Pier hocam Allah analı babalı büyütsün tez stadın etrafında 6 tur attırıla
Ahmet ne oldu iddaa
Vonalı hocam baklavayı unuttum sanma işte giremiyorum nete ama aklımda hala
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
S.a millet
Ahmet ne oldu iddaa
yattı 100 ytl.bi kupon daha yaptım oda yattı.bende bittim artık. borç arıyom arkadaşlardan
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Alp kendi oynuyo şuan. Selocanlardan bir tanesi oydu galiba. Bırak hocam ya ben istemem öyle işler. Alp in yardımı kalsın
Vay beah... Hocam büyüksün bu ne karizma böyle
gel de ısmarlayayım
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
S.a millet
Ahmet ne oldu iddaa
Bekapa o veletin benimle alakası olmadığını söylememe gerek yok herhalde Ben kimsenin önünde durmam hatta arkamdaki adam öyle mayhoş durumda ise kafasını yararım
Aksam olsada içsek
günaydın renkdaşlar :)
Günaydın arkadaşlar...
Hande mi yener, Funda mı arar, hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göçer.
Yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihide Gönül yazar, Mehmet okur. Bu mesajı 10kişiye gönderirsen dileklerin kabul olur. Buna da anca Kadir İnanır.. ama siz inanmayın
s.a gençler
adaletine kurban olduğumunun dünyası bu adaletsiz forumda ne işim var??
quote:
Saygı değmez forum yönetimi
Bu forumda 4. senemi doldurdum. Çok şey gördüm çok şey söyledim yazdım yaptım ama ben sizlerin bu kadar sığ düşüneceğinizi hiç tahmin etmezdim. Öncelikle, Ben bu forumda direk küfrettiğimde ceza alıyor ve ima ettiğimde almıyorsam sizin düşünce yapınızda sorun ararım. Bunu belirttikten sonra mevzuya giriyorum.
Dün futbol bölümünde next10 denen şahsın haddine olmayan bir konuda bana abuk subuk bir yorum yapması üzerine karşı çıkmıştım sonucunda tartışma yaşamıştık. Şahıs kendini ahlak zabıtası sanıp bana saldırmıştı. Yazdıkları karşı karşıya söylemek bile yürek isteyen şeylerdi ve ben hiçbirşey demeden şikayet ettim.
Şahsın sözleri
quote:
Sen ancak çocuklarımın dayısı olursun
Burada şahısın ne dediğini anlamak için süper zeka olmak mı gerekiyor? Sanmıyorum. Direk olarak kardeşime dil uzatmış bu şahsa hiçbir halt yapmamışsınız üstelik bu yetmez gibi benim
quote:
evet dayıyım. Bundan sonra benden destur almadan mesaj atmayacaksın. Şimdi git yarım saat sonra gel
Laflarıma iki uyarı vermişsiniz.
Ben şahsın uyarılarını göremiyorum ama bu lafın cezası sadece uyarı mıdır? Ben şimdi forumda herhangi birine bu tarz bir imada bulunursam ceza almayacak mıyım? Bu sizin yaptığınız adalet midir? bir düşünün yaptığınızı tekrar düşünün. Bu olaydan sonrada benden forumdakilere karşı saygı göstermemi beklemeyin. Her lafımı didik didik inceleyin. Laflarımı esirgersem Ademoğlu değilim. Bu kadar kesin söylüyorum.
Aileme uzatılan dili keser rakıya meze yaparım haberiniz ola.
Pier
s.a anlaşılan kapasite meselesi bu. her lafı herkes anlayamıyor. takma pier. klavye delikanlılıgı, sanal ortam, ne dersen de işte. sallama
Alp
Yemin ediyorum bu işin peşini bırakmam. Kimse aileme laf uzatamaz. Şurda adam gibi birilerine laf etmeden yazalım diyoruz, hakareti şikayet ediyoruz ama ceza alan yine bizi. Ne biçim iş bu? Adam küfretti diye şikayet ettim olan yine bana oldu. Herif fink atıyo.
cezasını almasına alır da bu algıma eksikliğini sonu ne olacak orasını bilemiyorum
Cezadan banane? Bana uyarı vermişlerse demekki o adamın söylediğinde pek birşey yokmuş.
Kapasite falan anlatmasınlar bana. Kapasitesi yetmeyen adamı yönetici yapmayacaklar. Bu saatten sonra gelen ceza da hiçbir halta yaramaz. Bana açıklama yapsınlar.
Adalet dedikleri zıkkım bu mudur? bu ise eğer ben de adalet dağıtırım.
bende 2 gun once bu adaletsizligin kavgasını verdim hocam
uyarılarım silinmiş ve kişi süresiz uzaklaştırılmış. Adalet uzaktan geliyor anlaşılan. Ses çıkarmasak böyle gidecek
neyse gecte olsa adalet yerini buldu pier hocam bu arda yeni nickim nasıl eskisi deşifre olduda ondan değiştirdim
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
uyarılarım silinmiş ve kişi süresiz uzaklaştırılmış. Adalet uzaktan geliyor anlaşılan. Ses çıkarmasak böyle gidecek
quote:
Orjinalden alıntı: Rizeli
Günaydın arkadaşlar...
Hande mi yener, Funda mı arar, hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göçer.
Yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihide Gönül yazar, Mehmet okur. Bu mesajı 10kişiye gönderirsen dileklerin kabul olur. Buna da anca Kadir İnanır.. ama siz inanmayın