.donanimhaber.com/m_21742397/mpage_2/key_//tm.htm#21750358
  • bidaha oynamazsın işte ders olmuştur...
  • la sakın o maca 1 oynadım deme
  • Hmm feci ama haketmişin yaw
  • Ben de hamburgere verdim tabi misli değil bu kupon yatıcak gibi ama süpriz bi kuponum daha var kontrollü oynandığı sürece iddaa çok zevklidir hiçbir zaman banko maç olmaz misli basanlara bu sözüm geçen hafta barça,chelsea,man.united hepsi yenildi
  • İyi olmuş Ahmet çek cezanı şimdi.Kafasız 5 10 ytl yatırsan tamamda 100 ytl yatırmışsın + parada senin bile değil.Parayı boşver ailenin senin üzerinde güvenleri düşecek.
  • bu ne ya bir kişide moral vermedi. herkes iyi olmuş diyo. daha bu işin 2.yarısı var bide yenerse

arkadşlar parayı bulamazsam ailemin bana karşı olan güveni acayip sarsılacak.ya ne biliyim hayat boyu sürer bu güvensizlik herhalde.sizce sürermi ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 12 Mart 2008; 19:53:17 >

• Montlaaaa ......
  • bir musibet bin nasihattan iyidir, bundan sonra daha iyi düşünür ona göre davranırsın. geçmiş olsun.

annen ile bence sakin bir şekilde görüşüp durumu anlat, gerçekleri saklayıp , yalanlar üzerine sanal bir hayat kurarsan daha kötü durumlara düşersin.
  • Bence bu hırsla bir kupon daha oyna kesin tutar o
  • Bildiğim güzel manzaralı bi mezarlık var istersen ayarlayabilirim iyi fiyata kaparız ne dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 12 Mart 2008; 19:54:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

bu ne ya bir kişide moral vermedi. herkes iyi olmuş diyo. daha bu işin 2.yarısı var bide yenerse

arkadşlar parayı bulamazsam ailemin bana karşı olan güveni acayip sarsılacak.ya ne biliyim hayat boyu sürer bu güvensizlik herhalde.sizce sürermi ya?

Ailenin nasıl olduğuna bağlı bu durum. Ama sonuçta yaptığın çok kötü birşey ve çok büyük bir güvensizlik sağlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.